Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(Rasytee @ 2014 01 19, 20:36)
gal esate maciusios vonios aksesuaru (muilo dozatorius ir t.t) su brondzos spalvos dozatoriais ? kiek beieskau visur tik chromas  doh.gif

cia ir cia yra daugiau pasirinkimu
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 01 19, 22:36)
gal esate maciusios vonios aksesuaru (muilo dozatorius ir t.t) su brondzos spalvos dozatoriais ? kiek beieskau visur tik chromas  doh.gif

Ermitaže yra, bronza su kremine keramika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 19, 17:18)
Bet Jusu visu rodytom kedem vietos nebus, reikia gal kokias taburetytes daryti. Jei jau tirai sugalvosiu, jog bus siuvimo masinos kojos, tai tiktu gal tokios metalines taburetes is metalo, kur sode zmones stato, tokios legvutes, paprastutes, bet KUR JU GAUTI???Vienetais gal sendaiktynuose butu, bet 4, tai abejoju. Arba daryti

LABAS RYTAS
http://www.kedes.lt/...te-Kiras-berzas
galima be porankių užsisakyt,du žmogučiai turėtų susėst.

ar siuvimo masinos kojom, dirbtinio akmens ,arba
granito kokio nepritaikytumėt? Stabiliau nei stiklas g.gif
https://www.google.l...a...iau;534;800
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 20 sausio 2014 - 08:31
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 18, 13:47)
Sakau, grynai vyno daug nera, bet kitokiu buteliu daznai buna kelios desimtys, ju tikrai  nera kur deti doh.gif  doh.gif Palubeje alia vynineje bus gerai 4u.gif

nedaug tai nedaug 4u.gif tada laikui begant manau pati pamatysit, kad vynine virtuvej jum bus nereikalinga, nes kito tipo gerimai ten patogiai nesusides ir gadins vaizda smile.gif
Patirtis - geriausias mokytojas 4u.gif
Atsakyti
kuzdaite - tik ne stikla... bute turejau stala stiklini, nes maza virtuvele, neapsunkina patalpos bla bla...
o negalejau pakest to barskejimo ka bepadetum - lekste peili sauksta... dedi lekste - barkst, tarkst.... o galu gale eme ir 5 ryto sprgo tas stiklas i milijona gabaleliu, pilnais kibirais slavem...
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 01 20, 10:09)
kuzdaite - tik ne stikla... bute turejau stala stiklini, nes maza virtuvele, neapsunkina patalpos bla bla...
o negalejau pakest to barskejimo ka bepadetum - lekste peili sauksta... dedi lekste - barkst, tarkst....

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif parsivezem toki grazu svetaines staliuka... taip tiko jis cia mum... su raizinaisi ir bla bla... bet virsus stiklinis... dvi savaites paturejom ir isvezem... parsivezem savo senaji paprasta... bet uztai toki miela.... tas stiklas... brrrrr..... o jei valgomojo stalas tai... siaubas....
Atsakyti
As irgi pries stikla virtuveje, ir dar su vaikais doh.gif .
Pas mus TV kambary sofos staliukas su stikliniu virsum - man labai patinka tas jo lengvumas. Bet mes ant jo indu kasdien nekraunam, kartais kavos puodeli, kokia lekste, taure, buteli... O tas nuolatinis barskejimas i stikla tikrai nemalonus ax.gif .

Pamenu pas musu kaimynus, kol vaikas mazas buvo, stiklinis valgomojo stalas is skaidraus pastoviai matinis (nuo pirstu antspaudu) budavo rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 20, 10:46)
As irgi pries stikla virtuveje, ir dar su vaikais  doh.gif .
Pas mus TV kambary sofos staliukas su stikliniu virsum - man labai patinka tas jo lengvumas. Bet mes ant jo indu kasdien nekraunam, kartais kavos puodeli, kokia lekste, taure, buteli... O tas nuolatinis barskejimas i stikla tikrai nemalonus  ax.gif .

valgomojo stalai su stiklu man taip pat nepatinka. del daugielio priezascio, o ne todel, kad negrazu.

o svetaines ir man tinka, mano irgi su stiklu. cia is to paties komplekto, tik sis mazesnis

user posted image

prie svetaines staliuko nevalgom, kava kartais geriam, tai kartu su puodeliais atsinesu ir mazytes serveteles, o kai su draugais sedim, tai lekstem irgi serveteles nertas naudoju, ilgai rasto tinkamo ieskojau, tai dabartines patinka, tik ieskosiu dar, o tai neidealu man vis biggrin.gif taip, kad isvengiam kazkaip to barskejimo, todel nepastejau ir kad erzintu. nors jei tektu daznai valgyti ant tokio, tai ko gero ir as neapsikesciau.

o vietoj mano staliuko, kuris yra nuotraukoje, draugams radau pirkti kita. stiklas ten taip gerai isimontaves, stiklas storas, staliukas nedidelis, tai nejaukumo del barskejimo nera visai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 20 sausio 2014 - 11:27
Mano draugai turi virtuveje valgomojo stala su siuvimo masinos kojom, virsus medinis. Atrodo super thumbup.gif Man dar patiko, kad nekliuni sesdamasis uz kampu
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2014 01 19, 22:36)

Sendinto aukso tai tikrai ir Seniuose yra, bet grynai bronzos nemaciau. Siaip jei tinka toks auksas, tai beveik visos vonios aksesuarais prekiaujancios pard-ves turi 4u.gif Pagooglinkt ir tikrai ismes 4u.gif Sekmes, jei rasite dozatoriu montuojama is apacios su tokiu antgaliu uz padoria kaina - informuokita, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na va - ir noriu stiklo, ir bijau, ir noriu ir bijau ir nebezinau......Pastatys baldus, paprsysiu, jog duotu stalvirsio likuti, atsitempsiu kojas, uzdesiu ir paziuresiu, paskui stikla uzdesiu, kas tiks, tas liks. Akmuo uzdeti irgi nebutu beda, bet prie nieko jau nebetiktu.
Issirinkau spalva i savo belange virtuve, nudaze, na balta ir viskas, kol kas labai keista, nes kelis metus gyvenome gipso ploksciu pilkumoje su pataskyttais riebaliukais lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet dabar ir diena ten gana sviesu - krinta sviesa nuo svetaines ir koridoriaus ax.gif Laukiu baldu, plokstiniu verysad.gif
Man tos vynines daugiau reikejo del grozio, negu naudojimo pagal paskirti, nes kai baldas is plokstes, tai nera labai ka ten virsuje prigalvoti doh.gif O kabinti tik spinteles man negrazu, atrodo kaip grabai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 20 sausio 2014 - 12:11
[quote=kuzdaite,2014 01 20, 12:00]

Issirinkau spalva i savo belange virtuve, nudaze, na balta ir viskas, kol kas labai keista, nes kelis metus gyvenome gipso ploksciu pilkumoje su pataskyttais
[/quote

Glazūruotos sienų plytelės, aukščiau sukelti keli žali augalai,prieš juos veidrodį ar stiklu įrėmintą paveikslą su žalumos vaizdu,ir nebus belangė,dar šviesos nepagailėt,kad viskas spindėtų. Nematant gali sapaliot apie grožius biggrin.gif realybė kartais ir kitokia būna 4u.gif
https://www.google.l...isz:lt,islt:2mp mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 20 sausio 2014 - 12:38
QUOTE(Cobre @ 2014 01 20, 11:25)

bet kai vaizdelis uz lango rolleyes.gif wub.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 20, 12:00)
Issirinkau spalva i savo belange virtuve, nudaze, na balta ir viskas, kol kas labai keista, nes kelis metus gyvenome gipso ploksciu pilkumoje su pataskyttais riebaliukais lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Bet dabar ir diena ten gana sviesu - krinta sviesa nuo svetaines ir koridoriaus ax.gif

Laukiu baldu, plokstiniu verysad.gif

mes senam name irgi kokius tris metus gyvenom su marmurinem sienom... tik pas mus zalias gipsas buvo lotuliukas.gif tai kai issitapetavom tai net keista buvo lotuliukas.gif tiesa musu virtuve tada irgi belange buvo.... pradzioj keista buvo, bet paskui pripratau biggrin.gif

jau kelinta karta matau toki veiduka kai parasot kad baldai blokstiniai... na ir kas g.gif kas cia tokio baisaus.. ir su jais galima graziai suzaist ax.gif
Atsakyti