Vida777 bet tikrai lipa, ir pas dukra Jusu lipa. Kate ne suo, jai kuo auksciau tuo smagiau. Musiske ir sienom laipioja kai bizas uzeina arba uzveja kasnors
QUOTE(vida777 @ 2014 01 09, 17:17)
aciu, kad parodet .
Galvojau, jei virdulys uz 580, tai virtuve bent uz milijona....
Jau taip nemegau, kai zmones ir gyvuliai isvien gyvena, bet dabar turbut ir valgyt pas zmones nustosiu .
Mano dukra turi kate namuose, pamatyciau ant stalo, turbut nusauciau . Garbes zodis, niekad nepagalvojau, kad kates juk ir ant stalu lipa .
as siulyciau graziai dekoruota, truputi gal prasmatnia, bet ne sendinta . Kam tau tas kaimas...
Galvojau, jei virdulys uz 580, tai virtuve bent uz milijona....
Jau taip nemegau, kai zmones ir gyvuliai isvien gyvena, bet dabar turbut ir valgyt pas zmones nustosiu .
Mano dukra turi kate namuose, pamatyciau ant stalo, turbut nusauciau . Garbes zodis, niekad nepagalvojau, kad kates juk ir ant stalu lipa .
as siulyciau graziai dekoruota, truputi gal prasmatnia, bet ne sendinta . Kam tau tas kaimas...
musu seima iki kaulu galiuku esame gyvuneliu myletojai ir visada suniukus turedavome, bet katinu mama yra pasakius kazkada "mano namuose niekada nebus, nes lipa visur "
va va, as apie ta pati irgi pradejau galvoti, nors is pradziu tik apie grynai provansiska galvojau, bet dabar jeigu daryti, tai maximum kazka tokio bandyciau, bet kazkaip pradejau linkti link klasikines
nors... mes gyvensime grynu gryniausiame kaime
va mano karalaitis savo kieme
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 09, 16:25)
nesvarbu kur tu esi, svarbu - kas tu esi. Na, bet kiekvienam i dusia gi neilysi .
Grazi ta virtuve, kur parodei.
O tu ar ne is Ikea kazka (apacia) planavai ?
Siaip is visu tavo rodytu foto, tai man mieliau kaip tu suzaidi su detalem, nei tie sendinti baldai... ant besileidziancios bangos.
Patrinti dureliu kanteliai tai dar nieko, bet kur buna visos dureles patina numozotos, tai... .
Oi kukliai mes gyvenam
Mums gyvūnas yra šeimos narys, jei pas mane švaru, tai jis ir pats švarus. Egzotai: elegantai, estetai, dar švaresni už kai kuriuos žmones. Turiu net tris tokius
Mums gyvūnas yra šeimos narys, jei pas mane švaru, tai jis ir pats švarus. Egzotai: elegantai, estetai, dar švaresni už kai kuriuos žmones. Turiu net tris tokius
Kai ka turiu pasakyti toms, kurios renkasi spalva, ir tai ne mano zodziai, o mano brolio, kuris gamina baldus, tai va sakau
balta spalva grazu ir t.t., bet, tose vietose, kur susijungia kokia nors detale neisvengiamai anksciau ar veliau atsiranda nesvarumu, ir tikrai nereikia net dukliu, riebaliuku ar pan., tas vietas sunku isvalyti, o jos svieciai ojojoi kaip. Buvau pas ji darbe, buvo balta alia komoda ar kas, brolis nusivede, pirstu perbrauke ir siuleje liko demyte, po keliu tokiu braukimu butu ir daugiau. Jo bosas sake ir ta pati, tik ne balta, pieno baltumas, vaniles spalva, kremine ir t.t. jau kas kita
Noreciau Vidos777 veida amatyti savo namie, kur virtuve ir vonios kambari okupave trys kates Kur pazvegsi - visur kates - pilka, oranzine ir juoda
Gvau norimu plyteliu ir visai paprastai, aciu, kas pasakete, kad is Ermitazo imti
balta spalva grazu ir t.t., bet, tose vietose, kur susijungia kokia nors detale neisvengiamai anksciau ar veliau atsiranda nesvarumu, ir tikrai nereikia net dukliu, riebaliuku ar pan., tas vietas sunku isvalyti, o jos svieciai ojojoi kaip. Buvau pas ji darbe, buvo balta alia komoda ar kas, brolis nusivede, pirstu perbrauke ir siuleje liko demyte, po keliu tokiu braukimu butu ir daugiau. Jo bosas sake ir ta pati, tik ne balta, pieno baltumas, vaniles spalva, kremine ir t.t. jau kas kita
Noreciau Vidos777 veida amatyti savo namie, kur virtuve ir vonios kambari okupave trys kates Kur pazvegsi - visur kates - pilka, oranzine ir juoda
Gvau norimu plyteliu ir visai paprastai, aciu, kas pasakete, kad is Ermitazo imti
Nu kaip toks padarėlis gali būti nemalonus, kuom jau toj virtuvėj neįtinka?
Tai gal miegamajam vieta
P.S. Daugiau nesirodysim, napykit jau
Tai gal miegamajam vieta
P.S. Daugiau nesirodysim, napykit jau
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 09, 17:44)
be zodziu ... tolimesne diskusija - neimanoma .
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 09, 17:44)
ne tik Vidos777
Risam kaciu reikalus
Kas turite mini vynines virtuveje, gal foto butu galima, ar siaip pavyzdeliu Kaip angliskai vynines, bet ne tos vine cellar (kur dideli prabangus rusiai), bet tos, kur virtuveje balduose buna???
Kas turite mini vynines virtuveje, gal foto butu galima, ar siaip pavyzdeliu Kaip angliskai vynines, bet ne tos vine cellar (kur dideli prabangus rusiai), bet tos, kur virtuveje balduose buna???
QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 09, 21:03)
Risam kaciu reikalus
pas mane taip padaryta,laikau vynus kuriuos naudoju tik maisto ruosime
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 09, 16:17)
kai su tokiais vaizdais, tai kad ir kasdien nu bet jūs pavarot ne tik pati viską darot, bet dar randat laiko ir blogą rašyt baltai pavydžiu tokių sugebėjimų ir energijos užtaiso
ačiū, kad pasidalinot
QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 09, 17:25)
Vida777, nori dar kailiuką pašiurpinsiu? valau kurią dieną virtuvės stalviršį ir žiūriu prieš šviesą toks takelis mažom ramunėlėm su koteliais per vidurį nuantspauduotas kažkuo lipniu spėk, kas?
dėl virtuvių spalvos...
aš norėjau baltos, arba geriau sakyt balkšvos, off-white, spalvos, bet kad matytųsi iš apačios medžio faktūra... Balinimas norimo vaizdo nedavė, spalvos margavo, tai pabandėm tiesiai ant medžio tepti minimaliai patinos, kad rievės išryškėtų, o ant viršaus dažyt. Labai natūralus vaizdas gavosi. Kadangi dėl rievių nėra viskas akinamai vienspalviai balta, tai ir tie sudūrimai akių nedado.
dėl virtuvių spalvos...
aš norėjau baltos, arba geriau sakyt balkšvos, off-white, spalvos, bet kad matytųsi iš apačios medžio faktūra... Balinimas norimo vaizdo nedavė, spalvos margavo, tai pabandėm tiesiai ant medžio tepti minimaliai patinos, kad rievės išryškėtų, o ant viršaus dažyt. Labai natūralus vaizdas gavosi. Kadangi dėl rievių nėra viskas akinamai vienspalviai balta, tai ir tie sudūrimai akių nedado.