Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(juratele2006 @ 2014 01 13, 18:40)

O cia tas pats interjeras, tik detales kitur kitos. Uzuolaidu nera ir man asmeniskai cia be ju "lengviau" ( tikriausiai is pradziu taip buvo, paskui pasipilde uzuolaidom ir pan.) g.gif
http://www.nerija.co.uk/lt/photo/746

Atsakyti
QUOTE(El Dorado @ 2014 01 14, 00:37)
Kas liecia uzuolaidas, tai mano manymu galima, tik virsuje paraukima darykit apie 5 cm, pas mane panasiai miegamajam padaryta. Ta prasme nuo kabliuko i virsu, kad pilnai dengtu karniza ir dar daugiau.

Va as butent del tos papildomos karuneles nedarymo ir klausiu. Kad su tuo paraukimu butu tinkama suprantu, o va jei daryti grynai toki su matomais ziedeliais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 14 sausio 2014 - 09:59
QUOTE(dea @ 2014 01 13, 17:30)
mane isttiko beda lotuliukas.gif  doh.gif tokiu bedu statybose daug, bet jau antra karta smile.gif)))
zodziu, kazkuri SM nare rodesi savo vonia su tokiomis plytelemis (neatrenku kuri) user posted image

man is pradziu plytelcikas ne taip suklijavo plyteles, kad tu juodu rombuku pritruko-uzsakiau. o dbr viena rombiuko pusele  lotuliukas.gif dingo is sienos. itariu, kad kai dejo duru apvada, matyt iskrito is sienos (nes visai salia jis ten glaudziasi) ir jie ziopliai su siukslem jauciu suslave ir tos puseles nepastebejo  doh.gif  nu sakes, dbr uzsisakyti viena-nu nesamone biggrin.gif
sakau, gal Jus, turite atliekama ax.gif  blush2.gif

atsiprasau, kad tersiu tema tokiu asmenisku, kitoms neaktualiu klausimu 4u.gif

Pas mane isklijuota vonia tokiomis plytelemis ir turime nemazai likuciu. As Kaune.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2014 01 14, 10:05)
O cia tas pats interjeras, tik detales kitur kitos. Uzuolaidu nera ir man asmeniskai cia be ju "lengviau" ( tikriausiai is pradziu taip buvo, paskui pasipilde uzuolaidom ir pan.)  g.gif

man sitas daug grazesni smile.gif nors ir tas nieko, nors ne mano skonio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2014 01 14, 10:14)
Pas mane isklijuota vonia tokiomis plytelemis ir turime nemazai likuciu. As Kaune.

Gal kvadrato kainą pamenat. Žinau,kad nepigios. Tai galit ir į až mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2014 01 14, 09:05)
O cia tas pats interjeras, tik detales kitur kitos. Uzuolaidu nera ir man asmeniskai cia be ju "lengviau" ( tikriausiai is pradziu taip buvo, paskui pasipilde uzuolaidom ir pan.)  g.gif

veliau akivaizdziai buvo "padauginta" lotuliukas.gif .
Neparasiau anksciau, tai dabar parasysiu, kad tas interjeras ankstesneje nuorodoje man visai neblogas, bet jau uzuolaidos uzuolaidos... doh.gif Ir ta virtuve, vienintelis islikes baltas kampas visame tamsiame pirmo auksto interjere, atrodo - lyg piese piese ir spalvos pasibaige biggrin.gif .
Sioje nuorodoje viskas daug vientisiau, nuosaikiau ir, daug geriau.
Tamsios uzuolaidos labai apsunkina ir subukina kambari, ypac, jeigu jis nera laaabai aukstas.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 14, 12:02)
veliau akivaizdziai buvo "padauginta"  lotuliukas.gif .
Neparasiau anksciau, tai dabar parasysiu, kad tas interjeras ankstesneje nuorodoje man visai neblogas, bet jau uzuolaidos uzuolaidos...  doh.gif  Ir ta virtuve, vienintelis islikes baltas kampas visame tamsiame pirmo auksto interjere, atrodo - lyg piese piese ir spalvos pasibaige  biggrin.gif .
Sioje nuorodoje viskas daug vientisiau, nuosaikiau ir, daug geriau.
Tamsios uzuolaidos labai apsunkina ir subukina kambari, ypac, jeigu jis nera laaabai aukstas.

aha, vadinasi ne man vienai tos uzuolaidos uzkliuvo biggrin.gif tik man ne tas tamsumas ju kliuvo, o pacios uzuolaidos tarsi is kito socialinio sluoksnio biggrin.gif na viskam pinigu dejo, dejo, o uzuolaidom ir pagailejo. man jos prastai pasiutos, kazkaip ne taip sukabintos. spalva man nekliuvo.

ir dar man tos kedes virtuveje labai pabodusi detale. bet siaip jos ten visai tinka.
Atsakyti
Turbut as cia vienintele pabusiu, kuria patiko sis klasikinis interjeras. Savo namus ne tokius isivaizduoju, jei jau jie butu mano namai irgi rasciau ka pakeisti, bet siaip viskas man ten dera, grazu, nenuobodu, isskirtina. O vakarines nuotraukos su apsvietimu is viso labai jaukiai ir graziai atrodo. Is lietuvisku namu man jos darbai turbut graziausi
Atsakyti
mano hand made lempa. praradau vilti nufotkint dienos sviesoj. fotkej nesimato,bet jin ten puikiai isipaise ir labai tinka prie piesinio ant sienos ax.gif
user posted image

cia dar viena blush2.gif pradzioj gaminta miegamajui,bet neprigijo ir iskeliavo i svetaine kur,man rodos, pukiai tinka
user posted image
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 13, 21:23)
visi, kas gamina iš medžio, gali pagaminti ir iš medžio lukšto fanieruotės, ir iš mdf. Bandykit ieškoti kur rajonuose, pas meistriukus, o ne didžiųjų miestų įmonėse. Gal nepasiūlys jums syprojektuot ir nesupras, ko norit iš pradžių, bet atspausdinus paveiksliuką iš interneto tikrai susišnekėsit. Mums toks "kaimietis" iš paveiksliuko ir duris filingines padarė, ir apvadus su " karūna", nors darė pirmą kartą...

O kaip surasti tuos "kaimiecius"? g.gif
Atsakyti
femme, mane domintu jusu kaimietuko kontaktai 4u.gif biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2014 01 14, 12:32)
Is lietuvisku namu man jos darbai turbut graziausi

drinks_cheers.gif man taip pat wub.gif jos darbai.
Atsakyti