Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 16, 11:47)
Vida, maciau kad net ir Ikejoj kazkas panasaus buvo, bet ten chromuota  doh.gif

taigi unsure.gif .
Londone maciau tokius pastatomus. I sirdi krito, rankoj paturejau (gal, kad pigus buvo biggrin.gif ), bet prie mano esamo interjero netinka arba tada vel reikia kazka keisti rolleyes.gif .
Uzkniso interjeras, noriu i laukaaaa....

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 16, 12:04)
O kokios ten uzuolaidos kabo virs lovos?? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

kaip tai kokios? Rudos ir baltos lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 16 sausio 2014 - 13:52
Jei nyklystu tokias lempas maciau www.leja.lt
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 16, 14:50)

Uzkniso interjeras, noriu i laukaaaa....
kaip tai kokios? Rudos ir baltos  lotuliukas.gif .

Smaiksti Jus, ten langas ar kas, ar jos del grozio kabo? blush2.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 16, 11:28)
Ieskau tokiu sieniniu lempu kaip sioje foto (uz padoria kaina  rolleyes.gif ). Gal kas kur matet? Noriu tvirtinti po slaitinem lubom, uz sofkutes. Ir su tokiais dideliais lempu gaubtais  wub.gif  (bet gaubtai ne esme, juos galima atskirai prisitaikyti):

Štai tokiais bra prekiauja ARDENA, tik jie daug paprastesni, negu Jūsų parodyti kaina apie 100 litukų tik gaubtukai čia pakeisti ax.gif

user posted image

user posted image

Neišsigąskit, kad dvigubinasi- bra pakabinti ant veidrodžio wc lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TuDa: 16 sausio 2014 - 15:58
TuDa-kaip jums jusu sraigtiniai laiptai? ta prasme patogumas? nes man jusu labai grazus,nes ne tokie siauruciai kaip pas daugeli,bet ar patogu?

o jusu Vokieciu aviganis irgi namuose gyvena? nereikia plauku siurbt kasdien?
pas mane buvo dvi mazytes kalytes,o pries pusmeti atsirado ir Vokieciu aviganis. as baigiu isprotet nuo plauku doh.gif laukiu pavasario kada ponaitis eis i savo namus lauke unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rexe @ 2014 01 16, 16:05)
TuDa-kaip jums jusu sraigtiniai laiptai? ta prasme patogumas? nes man jusu labai grazus,nes ne tokie siauruciai kaip pas daugeli,bet ar patogu?

o jusu Vokieciu aviganis irgi namuose gyvena? nereikia plauku siurbt kasdien?
pas mane buvo dvi mazytes kalytes,o pries pusmeti atsirado ir Vokieciu aviganis. as baigiu isprotet nuo plauku doh.gif  laukiu pavasario kada ponaitis eis i savo namus lauke  unsure.gif

Sraigtiniai laiptai padėjo sutaupyti vietos. Pakopos plotis yra 1,20 , o žingsnio aukštis 18 cm. Taip, kad jie niekuo nesiskiria nuo tradicinių laiptų. Jokio nepatogumo nepatiriam, viskas su jais ok. Tik vienintelis minusas, kad didesnio gabarito baldus reikėjo sukelti prieš atsirandant laiptams, nes paprasčiausiai neina išsiraityti. Mes per tokį neapsižiūrėjimą vonią kėlėm pro poilsio kambario langą doh.gif
Ciucikai mažieji gyvena kartu su mumis, o aviganė turi savo būdą kieme ir ji net noro nerodo užeiti pas mus vidun
Atsakyti
http://bustas.lrytas...tm#.Utfz6Pth41o

4u.gif
Kaip zmonems pavyksta tokias orchidejas uzauginti???Neauga jos pas mane nors tu ka doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 16 sausio 2014 - 17:03
QUOTE(TuDa @ 2014 01 16, 16:23)
Sraigtiniai laiptai padėjo sutaupyti vietos. Pakopos plotis yra 1,20 , o žingsnio aukštis 18 cm. Taip, kad jie niekuo nesiskiria nuo tradicinių laiptų. Jokio nepatogumo nepatiriam, viskas su jais ok. Tik vienintelis minusas, kad didesnio gabarito baldus reikėjo sukelti prieš atsirandant laiptams, nes paprasčiausiai neina išsiraityti. Mes per tokį neapsižiūrėjimą vonią kėlėm pro poilsio kambario langą doh.gif
Ciucikai mažieji gyvena kartu su mumis, o aviganė turi savo būdą kieme ir ji net noro nerodo užeiti pas mus vidun

pas mus vietos kaip ir yra. kolidorius ir holas didelis,bet kazkaip tie laiptai gautusi per viduri nei siaip nei taip g.gif kazkaip niekad nepagalvojau,kad ir sraigtiniai laiptai gali buti platus ir grazus fool.gif
musu antras aukstas dar net be grindu tai ar taip ar taip zadam kirsti dideli langa virsui,nes plokstes reiks susikelt tai ir baldus speju per ten pat susikelsim biggrin.gif
musiskis irgi labai komfortiskai jauciasi lauke, netaip kaip mazosios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 16, 17:02)
Kaip zmonems pavyksta tokias orchidejas uzauginti???Neauga jos pas mane nors tu ka doh.gif  doh.gif

as LT ju net nebepirkau,nes visas numarindavau. kai persikelem i IE gavau dovanu dvi didziules orhidejas kurios dar nebuvo nustoje zydeti. jau turbut kokie 6 metai. sakos luzta nuo svorio. o kai patrecau tai isvis is proto issikrauste-ziedai delno dydzio. as net nulauztas sakeles vel atgaivinau thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Rexe,2014 01 16, 18:11]
as LT ju net nebepirkau,nes visas numarindavau. kai persikelem i IE gavau dovanu dvi didziules orhidejas kurios dar nebuvo nustoje zydeti. jau turbut kokie 6 metai. sakos luzta nuo svorio. o kai patrecau tai isvis is proto issikrauste-ziedai delno dydzio. as net nulauztas sakeles vel atgaivinau thumbup.gif
[/quote
O tai kur suo pakastas, kas joms Lietuva nepatinka? g.gif Pas mane nemirsta, bet nezydi ir viskas, atiduodu uosvienei, tai jau ten leidzia zieda po ziedo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 16, 16:02)

kaip grazu! bigsmile.gif

o orchidejoms gal auros atitinkamos reikia smile.gif pas mane auga gerai, nespeja vieni ziedai nukristi, jau kiti skleidziasi.. o pas mama visos vysta, nezydi (viska daro ta pati kaip ir as)
Atsakyti
http://www.mebletara...o...&l10n=en_GB patiko man sitas psl., nepirkot niekas ten? Idomu kokios kainos
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2014 01 16, 22:33)
http://www.mebletara...o...&l10n=en_GB patiko man sitas psl., nepirkot niekas ten? Idomu kokios kainos

Tiesiogiai per cia/per juos nenusipirksit. Reikia ieskoti kas perpardavineja. Nes cia gamintoju puslapis (nors kiek teko girdeti daug ka atsiveza is tu tolimu krastu). Kainu nelabai pamenu....galiu ryt pasidomet (bet ir tai kaina galiu pasakyt tik apytiksliai).
Atsakyti