Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

akvilyte, vaizdas gereja ir gereja bigsmile.gif

QUOTE(vida777 @ 2014 01 09, 17:38)
*nesvarbu kur tu esi, svarbu - kas tu esi. Na, bet kiekvienam i dusia gi neilysi  tongue.gif .
**O tu ar ne is Ikea kazka (apacia) planavai  g.gif ?
***Siaip is visu tavo rodytu foto, tai man mieliau kaip tu suzaidi su detalem, nei tie sendinti baldai... ant besileidziancios bangos.
****Patrinti dureliu kanteliai tai dar nieko, bet kur buna visos dureles patina numozotos, tai...  schmoll.gif .

*kas tiesa, tas ne melas biggrin.gif mes dabar bute, kur pro langa matosi kaimynu langai, norejome foto ruletus pamenu uzisdeti NY vaizu, kad tipo pro langa matosi ne Cigonynas, o Manhetenas biggrin.gif
**nea, as nei is Ikea, nei tik apacios norejau smile.gif
*** blush2.gif
**** ne ne, man viskas irgi per sviestuota biggrin.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 09, 18:44)
Kai ka turiu pasakyti toms, kurios renkasi spalva, ir tai ne mano zodziai, o mano brolio, kuris gamina baldus, tai va sakau lotuliukas.gif
balta spalva grazu ir t.t., bet, tose vietose, kur susijungia kokia nors detale neisvengiamai anksciau ar veliau atsiranda nesvarumu, ir tikrai nereikia net dukliu, riebaliuku ar pan., tas vietas sunku isvalyti, o jos svieciai ojojoi kaip. Buvau pas ji darbe, buvo balta alia komoda ar kas, brolis nusivede, pirstu perbrauke ir siuleje liko demyte, po keliu tokiu braukimu butu ir daugiau. Jo bosas sake ir ta pati, tik ne balta, pieno baltumas, vaniles spalva, kremine ir t.t. jau kas kita 4u.gif
Gvau norimu plyteliu ir visai paprastai, aciu, kas pasakete, kad is Ermitazo imti notworthy.gif  notworthy.gif

aciu uz pasidalijima, atkreipsiu i tai demesi 4u.gif
parodyk kokias bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2014 01 10, 09:48)
Vida777, nori dar kailiuką pašiurpinsiu? tongue.gif valau kurią dieną virtuvės stalviršį ir žiūriu prieš šviesą toks takelis mažom ramunėlėm su koteliais per vidurį nuantspauduotas kažkuo lipniu  lotuliukas.gif spėk, kas? bigsmile.gif

višta lotuliukas.gif !
o jei rimtai, nenoriu net pagalvoti.... laugh.gif
Atsakyti
Virduli, tinkanti indukcinei kaitlentei, pirkau www.amazon.co.uk smile.gif Per google ivedus "Le Creuset Kettle" galima paieskoti kitu pardavimo vietu, t.p. ebay.co.uk pasiziureti. Maniskis stai toks, tik spalva pilksvai melsva (granito):
http://www.ebay.co.u...=item4618553d57
Mokejau apie 38 svarus, tuo metu ant akcijos pataikiau. Pirkau pati ir siunciau pazystamiems UK adresu, jie ir parveze i LT. Naudoju jau 3 metus, labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liurda: 10 sausio 2014 - 10:38
Iš amerikos parsisiųsti kažką tikrai ne karvę kainuoja, ypač jei niekur kitur tokių daiktų nerandi... Per tarpininkus toks virdulys į Lt atkeliautų už 20-25 $ priklausomai nuo svorio....
Atsakyti
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 10, 11:15)

aciu uz pasidalijima, atkreipsiu i tai demesi  4u.gif
parodyk kokias  bigsmile.gif

Parodysiu, suklijuoti po savaites zadejo, tai ir parodysiu 4u.gif
Atsakyti
Kas ieskot arbatinuko, galit pasiziuret Zanoj gal sis patiks http://www.indai.lt/...-KETTLE-3L.html
Atsakyti
QUOTE(Jurguras @ 2014 01 10, 18:18)
Kas ieskot arbatinuko, galit pasiziuret Zanoj gal sis patiks http://www.indai.lt/...-KETTLE-3L.html

isvaizda dar puse velnio, bet ka veikt su 3l arbatinuku blink.gif blink.gif blink.gif

o spizius kazi tinka indukcinei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 10 sausio 2014 - 19:49
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 02, 16:42)
As vis nerimstu, kaip uzmaskuoti kriaukle, kad isplovus susitvarkius jos nesimatytu, na uzsidarytu ji ar kaip?
Kur virtuvinius maisytuvus perkate, mane gal labiau zalvario spalva domina blush2.gif

Na, jei mirtinai reikia ją paslėpt, tai statyti aukštą spintą ir jos viduje kriauklę montuotis. Pabaigųs darbus tiesiog galima uždaryti dureles. Bet ar smagu, ar patogu bus nuolat landžiot į tą spintą, norint kiekvieną produktą paplauti - tai jau kitas klausimas rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 10 sausio 2014 - 21:30
QUOTE(pašnekutė @ 2014 01 10, 22:28)
Na, jei mirtinai reikia ją paslėpt, tai statyti aukštą spintą ir jos viduje kriauklę montuotis.

Darbe turejome tokia slapta spinta, gerai buvo, bet darbe, namie neprivarstysi dureliu, bus kriaukle atvira ax.gif Parinkom spalvas, kad minimaliai ji matytusi, kadangi esam patys sau dizaineriai, tai bus matyti, pavyko mums ar ne blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Laba diena,
dažnai pasižiūriu šią temą, daug gražių idėjų čia matau. Žaviuosi Jūsų kuriamų namų vientisumu. Prijaučiu vintage stiliui, todėl kažko išskirtinio iš savo namų parodyti neturiu.

TuDa,
Jūsų namai nuostabūs 4u.gif
Norėčiau pasisiūti užtiesalą sofai, panašų į Jūsiškį
http://2.bp.blogspot...10k/s1600/5.jpg
Ar jis su pamušalu? Jei užtiesalą pirkote, o ne siuvote, tai gal parašytumėte, kur pirkote?
Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 10, 20:39)
isvaizda dar puse velnio, bet ka veikt su 3l arbatinuku  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Mes vandens verdam kaip karvem, ir nezinau kodel, paskui jis lieka austi, kvailas iprotis doh.gif doh.gif Tas baltas arbatinis ir man nieko, bet tik nieko 4u.gif blush2.gif
Dabar kitas dalykas, kur gauti sendinto aukso spalvos ar jai artimos ventili i kriaukle???Kranas bus send. auksas, o ventilio gi nepaliksi tos tradicines alia sidabo spalvos doh.gif doh.gif Pvz., maciau aqasanitas reklamuoja savo produkcija isukes toki ventili, o prekyboje jo neturi doh.gif Kur Jus gaunate tokiu daiktu?
Man dar kilo mintis - nupirkti paprasta indu ploviklio dozatoriu, susiausti, nupurksti send. aukso spalva ir pazvengti is tu, kur parduoda po 200, tik, idomu, kiek ilgai juokciausi lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 11, 09:49)
Man dar kilo mintis - nupirkti paprasta indu ploviklio dozatoriu, susiausti, nupurksti  send. aukso spalva ir pazvengti is tu, kur parduoda po 200, tik, idomu, kiek ilgai juokciausi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as vis dar niekaip nesuprantu kur ir koki tu indu ploviklio dozatoriu ruosiesi tvirtinti. Kam tau jo reikia stacionaraus, pas jus nera indaploves?
Jei kalbi apie tokius dozatorius, tai jie yra skirti rankoms plauti, o ne indams g.gif . O turint indaplove, indu ploviklis is viso retai naudojamas ax.gif .
Atsakyti