Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(Rexe @ 2014 01 14, 18:13)
kad jau pradejom derinti apranga prie interjero.... lotuliukas.gif  as per kaledas isigijau tokia silta pizama su kuria miegot neimanoma butu ir dar gavau dovanu avies vilnos tapkes tai dabar tik taip ir vaikstau jei jokiu sveciu nelaukiu  biggrin.gif man namie turi buti patogu ir gera...'cosy'.
mano nuomone truputi kartais perdedama. jei jau pas mane klasikinis/provanso interjeras tai reikia vaikscioti su aukstakulnem tapkutem, ziursteliu su karbatkelem ir neduok die valgydamas is porcelianinio servyzo pasiremsi alkune i stala,nes tai juk nedera prie interjero  biggrin.gif
aisku patirstinau cia truputi,bet pradejau siek tike maziau panikuoti,kad ''serveteliu spalva siek tiek sviesesne nei uzuolaidu''. kai atejau i sita grupe buvo apemus isterija ir panika,kad mano namai ne pagal ''taisykles'',kad isvis apie ka as galvojau.
o vyras nudave velniu ir liepe nusiramint,nes nepretenduojam i ''musu namai'' virselio nuotrauka ir darom taip kaip mums atrodo. bet poto vistiek liepia ateit pas jus ir paklaus patarimo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rexe, rimtai kartais tirstinate, net tada, kai jums atrodo, kad to jau nebedarote. Supraskite, darom mes kiekvienas pagal save, taip kaip norim, kaip mums geriau, lauzom taisykles, kuriam savas ir laikomes tu visuotinu, kurios priimtinos mums, taciau tu taisykliu eiliskuma pagal svarba nusistatom patys. taciau jei kazkas kazko klausia, tada duodami patarimai ivairus. tiek pagal taisykles, tiek is patirties, tiek pagal asmenini skoni, suvokima. o zmogus jau atsirenka kas jam tinka, kas priimtina, kas naudinga. Arba aplamai nusprendzia savaip. taip ir turi buti. O jei zmogus iskart puola panikuoti, verkslenti, kaip ji cia skriaudzia, kaip nukritikuoja (kritika pastoviai painiojama su tiesiog asmenines nuomones issakymu), naktim nemiega, nes jam dabar jo namai nemieli, tai cia jau to zmogaus problema. Silnam zmogui, neturinciam savo nuomones, savo vizijos, visada kazkas bus ne taip.
neperlenkite lazdos, tai kas yra idealu, na nedarote kazko, tai ir valio. Man grazu, kai viskas darnu, taciau visada tam ir pinigu reikia. Ju ir uzsiemimai kiti, ir visuomeninis gyvenimas kitoks, ir statusas reikalauja atitinkamai atrodyti. Bet tai ju reikalas, ju gyvenimas. As i toki neporetenduoju, todel ir namus musu pagal pinigine, ir apranga irgi biggrin.gif Ir as del to nesinervuoju. Renkantis tiek namu stiliu, tiek interjera, tiek apranga, zinau savo finansine kartele. Kokia ji yra tokia, cia ne kitu reikalas, bet jei ko noriu, tai lai tai buna ne zemiau karteles bent jau.
O jus paskaicius, tai persasi viena isvada - jei kas ko klausia, tai geriausia atsakymas butu "daryk kaip nori, koks skirtumas, taigi tau gyvent". o kokio bieso tada tie klausimai uzduodami? Kam tada aplamai tema reikalinga.

Sviestuvai, jei jums patinka, tai puiku. Man tai is serijos, kai is dedelio rasto iseinama is krasto. Kiek maciau jusu nuotrauku, tiek galima sakyt, kad krastutinumai, arba labai super, arba sedi ir mastai, kokio bieso primaste biggrin.gif Tai vat jums ir geriau matyt, kokio bieso, nes tai jusu namai. Bet su treningais drasiai galima vaikscioti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 14, 17:41)
valymas - yra prieziuros, o ne praktiskumo klausimas.

Na, pagal mane kas reikalauja daug prieziuros, tas yra nepraktiska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 14, 18:48)
Bet su treningais drasiai galima vaikscioti biggrin.gif

eik tu, Cobre blink.gif . Paziurek kokia grazi gipsine rozete ant lubu virs tu berzeliu smile.gif . Man tai labai grazu, galima net su lininiu ilgu arba trumpu sijonu vaikscioti flirt.gif .

Jei rimtai, tai pasakyciau, kad Rexe turi savita stiliu, tik ji yra truputi is veziu issokusi ir pasimetusi (o ypac nuo patarimu), matosi, gi, kad jai ne kristalai, o berzeliai, palinkusios eglutes prie sirdies mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 14, 19:10)
eik tu, Cobre  blink.gif . Paziurek kokia grazi gipsine rozete ant lubu virs tu berzeliu  smile.gif . Man tai labai grazu, galima net su lininiu ilgu arba trumpu sijonu vaikscioti  flirt.gif .

Jei rimtai, tai pasakyciau, kad Rexe turi savita stiliu, tik ji yra truputi is veziu issokusi ir pasimetusi (o ypac nuo patarimu), matosi, gi, kad jai ne kristalai, o berzeliai, palinkusios eglutes prie sirdies  mirksiukas.gif .

As nesisaipiau rasydama apie sportini kostiuma. kodel ne, jei patogu. o namu stilius tikrai neipareigojantis, taip, kad drasiai galima vaikscioti, kaip esi iprates ir nekvarsiti galvos , itaikai i kazkokius standartus ar ne. Jokiu standartu namuose nera, tai ir visame kitame drasiai pirmyn. As visai rimtai.

sviestuvas, rozete... na, kiekvienam savo, savaip namuose durniuoju, kazkam gal irgi nepriimtina butu tongue.gif

taip, tikrai turi. rexe, tikrai smagu stebeti tavo namu pokycius, kartais rimtai susizaviu kazkokia detale, kartais belieka tik rankom skesteleti. kai tuos narvelius miegamajame pamaciau, tai pirma mintis buvo, kad paukstukai labai jaukus, bet ar nebus paskui drebteleta kazkurioj kitoj vietoj is peties. Mano supratimu, kad dabar taip ir yra. na, bet ne pilkom masem menininka suprasti. Parasiau tik todel, kad gal kada galvodama, kas ten ne taip tame kambaryje, pamastysite ir apie "sviestuva". Bet tikiuosi, kad standartiniu sprendimu visame kame, jusu namuose nebus, originalumas labai sveikintinas, bet tegu kita karta tai buna labiau vykusi ideja mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif nepagalvojau,kad taip tiesmukai, ir nuzudysim treningus, as ,,treninginiu stilium,,ivardinu tam tikra gyvenimo buda,nebutinai konkrecia apranga biggrin.gif nors tai neatsiejamas atributas.

Sviestuvai,namu gamybos, biggrin.gif ...jei mokykloj reikedavo kazka meno tema patart ar paorganizuot,kartais klasiokai sakydavo,daryk,tu,nes tu prie meno. mirksiukas.gif Lieku,uz kuryba , mirksiukas.gif

Vida777 ir man be smulkmeneliu lengviau, jei stalas,palange,tai gele,komoda,foto, kai noriu epochu,muziejuj pabunu biggrin.gif
Bet turiu viskooooo,tik maziau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 14 sausio 2014 - 22:03
Nesu iš treniginių gaujos, ir neskaičiuoju kiek adidas kelnės turi juostelių biggrin.gif bet namuose visa šeima nešiojam šiuos rūbelius, ir patikėkit- interjeras nuo to nė kiek nenukenčia lotuliukas.gif interjeras visų pirma turi derėti su eksterjeru ir su namą supančia aplinka. Kuomet tie dalykai yra suderinti, tada ir guminiai botai trumpam palikti prieškambaryje nebadys akių.
Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 15, 08:26)
Nesu iš treniginių gaujos, ir neskaičiuoju kiek adidas kelnės turi juostelių biggrin.gif bet namuose visa šeima nešiojam šiuos rūbelius, ir patikėkit- interjeras nuo to nė kiek nenukenčia lotuliukas.gif interjeras visų pirma turi derėti su eksterjeru ir su namą supančia aplinka. Kuomet tie dalykai yra suderinti, tada ir guminiai botai trumpam palikti prieškambaryje nebadys akių.

Ir zmogum mirksiukas.gif

Ar visur taip sninga,ar tik pas mane g.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 12, 15:22)
Kadangi negaliu pakesti visokiu ragu, kailiu ir t.t., tai man tas zebris baisiai nepatinka blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Bet cia toks subjektyvus vertinimas

4u.gif
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 12, 16:59)

4u.gif

QUOTE(TuDa @ 2014 01 13, 08:35)
Pradžiai siūlau sugrupuoti kitaip visus kietus baldus stovinčius palei langą- jų ten daug ir kažin ar visi reikalingi vienoj krūvoj g.gif Stalą pabandykit pasukti į kambarį ir pastatykit galu prie didesnio lango, nes ten matau rozetes. Taip galėsit stebėti ir vaizdą pro langą, ir matyti visą kambarį, bei duris. Jei būtų kambario planas, tai būtų galima pakalbėti ir apie kitus baldus. Dar apie žemėlapį, jeigu tinka jo matmenys tai jį būtų galima pakabinti ir virš komodos.
Ką daryti su kailiuku ir austrijetėmis- siūlau neskubėti ir sugrupuoti tinkamai baldus, o jau tada bus galima spręsti nuteisti juos ar reabilituoti biggrin.gif
Štai kailiuko, žemėlapio, bei tamsių baldų draugystė:

aciu 4u.gif
austrijieciu norejosi, kol kailiuko nebuvo biggrin.gif nu su tuo baldu stumdymu nelabai kas gaunasi... ta auksta spinta tampiau po kambari.. bet atskirai ji per kuda... o tos dvi spinteles prie stalo nelabai pajudinamos- juose yra dar du "aparatai" kurie sujungti su kompu laidais... cia ne butaforinis dabo kambarys, tai pirmiausiai norisi funkcionalumo..

planas cia:
http://public.fotki....kambarys-4.html
ismatavimai ~4x4
sofke pas mane ne kaip plane , o prie sienos kur durys... planuose sofkute "apreminti" knygu lentynom, na kaip cia kazkas panasaus:
http://public.fotki....5705.html#media
tai gal atsvertu ta baldu kieki g.gif
zemelapis butu labai puiku, jei tilptu ten, bet jis per didelis... ten kabinti pora tokio tipo iremintu plakatu galvoju (tiks prie ryskaus zemelapio biggrin.gif :
http://public.fotki..../per-rhino.html
o zemelapis lieka ant tos tuscios sienos....
man dabar didziausiais galvos skausmas langu uzdangalai... sviesiuoju paros metu- viskas gerai, tamsoj irgi sleptis nuo nieko nereikia- niekas ten musu nemato- nu bet nemalonu man tie juodi langai, nejauku ir tiek...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neinzy: 15 sausio 2014 - 09:16
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 13, 10:44)
kaip liudna pasidaro beziurint i ta zebriuka gulinti ant grindu  verysad.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 13, 11:46)
drinks_cheers.gif Man, jei yra kailis, tai reikalas kaip ir sugadintas verysad.gif

mano pusesere vegetare ( o gal jau ir vegane) pora kartu prie pietu stalo megino mane sugedinti uz gyvuliuku nemylejima(valgyma), tai paprasiau as jos nesisesti ant mano odiniu baldu, ir savo graziuosius odinius batus ir rankines atiduoti man biggrin.gif
man jau geriau kailis po stalu, nei kailis vaiksciojantis mano virtuves spintelemis biggrin.gif
http://upload.wikime...ella_de_Vil.gif
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 13, 17:55)
Zinokite matosi, bet ne cia beda, o tame, kad nuvalyti beveik neimanoma, va kaip tik remontuojamoje virtuveje yra likes senas rotbendo sluoksnis palei kambario arka, vaizdas baisus, o tu grioveliu isvalyti neimanoma doh.gif

rotbanda reikia lakuoti matiniu laku- tada puikiai viskas nusivalo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2014 01 15, 10:30)
mano pusesere vegetare ( o gal jau ir vegane) pora kartu prie pietu stalo megino mane sugedinti uz gyvuliuku nemylejima(valgyma), tai paprasiau as jos nesisesti ant mano odiniu baldu, ir savo graziuosius odinius batus ir rankines atiduoti man  :

tokių išverstaskūrių vegetarų irgi nemėgstu.... O ypač siutina, kai prie stalo postringauja apie medžioklės brutalumą ir tuo pat metu smagiai čepsėdami uoliai kiša minkštą mėsytę už žandų mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 01 14, 18:57)
Na, pagal mane kas reikalauja daug prieziuros, tas yra nepraktiska  4u.gif

drinks_cheers.gif Pirkdama daiktus ir įrenginėdama būstą , pirmiausia žiūrėjau, kad kuo mažiau valymo. Voniose tualetuose visa santechnika pakabinama, kuo aptakesnė. Tai grindis su šluoste pavalyti sekundžių reikalas. O jei būčiau dėjus a la retro klozetus- kiek darbo visus kampučius išvalyti. Man jau geriau klasikiniai šviestuvai ir baldai, dekoro detalės nei valymas klūpomis . O švietuvus plaunu su indaplove. Nuimu visus gaubtus, krištoliukus, švelniu rėžimu ir vėl kaip nauji.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 14, 18:48)
*O jus paskaicius, tai persasi viena isvada - jei kas ko klausia, tai geriausia atsakymas butu "daryk kaip nori, koks skirtumas, taigi tau gyvent". o kokio bieso tada tie klausimai uzduodami? Kam tada aplamai tema reikalinga.

**Tai vat jums ir geriau matyt, kokio bieso, nes tai jusu namai.  Bet su treningais drasiai galima vaikscioti biggrin.gif

* lotuliukas.gif kazkaip as apie batus jus apie ratu. as siaip pasisaipiau truputeli,kad jau daejom iki to,kad treningus aptarinejam.
taip imu i galva kritika ir patarimus,bet juk nepykstu del to. man atrodo normalu reguoti i tai ka jus ('jus' turiu omenyje visus) sakote ir patariate.kitu atveju koks tikslas butu lankytis sitoje grupeje. jei jau isdrystu rodyti savo 'padraika' interjera tai normalu,kad laukiu reakcijos i kuria reguoju. nekeisiu visko kas kam nepatinka,nes visada atsiras uz ir pries,bet labai daug kas keiciasi mano namuose sios grupes deka hi.gif

**man irgi patinka jusu avataras mirksiukas.gif
Atsakyti