Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 11, 09:49)
kur gauti sendinto aukso spalvos ar jai artimos ventili i kriaukle[/b]

Man dar kilo mintis - nupirkti paprasta indu ploviklio dozatoriu, susiausti, nupurksti  send. aukso spalva

bandyk cia http://www.vandensma...amp;path=69_111 arba ebejuj 4u.gif

zinok visai nedurna mintis mirksiukas.gif tik dazus gerus nusipirk.. apie 30lt flakoniukas... tai laikys tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(vida777 @ 2014 01 11, 10:40)
as vis dar niekaip nesuprantu kur ir koki tu indu ploviklio dozatoriu ruosiesi tvirtinti. Kam tau jo reikia stacionaraus, pas jus nera indaploves?

. O turint indaplove, indu ploviklis is viso retai naudojamas  ax.gif .

mano anyta kaip tik i toki paslepta susipylus indu plovikli mirksiukas.gif labai fainiai thumbup.gif

mes pratinames prie indaploves... turejom ja visada ir visuose namuose, bet tik dabar nutarem isnaudot ja pilnai...stengiuos kuo daugiau viko i ja kraut ir paleist nakciai.... bet vistiek indu ploviklio panaudot.. tai kaitlente nusivalyt, tai skarda kokia isplaut ir tt..
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 11, 09:49)
Man dar kilo mintis - nupirkti paprasta indu ploviklio dozatoriu, susiausti, nupurksti  send. aukso spalva ir pazvengti is tu, kur parduoda po 200, tik, idomu, kiek ilgai juokciausi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kam tau kvarsinti galva del to dozatoriaus imontuojamo? nusipirk muilo dozatoriu grazu ir naudok supylus indu plovikli, daug kas taip elgiasi. jei tinkamai parinktas, tai bus ir kaip grazus priedas virtuveje. Ar ne tu domejaisi dezutemis servetelems? tai vat, nusipirk kompelkta dozatoriausi ir tos dezutes, ir bus valio. tokie mieli niekuciai padeda kurti jaukuma, stiliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 11 sausio 2014 - 11:44
QUOTE(vida777 @ 2014 01 11, 12:40)
as vis dar niekaip nesuprantu kur ir koki tu indu ploviklio dozatoriu ruosiesi tvirtinti. Kam tau jo reikia stacionaraus, pas jus nera indaploves?
Jei kalbi apie tokius dozatorius, tai jie yra skirti rankoms plauti, o ne indams  g.gif . O turint indaplove, indu ploviklis is viso retai naudojamas  ax.gif .

mastau.gif Man panašus klausimas.. jei jau norisi tą kriauklę slėpti, maskuoti, kam ten dar kažkokius cibukus tvirtinti, akcentuoti? Nu gal nauda labai didelė sudėjus visus pliusus, minusus g.gif

Arbatiniai iš Amerikų: http://www.overstock...archType=Header Kainos nuo 30 iki 65 dol. dabar. Pvz., simpatiškas http://www.overstock...99/product.html , kurio kaina 60 dol., o puslapio dešinėje keli "senoviniai" variantai mirksiukas.gif
Yra visai simpatiškų, panašių į Veddos grožį, o gal ir į Akvilytės svajonių arbatinius mirksiukas.gif
Jei labai norisi, tai visai įmanoma gi parsisiųsti tokį.. Siunčia net į LT tiesiai (spėju, kad apie 70 lt mokestis) arba per tarpininkes (plius 15 proc. nuo sumos, plius kokie 14 dol/1 kg svorio siuntimas į LT * 2,60 LT).
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 11, 12:43)
Kam tau kvarsinti galva del to dozatoriaus imontuojamo? nusipirk muilo dozatoriu grazu ir naudok supylus indu plovikli, Ar ne tu domejaisi dezutemis servetelems? tai vat, nusipirk kompelkta dozatoriausi ir tos dezutes, ir bus valio. tokie mieli niekuciai padeda kurti jaukuma, stiliu.

Pritariu dėl muilo dozatoriaus. Pati esu taip prisitaikius virtuvėje skysto muilo dozatorių indų plovikliui. O muilo dozatorių tai tikrai yra pirkti pakankamai gražių bigsmile.gif
dėžutės servetėlėms neužtikau gražios. Kažkuri narė čia virtuvės foto rodė, tai ten, pamenu, labai daili dėžutė buvo. Tokios neišlaikyčiau nenusipirkus, jei rasčiau ax.gif
Atsakyti
Skonio reikalas, jei vienam norisi kuo daugiau paslepti, kitam - kuo daugiau apsikrauti... bet, buna ir blogu iprociu, kuriuos galima pakeisti ax.gif .
Suprantu, jei virtuve yra ukines paskirties, tai gali ten bele kas stoveti, bet, jeigu norima nelabai buitiskos virtuves, o ypac, kai ji yra dar ir valgomojo ar svetaines dalis, tai visokius ploviklius, sveitiklius galima gi ir i spinteles susideti.
Man niekad virtuvese nepatiko dideles plautuves, o dar ir su tais nuvarvejimo padeklais blush2.gif , todel eksperimento delei dabartineje savo virtuveje (kadangi baldai is senu namu, tai negaila, o ir naudinga buvo eksperimentuoti) pasidariau maza apvalia plautuve ir niekada jokios kitokios nebenoreciau - tik maza ir tik apvalia, nes faktiskai ji yra naudojama tik vandeniui prisileisti, darzovems/vaisiams nuplauti ir smulkiems indams, indaploveje neplaunamiems isplauti, o vietos darbastalyje uzima labai minimaliai smile.gif .
Kita vertus, netoli virtuves pas mane yra ukine patalpa su kriaukle - "baseinu" kaip pas Akvilyte, tai bepigu, kai reikia didesnius daiktus isplauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 11 sausio 2014 - 16:42
Man to indu dozatoriaus reikia, kaip akvilyte ir sake, vis tiek kam nors paplauti pravercia. Siaip kai kurios parduotuves juos ir vadina indu ploviklio dozatoriumi ir tai toks pat daiktas kaip Vida777 rode 4u.gif Dabartiniame savo sabakstyne turejau grazu ranku muilo indeli, ten laikiau indu plovikli, bet nelabai patogu buvo (nes tai papildomas daiktas), tai uzsimaniau imontuojamo. Pas mus virtuvyte kai spigyte 3 su trupuciu beginio metro, juokingai 4 asmenims, bet yra kaip yra, kitas dalykas, ko sake Vida777 NEPAKESTU, nera lango, sviesa krinta tik is svetaines ir mazycio koridoriaus blush2.gif
Visos detales virtuveje - serveteliu dezute, grazios prieskonines, ranksluostuku laikiklis ir t.t man patinka, bet reikia erdves, kol kas mintyse ju kaip ir atsisakau, kad kuo laisvesnis butu darbastalis, bet kaip, bus matyti, parodysiu ir Jums, tik ispeju, baldai bus is plokstes blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Del vintilio to, tai dar turiu vilties gal su maisytuvu gausiu blush2.gif blush2.gif blush2.gif ax.gif
Kazkaip ir siaip jauciuosi pasimetus, as gi virtuves dizainere lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ir klausineju visko ax.gif Ir esu be galo dekinga visoms, uz ivairius pasvarstymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2014 01 11, 17:34)
Man niekad virtuvese nepatiko dideles plautuves, o dar ir su tais nuvarvejimo padeklais  blush2.gif ,

Turejau tokia ir nebenoriu, nors buvo zmoniu, kurie bande itikinti, kaip man jos reikes lotuliukas.gif
Ir siaip as keistas padaras - geriau grazu, nei patogu doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 11, 16:42)
...ko sake Vida777 NEPAKESTU, nera lango, sviesa krinta tik is svetaines ir mazycio koridoriaus blush2.gif

nezinau ar taip sakiau (cia turbut kazkas is konteksto ax.gif ), nes nemanau, kad galima ko nors nepakesti, kai nera kito pasirinkimo, iskyrus mirti lotuliukas.gif .
As lyg ir pamenu, kad kazkas buvo kalbama apie tamsias spalvas... g.gif
Jei atvirai, tai as aplamai virtuves nekenciu, man geriau butu, kad jos is viso nebutu hihihi.gif .

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 07, 13:04)
tyluma ramuma  biggrin.gif

nusprogo virdulys... pradejau ieskot naujo ir sugalvojau kad reik isnaudot indukcines pliusus ir nusipirkt ne elektrini virduli... bet ar as nemoku ieskot ar ner graziu virduliuku skirtu kaitlentem  blink.gif  visi tik tie standartiniai  blink.gif

Virdulys 1

Virdulys 2

Virdulys 3

Virdulys 4

Virdulys 5

Virdulys 6

Virdulys 7

Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2014 01 11, 19:28)

bigsmile.gif 7 kaip iš pionierių stovyklos valgyklos, bet 4 ir 5 visai geruliai. Ir atsisiųsti pigiau nei iš amerikonų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tyli upė @ 2014 01 11, 17:49)
bigsmile.gif  7 kaip iš pionierių stovyklos valgyklos, bet 4 ir 5 visai geruliai. Ir atsisiųsti pigiau nei iš amerikonų. ax.gif

drinks_cheers.gif jackau 4 ir 5 man tinka bigsmile.gif wub.gif kokie faini, tik kaip daba suzinot ar indukcinei tinka???
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 11, 17:50)
nezinau ar taip sakiau (cia turbut kazkas is konteksto  ax.gif ), nes nemanau, kad galima ko nors nepakesti, kai nera kito pasirinkimo, iskyrus mirti  lotuliukas.gif .
As lyg ir pamenu, kad kazkas buvo kalbama apie tamsias spalvas... g.gif
hihihi.gif .

Buvo buvo kalba, dar pamenu, jog kalbejom apie japone dizainere, kuri buvo tamsia virtuve padariusi, bet cia seniai buvo, pries metus gerus, gal dar seniau. Mes gi judam vezlio greiciu, tik dabar iki virtuves prisikapstem lotuliukas.gif blush2.gif

Kas pirksite virduli ne Lt, gal ir mane priimkite, jei patiks ir as imciau, siuntima pasidalinsime blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 11, 19:53)
drinks_cheers.gif  jackau 4 ir 5 man tinka  bigsmile.gif  wub.gif  kokie faini, tik kaip daba suzinot ar indukcinei tinka???

Su šituo nepažįstama, bet, spėju, turėtų tikti emaliuotas paviršius mastau.gif
Tas raudonas už 32 eurus būtų siuntimas lyg ir nemokamas. Gal dar yra papild. procentai nuokainos. Iš ten siunčia į LT, užsiregistravus apgraibomis arba su žodynu arba mokant prancūzų k. dar lengviau biggrin.gif
Atsakyti