As irgi ziurejau, ziurejau i ta patalpa ir ji man kazkokia suplota pasirode
QUOTE(sania @ 2014 01 17, 11:02)
Mano galvai, tai brangus "malonumas" Kaip pvz. sita komoda http://www.mebletara...ilter=.kolekcje
turetu kainuot kazkur apie 5000 lt.
turetu kainuot kazkur apie 5000 lt.
Tai jau tikrai
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 09, 22:03)
Risam kaciu reikalus
Kas turite mini vynines virtuveje, gal foto butu galima, ar siaip pavyzdeliu Kaip angliskai vynines, bet ne tos vine cellar (kur dideli prabangus rusiai), bet tos, kur virtuveje balduose buna???
Kas turite mini vynines virtuveje, gal foto butu galima, ar siaip pavyzdeliu Kaip angliskai vynines, bet ne tos vine cellar (kur dideli prabangus rusiai), bet tos, kur virtuveje balduose buna???
kadangi vyno laikymas mano darbas - negalejau neisikist
O kokiu tikslu jums reikalinga vynine virtuveje? kaip daznai vartojate vyna ir kokiais kiekiais ?
Pradejom remonta ir klijuojam lubinius apvadus, kadangi lubos nera idealiai lygios, tai matosi truputi tamsus ruozelis ties lubom, kaip pas jus jis pasislepia, gal spakliuojasi kazkaip?
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 16, 18:02)
http://bustas.lrytas...tm#.Utfz6Pth41o
Kaip zmonems pavyksta tokias orchidejas uzauginti???Neauga jos pas mane nors tu ka
Kaip zmonems pavyksta tokias orchidejas uzauginti???Neauga jos pas mane nors tu ka
Siu tai ir auginti nereikia, nes jos dirbtines - vienodi lapai ir visi vienodi pumpureliai:) Tokia kompozicija, priklausomai nuo dydzio ir vazono grazumo kainuoja ~200-300lt ir daugiau, jei imti viena grazia nemaza ir kokybiska ziedu saka - kaina ~100lt. Jei kinietiska ir prastesnes kokybes - tada pigiau
Jei/kol gyvos orchidejos nezydi, tada sudejus kelis lapuotus vazonelius i didesni "bliuda"/vazona, galima panaudoti tas dirbtines sakeles
QUOTE(mamagabi @ 2014 01 17, 16:44)
Siu tai ir auginti nereikia, nes jos dirbtines -
Tai matai, kaip cia viskas yra, o as naivuole pamaniau, jog tiros gyvos gelytes
Papildyta:
QUOTE(Dzenke @ 2014 01 17, 14:07)
kadangi vyno laikymas mano darbas - negalejau neisikist
O kokiu tikslu jums reikalinga vynine virtuveje? kaip daznai vartojate vyna ir kokiais kiekiais ?
Vyna vartojame retai, paciu buteliu turime keleta, bet turime labai daug ivairiu kitokiu buteliu (brendis, konjakas ir t.t.), ju nera kur deti, tai jie i vynine ir keliaus. Virtuve triju beginiu metru, gaila spinteles vietos buteliams O vynine numatyta virs spinteliu
Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2014 01 17, 15:34)
Pradejom remonta ir klijuojam lubinius apvadus, kadangi lubos nera idealiai lygios, tai matosi truputi tamsus ruozelis ties lubom, kaip pas jus jis pasislepia, gal spakliuojasi kazkaip?
Aga uzsiglaisto, nusidazo ir nieko nesimato
Sveikutes
Gal kas žinot kur pirkti sendinto sidabro vidinių durų rankenų? Kažkaip visur tik žalvarines matau ...
Gal kas žinot kur pirkti sendinto sidabro vidinių durų rankenų? Kažkaip visur tik žalvarines matau ...
GRAŽAUS SAVAITGALIO http://www.homebunch...ench-interiors/
QUOTE(Mate* @ 2014 01 17, 20:50)
Sveikutes
Kazkaip galvoju, kad net nesu tokiu maciusi
Jei sidabro/chromo spalvos, tai buna blizgios/chromuotos arba matines
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 17, 18:08)
Vyna vartojame retai, paciu buteliu turime keleta, bet turime labai daug ivairiu kitokiu buteliu (brendis, konjakas ir t.t.), ju nera kur deti, tai jie i vynine ir keliaus. Virtuve triju beginiu metru, gaila spinteles vietos buteliams O vynine numatyta virs spinteliu
Atvira virtuve yra pati netinkamiausia vieta laikyti vyna. Brendi, konjaka, kitus stiprius galima laikyti graziuose grafinuose. Vynineje be to dailiai ju ir nesuguldysit. O del keleto buteliu vyno ar verta daryt vynine? Jeigu jusu vartojimo poreikiams dar nereikia imontuojamo vyno saldytuvo, pora buteliu neuzims daug vietos paprastame saldytuve.
QUOTE(mamagabi @ 2014 01 17, 23:10)
Kazkaip galvoju, kad net nesu tokiu maciusi
Jei sidabro/chromo spalvos, tai buna blizgios/chromuotos arba matines
tikrai yra, savo akim mačiau pas Dolce_vita, būtent sendinto sidabro su keramikos rankena. Tik atrodo ji čia nebeužsuka, reiks paklaust, gal pasidalins, pirko LT.
QUOTE(femme @ 2014 01 18, 09:58)
tikrai yra, savo akim mačiau pas Dolce_vita, būtent sendinto sidabro su keramikos rankena. Tik atrodo ji čia nebeužsuka, reiks paklaust, gal pasidalins, pirko LT.
Ačiū Aš panašias Gritijoj mačiau, bet kainuoja virš 300 Lt. Brangoka pasirodė
Jei paklausi bus tau didelis Ačiū
Gal aš labai smulkmeniška, bet jei virtuvės rankenėlės, orkaitės, kranai sidabro, ar sendinto sidabro, tai man norisi visko to atspalvio... geltono nenoriu
Kaip jus? Ar derinat viską?