Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(Mate* @ 2014 01 18, 10:16)

Gal aš labai smulkmeniška, bet jei virtuvės rankenėlės, orkaitės, kranai sidabro, ar sendinto sidabro, tai man norisi visko to atspalvio... geltono nenoriu ax.gif

Kaip jus? Ar derinat viską?

kai kurios temos dalyvės aršiai pasisako PRIEŠ virtuvės krano derinimą prie rankenėlių, t.y. jei rankenėlės žalvario, aukso ar juodos, tai kranas ir technika gali laisvai būti chromo. BET mano akimis tas nederinimas galioja tik renkantis neutralią spalvą, kuri šiuo atveju būtų chromas ir juodas, baltas metalas. Tačiau sendinto sidabro, blizgaus aukso ar žalvario makalavimas tarpusavyje jau nelabai kas.
jei pas bus dominuoja sendintas sidabras, neapsisunkinciau viska iki smulkmeny suderinti, juolab, kad ir finansiskai kainuoja tik vienintelio varianto apribojimas, derinciau su juodu metalu.
asmeniškai pas mane daugiausia zalvario ar sendinto aukso, virtuves kranas zalvario..., vonioje detalės aukso, kranai paprasti chrominiai.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 18, 12:15)
kai kurios temos dalyvės aršiai pasisako PRIEŠ virtuvės krano derinimą prie rankenėlių, t.y. jei rankenėlės žalvario, aukso ar juodos, tai kranas ir technika gali laisvai būti chromo. BET mano akimis tas nederinimas galioja tik renkantis neutralią spalvą, kuri šiuo atveju būtų chromas ir juodas, baltas metalas. Tačiau sendinto sidabro, blizgaus aukso ar žalvario makalavimas tarpusavyje jau nelabai kas.
jei pas bus dominuoja sendintas sidabras, neapsisunkinciau viska iki smulkmeny suderinti, juolab, kad ir finansiskai kainuoja tik vienintelio varianto apribojimas, derinciau su juodu metalu.
asmeniškai pas mane daugiausia zalvario ar sendinto aukso, virtuves kranas zalvario..., vonioje detalės aukso, kranai paprasti chrominiai.

Ačiū 4u.gif. Visgi man tas makalavimas nepatinka g.gif. Aš ir pati ant savęs negaliu užsidėti aukso ir sidabro spalvos papuošalų kartu unsure.gif
O gal kur matet baltų rankenų?
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2014 01 18, 11:32)
Ačiū 4u.gif. Visgi man tas makalavimas nepatinka g.gif. Aš ir pati ant savęs negaliu užsidėti aukso ir sidabro spalvos papuošalų kartu unsure.gif
O gal kur matet baltų rankenų?

na gal cia siek tiek kitaip, bet pas mane kitoje vonioje yra chromo kranai su aukso apvadeliais ir tamsaus medzio rankenėle tongue.gif
bet man paciai pvz aukso sviestuvai ir chromo ciaupai nera idealu, bet ko gero zalvario atspalvis pjautusi dar labiau.

ne, baltu klasikiniu rankenu nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2014 01 18, 08:16)
Ačiū 4u.gif Aš panašias Gritijoj mačiau, bet kainuoja virš 300 Lt. Brangoka pasirodė g.gif
Jei paklausi bus tau didelis Ačiū 4u.gif

Gal aš labai smulkmeniška, bet jei virtuvės rankenėlės, orkaitės, kranai sidabro, ar sendinto sidabro, tai man norisi visko to atspalvio... geltono nenoriu ax.gif

as langams rankenas, tokias kokiu norejau radau gritijoj, bet kaina netenkino, tai susiradau italijos ebay tokias pacias 2gubai, o gal net 3gubai pigiau...tad is ten ir pirkau wink.gif italas sutiko tiesiai i LT atsiusti thumbup.gif duru rankenu, tokiu kokiu norejau, niekur LT neradau (tiesa panasios buvo vienoj vietoj, labai grazios bet kaina nuo 700 iki 1400 uz vnt) tai siunciausi i PL, kaina gavosi vienos apie 70-80lt. ne tokios grazios kaip uz 700lt, bet vis tiek stilius man tiko biggrin.gif
tai siulau pasidairyt uz LT ribu wink.gif
o del derinimo-tai nederinam visko taip smulkmeniskai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(dea @ 2014 01 18, 11:44)
as langams rankenas, tokias kokiu norejau radau gritijoj

vat šitoje vietoje aš sau pasakiau, kad moderniam name, moderniuose languose šalia vitrinų ale senovinio stiliaus langų rankenos jau perteklinis dalykas. Tada suk galvą dėl rozečių, jungiklių, visokių skydelių, ventiliacijos grotelių ir pan... O tada ir iphonas nebesiderins, reikės retro ragelio prijungiamo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 18, 12:40)
na gal cia siek tiek kitaip, bet pas mane kitoje vonioje yra chromo kranai su aukso apvadeliais ir tamsaus medzio rankenėle tongue.gif
bet man paciai pvz aukso sviestuvai ir chromo ciaupai nera idealu, bet ko gero zalvario atspalvis pjautusi dar labiau.

ne, baltu klasikiniu rankenu nemaciau.

Nu aišku čia skonio reikalas mirksiukas.gif. Man auksas iš esmės nelabai patinka... labiau kičas atrodo... ax.gif. Bet gal čia tik man.

QUOTE(dea @ 2014 01 18, 12:44)
as langams rankenas, tokias kokiu norejau radau gritijoj, bet kaina netenkino, tai susiradau italijos ebay tokias pacias 2gubai, o gal net 3gubai pigiau...tad is ten ir pirkau wink.gif italas sutiko tiesiai i LT atsiusti  thumbup.gif  duru rankenu, tokiu kokiu norejau, niekur LT neradau (tiesa panasios buvo vienoj vietoj, labai grazios bet kaina nuo 700 iki 1400 uz vnt) tai siunciausi i PL, kaina gavosi vienos apie 70-80lt. ne tokios grazios kaip uz 700lt, bet vis tiek stilius man tiko biggrin.gif
tai siulau pasidairyt uz LT ribu wink.gif

thumbup.gif mintis, bėda kad man reikia greit.. duris jau gamina..

Važiuoju į Gritiją, gal dar ką rasiu... ar gal pavyks pasiderėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2014 01 18, 09:16)

ne, bet.........
Ko pvz. niekada nepadaryciau, tai vienos gryno metalo spalvos ciaupo nedeciau su kitos gryno metalo spalvos santecnikos detalemis schmoll.gif .

QUOTE(femme @ 2014 01 18, 10:15)

nezinau kas pasisako kategoriskai PRIES, bet daug kas pasisako NEBUTINAI UZ derinima.
Nederinti irgi reikia m o k e t i !
Ten, kur netinka kontrasto principas, puikiai gali dereti niuanso principas.
Atsakyti
QUOTE(Dzenke @ 2014 01 18, 00:00)
Atvira virtuve yra pati netinkamiausia vieta laikyti vyna. Brendi, konjaka, kitus stiprius galima laikyti graziuose grafinuose. Vynineje be to dailiai ju ir nesuguldysit. O del keleto buteliu vyno ar verta daryt vynine? Jeigu jusu vartojimo poreikiams dar nereikia imontuojamo vyno saldytuvo, pora buteliu neuzims daug vietos paprastame saldytuve.

Sakau, grynai vyno daug nera, bet kitokiu buteliu daznai buna kelios desimtys, ju tikrai nera kur deti doh.gif doh.gif Palubeje alia vynineje bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 18 sausio 2014 - 12:49
QUOTE(Mate* @ 2014 01 18, 11:02)
thumbup.gif mintis, bėda kad man reikia greit.. duris jau gamina..

Jeigu jau reikia čia ir dabar biggrin.gif ,tai siūlau pasižvalgyti po Ermitažo, Senukų ar kitas tokio lygio parduotuves 4u.gif garantuoju, kad tikrai ten rasit ko ieškot.
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2014 01 18, 11:06)
ne, bet.........
Ko pvz. niekada nepadaryciau, tai vienos gryno metalo spalvos ciaupo nedeciau su kitos gryno metalo spalvos santecnikos detalemis  schmoll.gif .

Pats neskoningiausias dalykas kuomet pasirinkti ale auksiniai kranai, o sifonai- chromuoti ar netgi plastikiniai ir jie dar matomi doh.gif nu TRAGEDIJA.
Atsakyti
man tai yra skirtumas, ar daryti kazka vienodo (vieno stiliaus baldai, vienas metalas, viena spalva visuose namuos ir pan), ar derinti. O derinti jau galima ir skirtingus metalus, skirtingas fakturas, skirtingus stilius, spalvas. Ir tame jau pasimato ar turi zmogus skoni, spalvu pajautima, stiliu ir t.t. ar tik sugeba sumesti viska i kruva ir dziaugtis esama misraine. visuma neturi pjautis, o turi dereti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 18 sausio 2014 - 14:06
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 18, 12:47)
Sakau, grynai vyno daug nera, bet kitokiu buteliu daznai buna kelios desimtys, ju tikrai  nera kur deti doh.gif  doh.gif Palubeje alia vynineje bus gerai 4u.gif

Bet pvz brendzio buteli nezinau kaip ikisit i vyno buteliui sirta skyle g.gif ir kaip jis ten atrodys, ar negrius lauk. O svetaineje kurnors nepatogiau gerimus laikyti? Pas mane vynas vyninej mobilioj o kiti gerimai bare svetainej.
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2014 01 18, 15:11)
Bet pvz brendzio buteli nezinau kaip ikisit i vyno buteliui sirta skyle  g.gif ir kaip jis ten atrodys, ar negrius lauk. O svetaineje kurnors nepatogiau gerimus laikyti? Pas mane vynas vyninej mobilioj o kiti gerimai bare svetainej.

Meistrai sake viskas bus ok, paziuresim, pamatysim, galesiu parodyti. Svetaineje kol kas indaujos nera verysad.gif verysad.gif O ir vietos nelabai jai butu, nebent atsisakyti darbo vieteles 4u.gif Svetaine laukia vasaros, ji buvo kuri laika viskas - ir svetaine, ir miegamasis, tai dabar pavargusi labai, reikia remontelio. Kai iki jos prieisim, desiu foto, labai noresiu patarimu, nes paciai vargiai gaunasi su zonomis, nes tik 25 kvd. m., o norisi ir mini valgomojo ir atsiputimo vieteles ir darbo vieta kazkur ikisti doh.gif doh.gif doh.gif

Kokia alyva medziui naudojate???Turiu 4 eglinius balkius noriu paalyvuoti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 18 sausio 2014 - 14:23