Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(dea @ 2014 01 09, 08:34)
as pirkau cia gal 10$ mokejau, dbr nerandu kur jie ten patalpinti ir nezinau ar sendinto aukso spalvos butu...

O čia be tarpininkų pirkot?
Atsakyti
nepretenduoju į stilių, bet parodau kaip kartu atrodo arbatinukas:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tas pilkas kilimelis labai graziai tinka ir jaukumo virtuvei suteikia biggrin.gif As turiu toki balta tai negaliu palikt nieko ant kaitlentes nes ijungia su kojom doh.gif

Arbatinuka indukcinei ir siaip sunku grazesni rasti, o dar kad retro butu turbut misija neimanoma. Buvau nusipirkus emaliuota su gelytem turgini toki, tai grazinau nes pilant vanduo per sona ant stalo bego doh.gif

Atsakyti
[quote=pienia,2014 01 09, 12:45]
nepretenduoju į stilių, bet parodau kaip kartu atrodo arbatinukas:

O katino didumas blink.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif Grazuolis toks wub.gif Bendram vaizde arbatinis visai nieko 4u.gif
Arbatini esu maciusi Kedainiu sendaiktyne, dar senose ju patalpose, bet kadangi virtuve musu buvo netvarkyta, tai taip ir liko jis ten......
Atsakyti
Neseniai ikeltoje slaviskoje virtuveje (ta, kur kaitlente balta) buvo tokia serveteliu dezute, tokia puosni, kur ju buna pirkti, tik man kuklenesnes reiketu???? blush2.gif
Ir dar prisiminiau, anksciau rinkau senus daiktus, vienas is ju buvo virdulys, metalinis, rudas toks, buvau apie ji pamirsusi, eina sau, kaip butu faina tokios formos dabar gauti wub.gif wub.gif wub.gif Likes jis pas mama, kiauras tai tikrai, jei prisiminsiu, padarysiu kada foto 4u.gif
Atsakyti

Your Items

Price
Qty
user posted imageLe Creuset Enamel on Steel 1.8 Quart Whistling Tea Kettle, White
$84.95
Remove
user posted imageSatin Décor Copper Tea Kettle w/Wood Handle, 2 Qt.
$60.99
Remove
user posted image Stainless Steel Hammered Tea Kettle w/Wood Handle, 2 Qt.
$59.99

kaip visada visko yra amerikoniskose pardese doh.gif cia is houzz
Atsakyti
QUOTE(Vedda @ 2014 01 09, 14:31)
kaip visada visko yra amerikoniskose pardese doh.gif cia is houzz

***** kokie du pirmi faini wub.gif ir net tiek sumoket sutikciau.. bet jauciu su parsiuntimu antra tiek kaina isaugtu cry.gif

ne i tema bet mane tai net nupurto katina ant stalvirsio virtuvej pamacius... brrr.... kaip jus paskui ant jo gaminat???

anadien pagaliaau pasibaigiau stalvirsius....visa diena girdizau alyva... o paskui dar ir nuvaskavau....sakes kaip grazu wub.gif patamsejo, indauja net sviesesne patapo lotuliukas.gif ir nebaisu jau slapia puoduka pastatyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 09 sausio 2014 - 14:47
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 09, 15:46)

anadien pagaliaau pasibaigiau stalvirsius....visa diena girdizau alyva... o paskui dar ir nuvaskavau....sakes kaip grazu  wub.gif  patamsejo, indauja net sviesesne patapo  lotuliukas.gif  ir nebaisu jau slapia puoduka pastatyt  bigsmile.gif

suviliojot ir palikot doh.gif lotuliukas.gif pasirodykit bigsmile.gif nors man jie ir nealyvuoti jau buvo labai gražūs ir puikiai žiūrėjosi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 01 09, 15:00)
suviliojot ir palikot  doh.gif  lotuliukas.gif pasirodykit  bigsmile.gif nors man jie ir nealyvuoti jau buvo labai gražūs ir puikiai žiūrėjosi  wub.gif

kiek as cia galiu majacintis blush2.gif cia sudejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2014 01 09, 16:00)
suviliojot ir palikot  doh.gif  lotuliukas.gif pasirodykit  bigsmile.gif nors man jie ir nealyvuoti jau buvo labai gražūs ir puikiai žiūrėjosi  wub.gif

nu tikrai! bigsmile.gif doh.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

as vis dar su virtuvemis duoduosi, jau tiesa sakant bloga nuo ju doh.gif
vis neapsisprendziu.... ar man daryti grynai balta ar pieno spalvos, bet klasikine, tik su filingais...
ar truputi pakaiminti, ta prasme paprovansinti truputi tuos filingus pashlifuojant, kad biski sendinta atrodytu....

jei pamenat mano stala, va idomu kas geriau tiktu.... 4u.gif tik jo kojos baltos, o daugiau viskas kaip foto, ir kedes skirtingos ir t.t. biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 09, 14:46)
ne i tema bet mane tai net nupurto katina ant stalvirsio virtuvej pamacius... brrr.... kaip jus paskui ant jo gaminat???

Pas mane tai lipa kai nieko namie nera. Nepririsi katino juk smile.gif Siaip neleidziu niekur, net ant sofu laipiot, bet kai nieko nera, kambariu durys uzdarytos lieka tik koridorius ir virtuve pasireiksti. Kelis kart radau ijingta kaitlente tai dabar visad tikrinu ar nestovi kasnors kas gali kaisti. O stalvirsi nusivalau ir viskas, jei kates ir nebutu vistiek nededu maisto tiesiai ant jo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2014 01 09, 11:45)
nepretenduoju į stilių, bet parodau kaip kartu atrodo arbatinukas:...

aciu, kad parodet blink.gif .
Galvojau, jei virdulys uz 580, tai virtuve bent uz milijona....
Jau taip nemegau, kai zmones ir gyvuliai isvien gyvena, bet dabar turbut ir valgyt pas zmones nustosiu lotuliukas.gif .
Mano dukra turi kate namuose, pamatyciau ant stalo, turbut nusauciau doh.gif . Garbes zodis, niekad nepagalvojau, kad kates juk ir ant stalu lipa swoon.gif .

QUOTE(Pupukas24 @ 2014 01 09, 15:24)
as vis dar su virtuvemis duoduosi, jau tiesa sakant bloga nuo ju  doh.gif
vis neapsisprendziu.... ar man daryti grynai balta ar pieno spalvos, bet klasikine, tik su filingais...
ar truputi pakaiminti, ta prasme paprovansinti truputi tuos filingus pashlifuojant, kad biski sendinta atrodytu....

as siulyciau graziai dekoruota, truputi gal prasmatnia, bet ne sendinta ax.gif . Kam tau tas kaimas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 09 sausio 2014 - 16:18