Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

As irgi ziurejau, ziurejau i ta patalpa ir ji man kazkokia suplota pasirode doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2014 01 17, 11:02)
Mano galvai, tai brangus "malonumas"  blink.gif Kaip pvz. sita komoda http://www.mebletara...ilter=.kolekcje
turetu kainuot kazkur apie 5000 lt.

Tai jau tikrai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 09, 22:03)
Risam kaciu reikalus 4u.gif
Kas turite mini vynines virtuveje, gal foto butu galima, ar siaip pavyzdeliu blush2.gif  Kaip angliskai vynines, bet ne tos vine cellar (kur dideli prabangus rusiai), bet tos, kur virtuveje balduose buna??? blush2.gif  blush2.gif

kadangi vyno laikymas mano darbas - negalejau neisikist ax.gif
O kokiu tikslu jums reikalinga vynine virtuveje? kaip daznai vartojate vyna ir kokiais kiekiais ? smile.gif
Atsakyti
Pradejom remonta ir klijuojam lubinius apvadus, kadangi lubos nera idealiai lygios, tai matosi truputi tamsus ruozelis ties lubom, kaip pas jus jis pasislepia, gal spakliuojasi kazkaip? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 16, 18:02)
http://bustas.lrytas...tm#.Utfz6Pth41o

4u.gif
Kaip zmonems pavyksta tokias orchidejas uzauginti???Neauga jos pas mane nors tu ka doh.gif

Siu tai ir auginti nereikia, nes jos dirbtines - vienodi lapai ir visi vienodi pumpureliai:) Tokia kompozicija, priklausomai nuo dydzio ir vazono grazumo kainuoja ~200-300lt ir daugiau, doh.gif jei imti viena grazia nemaza ir kokybiska ziedu saka - kaina ~100lt. Jei kinietiska ir prastesnes kokybes - tada pigiau rolleyes.gif
Jei/kol gyvos orchidejos nezydi, tada sudejus kelis lapuotus vazonelius i didesni "bliuda"/vazona, galima panaudoti tas dirbtines sakeles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 01 17, 16:44)
Siu tai ir auginti nereikia, nes jos dirbtines -

Tai matai, kaip cia viskas yra, o as naivuole pamaniau, jog tiros gyvos gelytes doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenke @ 2014 01 17, 14:07)
kadangi vyno laikymas mano darbas - negalejau neisikist  ax.gif
O kokiu tikslu jums reikalinga vynine virtuveje? kaip daznai vartojate vyna ir kokiais kiekiais ? smile.gif

Vyna vartojame retai, paciu buteliu turime keleta, bet turime labai daug ivairiu kitokiu buteliu (brendis, konjakas ir t.t.), ju nera kur deti, tai jie i vynine ir keliaus. Virtuve triju beginiu metru, gaila spinteles vietos buteliams 4u.gif O vynine numatyta virs spinteliu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2014 01 17, 15:34)
Pradejom remonta ir klijuojam lubinius apvadus, kadangi lubos nera idealiai lygios, tai matosi truputi tamsus ruozelis ties lubom, kaip pas jus jis pasislepia, gal spakliuojasi kazkaip? blink.gif

Aga uzsiglaisto, nusidazo ir nieko nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Gal kas žinot kur pirkti sendinto sidabro vidinių durų rankenų? g.gif Kažkaip visur tik žalvarines matau g.gif...
Atsakyti
GRAŽAUS SAVAITGALIO 4u.gif http://www.homebunch...ench-interiors/
Atsakyti
QUOTE(Mate* @ 2014 01 17, 20:50)
Sveikutes 4u.gif
Gal kas žinot kur pirkti sendinto sidabro vidinių durų rankenų? g.gif Kažkaip visur tik žalvarines matau g.gif...

4u.gif
Kazkaip galvoju, kad net nesu tokiu maciusi g.gif
Jei sidabro/chromo spalvos, tai buna blizgios/chromuotos arba matines rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 17, 18:08)
Vyna vartojame retai, paciu buteliu turime keleta, bet turime labai daug ivairiu kitokiu buteliu (brendis, konjakas ir t.t.), ju nera kur deti, tai jie i vynine ir keliaus. Virtuve triju beginiu metru, gaila spinteles vietos buteliams 4u.gif O vynine numatyta virs spinteliu 4u.gif

Atvira virtuve yra pati netinkamiausia vieta laikyti vyna. Brendi, konjaka, kitus stiprius galima laikyti graziuose grafinuose. Vynineje be to dailiai ju ir nesuguldysit. O del keleto buteliu vyno ar verta daryt vynine? Jeigu jusu vartojimo poreikiams dar nereikia imontuojamo vyno saldytuvo, pora buteliu neuzims daug vietos paprastame saldytuve.
Atsakyti
QUOTE(mamagabi @ 2014 01 17, 23:10)
4u.gif
Kazkaip galvoju, kad net nesu tokiu maciusi g.gif
Jei sidabro/chromo spalvos, tai buna blizgios/chromuotos arba matines rolleyes.gif

tikrai yra, savo akim mačiau pas Dolce_vita, būtent sendinto sidabro su keramikos rankena. Tik atrodo ji čia nebeužsuka, reiks paklaust, gal pasidalins, pirko LT.
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 18, 09:58)
tikrai yra, savo akim mačiau pas Dolce_vita, būtent sendinto sidabro su keramikos rankena. Tik atrodo ji čia nebeužsuka, reiks paklaust, gal pasidalins, pirko LT.

Ačiū 4u.gif Aš panašias Gritijoj mačiau, bet kainuoja virš 300 Lt. Brangoka pasirodė g.gif
Jei paklausi bus tau didelis Ačiū 4u.gif

Gal aš labai smulkmeniška, bet jei virtuvės rankenėlės, orkaitės, kranai sidabro, ar sendinto sidabro, tai man norisi visko to atspalvio... geltono nenoriu ax.gif

Kaip jus? Ar derinat viską?
Atsakyti