Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

noriu paklausti del lubu apvadu ir sienines spintos.

user posted image

kaip juos graziai uzbaigti kur prasideda spinta, ar turi eiti virs visos spintos? Kaip tada daryti, nes apvadai dazosi su lubom, o spinta bus daroma ir dedama jau veliau. Gal ta apvado dali klijuoti jau prie padarytos spintos ir atskirai dazyti?
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 11, 10:40)
dozatorius, tai jie yra skirti rankoms plauti, o ne indams  g.gif . O turint indaplove, indu ploviklis is viso retai naudojamas  ax.gif .

as turiu indaplove ir naudoju toki dozatoriu indu plovikliui. kartais nejungiu indaploves del keliu leksciu (ir del to,kad tingiu ja iskraustyti biggrin.gif ).o dozatorius jega! tik paspaudi ant kempineles biggrin.gif

QUOTE(Rasytee @ 2014 01 13, 09:20)
kaip idomiai grindu balti apvadai "sujungti" su duru apvadais  g.gif

ten rodos uzapvalintas sienos kampas tai ir nesugalvojo kaip uzbaigti g.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2014 01 13, 12:58)
noriu paklausti del lubu apvadu ir sienines spintos.

user posted image

kaip juos graziai uzbaigti kur prasideda spinta, ar turi eiti virs visos spintos? Kaip tada daryti, nes apvadai dazosi su lubom, o spinta bus daroma ir dedama jau veliau. Gal ta apvado dali klijuoti jau prie padarytos spintos ir atskirai dazyti?

mes irgi taip darysime, veliau spintas ir virtuves spinteles apkaustysime apvadais biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena

su klausimu ateinu, po truputį imu galvot apie tapetus, koridoriuje,bet jis pas mane nėra uždaras viskas įsisuka į bendrą erdvę, +labai šviesi spalva, ir kampų kampelių doh.gif aš dar priekabi kleckų atžvilgiu, ką daryt,kad būtų ir gražu ir švaru g.gif žinau,kad plaut geriausia išeitis,bet kad jau skyles pratrinsim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barboraaa: 13 sausio 2014 - 12:58
QUOTE(Barboraaa @ 2014 01 13, 12:57)
su klausimu ateinu, po truputį imu galvot apie tapetus, koridoriuje,bet jis pas mane nėra uždaras viskas įsisuka į bendrą erdvę, +labai šviesi spalva, ir kampų kampelių doh.gif  aš dar priekabi kleckų atžvilgiu, ką daryt,kad būtų ir gražu ir švaru g.gif  žinau,kad plaut geriausia išeitis,bet kad jau skyles pratrinsim.

mano kolidoriu kampai kambeliai. kadangi namas naujas ir dar seda tai sienos trukineja.
tai mes viska darem skystais tapetais. mano atveju tai superine iseitis. labai patenkinta. jei kur issiteps ar iskils galima pataisyti be jokio vargo thumbup.gif
Atsakyti
Grazu 4u.gif

Klasikinis interjeras
Atsakyti
QUOTE(Barboraaa @ 2014 01 13, 13:57)
+labai šviesi spalva, ir kampų kampelių doh.gif  aš dar priekabi kleckų atžvilgiu, ką daryt,kad būtų ir gražu ir švaru g.gif  žinau,kad plaut geriausia išeitis,bet kad jau skyles pratrinsim.

Turiu ir as tokia beda, kol kas dazysime, o veliau.....nezinau...Gal iki puses lentelem nukalsime, o paskui jas baltai uzdazysime, nezinau, daugiau nieko nesugalvoju....
O kampas tikrai bus devimas - ir malkas pro ji nesam, ir siaip viska doh.gif doh.gif doh.gif
Vidos 777 ir Veddos siaubui ir kates pro ten namo grizta lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Paskutiniam interjere man tik virtuve ir vaiko kambarys patiko wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kuzdaite: 13 sausio 2014 - 16:58
ziuredama i tais tamsiai dryziai apdruzintas holo sienas, gailiuosi kad nepadariau ten sienu tik su pasveistu rotbandu, man rodos ant tokio sluoksnio demes nesimatytu taip kaip ant "normaliai" glaistytos sienos...
Atsakyti
Sveikos merginos,

Nzn, ar cia galima rekomenduoti tam tikras internetines parduotuves, tikiuosi taip smile.gif Bet sio stiliaus megejos butinai turi apsilankyti www.cosyhome.lt .
Manau, tikrai rasite tai kas Jums patiks. Katie Alice porcelianas - tiesiog fantastiki dizainai ir kokybe.
user posted image
Atsakyti
mane isttiko beda lotuliukas.gif doh.gif tokiu bedu statybose daug, bet jau antra karta smile.gif)))
zodziu, kazkuri SM nare rodesi savo vonia su tokiomis plytelemis (neatrenku kuri) user posted image

man is pradziu plytelcikas ne taip suklijavo plyteles, kad tu juodu rombuku pritruko-uzsakiau. o dbr viena rombiuko pusele lotuliukas.gif dingo is sienos. itariu, kad kai dejo duru apvada, matyt iskrito is sienos (nes visai salia jis ten glaudziasi) ir jie ziopliai su siukslem jauciu suslave ir tos puseles nepastebejo doh.gif nu sakes, dbr uzsisakyti viena-nu nesamone biggrin.gif
sakau, gal Jus, turite atliekama ax.gif blush2.gif

atsiprasau, kad tersiu tema tokiu asmenisku, kitoms neaktualiu klausimu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dea: 13 sausio 2014 - 17:30
QUOTE(Rexe @ 2014 01 13, 15:46)
mano kolidoriu kampai kambeliai. kadangi namas naujas ir dar seda tai sienos trukineja.

Ir mano dar naujas,bet netrūkinėja,kol kas g.gif negasdink blink.gif
Papildyta:
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 13, 16:55)
Turiu ir as tokia beda, kol kas dazysime, o veliau.....nezinau...Gal iki puses lentelem nukalsime, o paskui jas baltai uzdazysime, nezinau, daugiau nieko nesugalvoju....

pas mane netinka lentutės,labai jau daug ką keist reikėtų,ir taip jau wc trečia remontą per metus darysiu,ne tas nors tu ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rek @ 2014 01 13, 18:00)
ziuredama i tais tamsiai dryziai apdruzintas holo sienas, gailiuosi kad nepadariau ten sienu tik su pasveistu rotbandu, man rodos ant tokio sluoksnio demes nesimatytu taip kaip ant "normaliai" glaistytos sienos...

Zinokite matosi, bet ne cia beda, o tame, kad nuvalyti beveik neimanoma, va kaip tik remontuojamoje virtuveje yra likes senas rotbendo sluoksnis palei kambario arka, vaizdas baisus, o tu grioveliu isvalyti neimanoma doh.gif
Atsakyti