Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

o man tas interjeras toks na grazus, bet "nenamiskas". kaip jaustis pvz su treningais ar timpem kokiom prie teliko drybsant? ar raugintu kopustu siruba valgant? biggrin.gif as kai pasiziuriu tokias foto tai ir galvoju, kaip rengtis namuose bunant kad is konteksto neiskristum? as man rods kad ir tureciau pinigu tokiam klasikiniam, isbaigtam interjerui, tai nesirinkciau, nes neitu su gyvensena suderint... nes pati jausciaus kad prie namu nederu su kokiais zemetais crocsais is lauko vasara isirovus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 14, 12:10)
*aha, vadinasi ne man vienai tos uzuolaidos uzkliuvo  biggrin.gif  tik man ne tas tamsumas ju kliuvo, o pacios uzuolaidos tarsi is kito socialinio sluoksnio  biggrin.gif  na viskam pinigu dejo, dejo, o uzuolaidom ir pagailejo. man jos prastai pasiutos, kazkaip ne taip sukabintos. spalva man nekliuvo.

**ir dar man tos kedes virtuveje labai pabodusi detale. bet siaip jos ten visai tinka.

*turiu itarima, kad ten seimininke, o nebe dizainere, veliau ta interjera "patvarke".
**butent, kad tinka, bet kai visi pradeda masiskai dizaineriu darbus kopijuoti, galu gale gaunasi "pabodusi detale" wink.gif .

QUOTE(Rexe @ 2014 01 14, 12:33)
mano hand made lempa. praradau vilti nufotkint dienos sviesoj. fotkej nesimato,bet jin ten puikiai isipaise ir labai tinka prie piesinio ant sienos  ax.gif
http://images53.fotk...IMG_3698-vi.jpg

cia dar viena  blush2.gif  pradzioj gaminta miegamajui,bet neprigijo ir iskeliavo i svetaine kur,man rodos, pukiai tinka
http://images56.fotk...4/photo1-vi.jpg

super! nenoriu net klausti, kaip tu delkes nuo tu hand made valysi rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 01 14, 13:02)
o man tas interjeras toks na grazus, bet "nenamiskas". kaip jaustis pvz su treningais ar timpem kokiom prie teliko drybsant? ar raugintu kopustu siruba valgant? biggrin.gif as kai pasiziuriu tokias foto tai ir galvoju, kaip rengtis namuose bunant kad is konteksto neiskristum? as man rods kad ir tureciau pinigu tokiam klasikiniam, isbaigtam interjerui, tai nesirinkciau, nes neitu su gyvensena suderint... nes pati jausciaus kad prie namu nederu su kokiais zemetais crocsais is lauko vasara isirovus biggrin.gif

man atrodo,kad kai kurie interjerai ne Lt eksplotuojami g.gif smagu,kai žmonės gali sau leist tokius daikčiukus pirkt, tai ir dizaineriu dirbt gera. biggrin.gif

o tie kas paišini, su treningais ar kopūstiene,tai nėr ko lipt ant gražių baldų biggrin.gif kaip sakant višta gimes, gulbe netapsi,net ant prabangių baldų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 14 sausio 2014 - 13:18
QUOTE(vida777 @ 2014 01 14, 13:07)
super! nenoriu net klausti, kaip tu delkes nuo tu hand made valysi  rolleyes.gif .

as apie tai dar negalvoju lotuliukas.gif
mano pazystama turi kazka tokio ale paprasto ir nekalto,o sake prakeike ta diena kai nusipirko vien del dulkiu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 01 14, 13:02)

su treningais man nesmagu vaikscioti. neturiu nieko pries, prie treningelius, visai liuks apranga kartais, bet tarkim namuose su jais nevaikstau, man nera smagu. tai manau, kad ir daugiau tokiu zmoniu yra. o timpos nera blogai, priklauso ka dar devi. galima pas vienus zmones realiai maciau, o internete ir dar daugiau tokiu pavyzdziu, kai daromas "juodas" iejimas i namus is kiemo. ten ir rubai atitinkami kabo, ir lauko avalyne ir pan. tarkim pas tuos zmones ten buvo sudeta apranga eiti i arklides, pasivaiksciojimams su suniuku, guminiai batai (ten kazkas panasaus i uki, taciau realiai zemdirbyste neuzsiiminejo, tik keli zirgai buvo auginami). Pavyzdziuose maciau ir kartu tame iejime paderinta ir ukine patalpele. Siaip viska galima padaryti teisingai, jei gerai apmastoma, apgalvojami poreikiai seimos, na ir jei finansai leidzia smile.gif bet jei poreikio nera, norima kazko kitko, tai ir darom kiekvienas pagal save. tiesiog nemanau, kad konkreciai tokio interjero negalima butu priderinti prie tam tikro konkreciu poreikiu. O su treningais tai ir provanse nelabai kaip atrodo juk, bet kazin ar daug kas taip jau derina aprangos ir namu stiliu. nors butu idealus vaizdas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 14, 14:17)
Pavyzdziuose maciau ir kartu tame iejime paderinta ir ukine patalpele. Siaip viska galima padaryti teisingai, jei gerai apmastoma, apgalvojami poreikiai seimos, na ir jei finansai leidzia  smile.gif 

Manau, jog daugumai paskutinis aspektas ir nulemia, jog nera tokio ukinio iejimo, o faina butu toki tureti ax.gif
Cia dauguma besikurianciu ir kiemelius turi, ir sodelius, tai toks dalykas butu pats tas. Pas mane asmeniskai tiesiog nera vietos doh.gif
Bet as turiu pavesine, ten yra mano kampelis, kur botus palieku ir pan., vyras turi garaza, jis ten persirengia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 14, 15:10)
Manau, jog daugumai paskutinis aspektas ir nulemia, jog nera tokio ukinio iejimo, o faina butu toki tureti ax.gif
Cia dauguma besikurianciu ir kiemelius turi, ir sodelius, tai toks dalykas butu pats tas. Pas mane asmeniskai tiesiog nera vietos doh.gif
Bet as turiu pavesine, ten yra mano kampelis, kur botus palieku ir pan., vyras turi garaza, jis ten persirengia blush2.gif

bet tada atitinkamai ir interjerui jau truksta ir jis gaunasi paprastesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 14, 13:51)
femme, mane domintu jusu kaimietuko kontaktai  4u.gif  biggrin.gif  blush2.gif

anas kaimieties jau emigravęs lyg, bet galiu duot vyruko iš Vilniaus priemiescio kontaktus, kuris tikrai daro visokius filingus is luksto fanieruotes ir mdf.

as savo kaimieti radau moletu skelbimuose, o siaip tai pilni skelbimu portalai, paskambinet reikia, bet pigiai ir gerai be pastangu nesigauna.
Atsakyti
Man kazkaip niekada neiskyla klausimas apie vienokio ar kitokio interjero praktiskuma smile.gif . Manau, kiekvienas interjera kuria ir prisitaiko pagal save (savo poreikius, gyvenimo buda) ir ne esme, ar tai Lt, ar UK, ar dar kur nors.
Ir tas treninguotas, tiketina, sau tokio interjero niekada nekurs (neduokdie butu kitaip).

Asmeniskai man, jokio skirtumo, koks didelis/mazas mano namas/sklypas bebutu, bet as tiksliai zinau, kad man nereikia gyvunu, nereikia sodo ir darzo, ir virtuveje as niekad nemarinuosiu, nekepsiu tortu ir pyragu... Taigi, atitinkama bus ir mano aplinka blush2.gif .
Blogiausia, sakyciau, yra tada, kai seimos nariu poreikiai ir nuomones siuo klausimu issiskiria biggrin.gif .

O sportines kelnes as gal pries metus laiko "atradau" naudojimui lauko darbams, iki tol man sportines kelnes buvo tik begiojimui ir sporto salei, bet gryzus is lauko, is karto jas nusimaunu. As net kelionese niekada nesimaunu sportiniu kelniu, nu labai jau jos neestetiskai atrodo rolleyes.gif .

Atsakyti
Apie interjero praktiskuma galvoju daug, bet pagrinde kaip viska reikes valyti, ar dulkes labai matosi ir pan. O va savo aprangos ar stiliaus derinti prie interjero dar nesu sugalvojusi smile.gif Gal del to, kad nesu turejus nei treninginiu kelniu (isskyrus sporto taseje), nei kroksu biggrin.gif Atrodo puikiai jausciuosi tokiuose interjeruose, tiek ant sofos issidrebt, tiek ir kopustiene valgant graziai patiekta. Aisku jei dideli kiemai, kur reikia daug zemes darbu dirbti arba virtuveje vyksta konservavimai ir t.t, tai gal tada ir kitaip snekeciau. Nenusiteikus ir ateity to daryt. Nors net ir atliekant siuos darbus viska galima suderinti (persirengti ir pan) jei tik yra noro suderinti
Atsakyti
kad jau pradejom derinti apranga prie interjero.... lotuliukas.gif as per kaledas isigijau tokia silta pizama su kuria miegot neimanoma butu ir dar gavau dovanu avies vilnos tapkes tai dabar tik taip ir vaikstau jei jokiu sveciu nelaukiu biggrin.gif man namie turi buti patogu ir gera...'cosy'.
mano nuomone truputi kartais perdedama. jei jau pas mane klasikinis/provanso interjeras tai reikia vaikscioti su aukstakulnem tapkutem, ziursteliu su karbatkelem ir neduok die valgydamas is porcelianinio servyzo pasiremsi alkune i stala,nes tai juk nedera prie interjero biggrin.gif
aisku patirstinau cia truputi,bet pradejau siek tike maziau panikuoti,kad ''serveteliu spalva siek tiek sviesesne nei uzuolaidu''. kai atejau i sita grupe buvo apemus isterija ir panika,kad mano namai ne pagal ''taisykles'',kad isvis apie ka as galvojau.
o vyras nudave velniu ir liepe nusiramint,nes nepretenduojam i ''musu namai'' virselio nuotrauka ir darom taip kaip mums atrodo. bet poto vistiek liepia ateit pas jus ir paklaus patarimo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 01 14, 17:50)
Apie interjero praktiskuma galvoju daug, bet pagrinde kaip viska reikes valyti, ar dulkes labai matosi ir pan.

valymas - yra prieziuros, o ne praktiskumo klausimas.
Apie valyma as irgi bene daugiausiai galvoju, todel pas mane nori nenori gaunasi minimalistinis interjeras, nes visos dekoracijos dazniausiai uzsilaiko iki pirmo tvarkymosi po dekoravimo lotuliukas.gif . Va nusipuosiau Kaledu eglute ir taip gera, gaivu, erdvu pasidare namuose... blush2.gif
Labiausiai nekenciu pastatomu daiktu - ant grindu, palangiu, baldu - nes juos kiekviena karta reikia ne tik pacius nuvalyti, bet ir pakelti, kad po jais nuvalyti, o tada, vel kaip buve, isdestyti doh.gif doh.gif doh.gif .
O stai jokie filinguoti, raityti, raizyti pavirsiai man visai netrukdo. Tam yra dulkiu siurblys. Visus kantelius, filingus, paveikslu/veidrodziu remelius, elektros rozetes, elektros jungtukus, kartais net sienas biggrin.gif nusiurbliuoju thumbup.gif .
Atsakyti