Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(TuDa @ 2014 01 18, 14:59)
Jeigu jau reikia čia ir dabar biggrin.gif ,tai siūlau pasižvalgyti po Ermitažo, Senukų ar kitas tokio lygio parduotuves 4u.gif garantuoju, kad tikrai ten rasit ko ieškot.

Ačiū 4u.gif.. Visgi užsisakiau Gritijoj.. suteikė nuolaidėlę smile.gif.. ne tiek daug durų pas mane, tai investuosiu... tongue.gif
Atsakyti
Kas čia domėjotės Taranko baldais, tai prieš kokius 2 metus jais prekiavo Baldų rojus. Pirkau televizoriaus staliuką iš katalogo. Dabar nepirkčiau. schmoll.gif Faneruotė, ir ta prasta. Vaikai keliose vietose su kažkuo trinktelėjo, įdaužimai matosi. Už tokią kainą gal net natūralaus medžio išeitų.
Dėl derinimo, tai dabar kranų yra akmens mase trauktų, galima vieną komplektą su virtuvės kriaukle imti.
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2014 01 18, 15:44)
Ačiū 4u.gif.. Visgi užsisakiau Gritijoj.. suteikė nuolaidėlę smile.gif.. ne tiek daug durų pas mane, tai investuosiu... tongue.gif

kokias uzsisaket, labai idomu? Ar yra kataloge?
Atsakyti
Kas turite kokiu minciu - koki man stala statyti virtuveje, kai nera vietos? doh.gif Pati galvoju taip - nudazyti senos siuvimo masinos koas, ant ju stikla ir bus grazus stalas, bet vat kedziu tada nebeturiu. Kitas dalykas tos kedes irgi turetu buti minimaliu gabaritu lotuliukas.gif
Dar galoju, gal koki pailga palei pat siena daryti ir deti toki virsu kaip darbastalis arba visai senienose konsole nupirkti ir ja naudoti kaip stala.
Beda, kai vietos nera, bet ne pasaulio pabaiga.
Pasiulymai apie istraukiama is darbastalio staliuka jau netiks, nes vyrai dirba jau, viskas ispjauta supjauta, tik sudeti liko ax.gif
Smagu butu, jei kas kokiu ideju pazarstytu. Kai jau baldus sumontuos, parodysiu, kad aiskiau butu, jog vietos nera doh.gif doh.gif doh.gif o stalo reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 19, 01:13)
kokias uzsisaket, labai idomu? Ar yra kataloge?

Va tokias, tik su sendintu sidabru... Jos pačios nėra labai brangios, bet aš norėjau su užraktu, tai kaina iškart šoktelėjo doh.gif..
http://www.gritija.l...produktas/1823/
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 19, 01:57)
Kas turite kokiu  minciu - koki man stala statyti virtuveje, kai nera vietos? doh.gif Pati galvoju taip - nudazyti senos siuvimo masinos koas, ant ju stikla ir bus grazus stalas, bet vat kedziu tada nebeturiu. Kitas dalykas tos kedes irgi turetu buti minimaliu gabaritu lotuliukas.gif

Man va tos kėdės atrodo labai lengvos ir minimalių gabaritų mirksiukas.gif.
http://www.priveehom...1015-mediena-LW
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 19, 00:57)
Kas turite kokiu  minciu - koki man stala statyti virtuveje, kai nera vietos? doh.gif Pati galvoju taip - nudazyti senos siuvimo masinos koas, ant ju stikla ir bus grazus stalas, bet vat kedziu tada nebeturiu. Kitas dalykas tos kedes irgi turetu buti minimaliu gabaritu lotuliukas.gif
Dar galoju, gal koki pailga palei pat siena daryti ir deti toki virsu kaip darbastalis arba visai senienose konsole nupirkti ir ja naudoti kaip stala.
Beda, kai vietos nera, bet ne pasaulio pabaiga.
Pasiulymai apie istraukiama is darbastalio staliuka jau netiks, nes vyrai dirba jau, viskas ispjauta supjauta, tik sudeti liko ax.gif
Smagu butu, jei kas kokiu ideju pazarstytu. Kai jau baldus sumontuos, parodysiu, kad aiskiau butu, jog vietos nera doh.gif  doh.gif  doh.gif o stalo reikia lotuliukas.gif

Gal IKEA pades. Jie gi turi tokiu sprendimu.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2014 01 19, 08:21)
Va tokias, tik su sendintu sidabru... Jos pačios nėra labai brangios, bet aš norėjau su užraktu, tai kaina iškart šoktelėjo doh.gif..

O kokia tokios rankenos kaina be užrakto?
Atsakyti
Kuzdaite, jei turi mašinos kojas, būtinai darykis staliuką. Tik ar stiklas geras sprendimas g.gif Gal geriau medis, mažiau pavojaus. Bus tiesiog vienetinis baldas wub.gif
Pati esu pasidarius iš mašinos staliuką, bet dėjau natūralaus beržo plokštę ir dažiau baltai. Man patinka ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iš Kaimo: 19 sausio 2014 - 16:33
QUOTE(Carpe diem @ 2014 01 19, 17:00)
O kokia tokios rankenos kaina be užrakto?

226 lt.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 01 19, 15:32)
Kuzdaite, jei turi mašinos kojas, būtinai darykis staliuką. Tik ar stiklas  geras sprendimas g.gif Gal geriau medis, mažiau pavojaus. Bus tiesiog vienetinis baldas wub.gif
Pati esu pasidarius iš mašinos staliuką, bet dėjau natūralaus beržo plokštę ir dažiau baltai. Man patinka ax.gif

Parodyk, ka? Kaip tik kaime yra viena koja, gal ka sumastyciau smile.gif
Atsakyti
Aciu visosm uz mintis, gal ir darysiu is masinos koju, stikla galojau deti, nes jis tokio lengvumo duos, gal taip patalpos neapsunkins, be to virtuviniams igi yra fasadu is stiklo. Bet Jusu visu rodytom kedem vietos nebus, reikia gal kokias taburetytes daryti. Jei jau tirai sugalvosiu, jog bus siuvimo masinos kojos, tai tiktu gal tokios metalines taburetes is metalo, kur sode zmones stato, tokios legvutes, paprastutes, bet KUR JU GAUTI???Vienetais gal sendaiktynuose butu, bet 4, tai abejoju. Arba daryti misini - mums su vyru po normalia kede, o vaiku uzpakaliams po taburete, bet gali pjautis labai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Del siuvimo masinos koju - mes is vienos masinos kompo stala padarem, is kitos kepsnine, is dar kitos turbut i virtuve eis lotuliukas.gif

Is kaimo, parodykite, prasau foto blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gal esate maciusios vonios aksesuaru (muilo dozatorius ir t.t) su brondzos spalvos dozatoriais ? kiek beieskau visur tik chromas doh.gif
Atsakyti