Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(kustuce @ 2014 01 06, 15:23)
o kokia metro kaina be nuolaidos?
O kaip man dabar apvadus prilipinti, kai sienos jau nudažytos?
Planuojam jas perdažyt, kai vaikai paaugs, nes visos aptepliotos

metro kaina 19 su kapeikomis
zinok jie visi skirtingai moko, pvz tapetai.lt meistras sako, tai ir klijuokit viska ant virsaus, ir veliau atsargiai dazykit su kokia spakliuote, kad nenusipurvintu apatine siena 4u.gif
del plintusu, tai galvojam MDF pirkti, paziurejom kad visai nieko irgi gaunasi ermitaze bigsmile.gif

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 06, 15:58)
1 cm daugiau, tai fainiai, geriau atrodys 4u.gif  4u.gif

joo, mes gi viena is tapetu jau nusipirke buvome, bet teks ismesti biggrin.gif

dar va sitas sviesias plyteles papirkom smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 06, 12:57)
aciu. pabusiu as ta durna tada.

Kam taip apie save biggrin.gif tiesiog ta virtuvėlė labai jau ryškiai atskleidžia Slaviškų interjerų tendencijas. Aš ne prieš šias tautas, tiesiog jų interjeruose yra kažkas tokio doh.gif suprantama, ne visuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiemiškai balti interjerai 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(TuDa @ 2014 01 07, 09:23)
Kam taip apie save biggrin.gif tiesiog ta virtuvėlė labai jau ryškiai atskleidžia Slaviškų interjerų tendencijas. Aš ne prieš šias tautas, tiesiog jų interjeruose yra kažkas tokio doh.gif suprantama, ne visuose mirksiukas.gif

Kilimas tai gi nekaba ant sienu lotuliukas.gif

Atsakyti
tyluma ramuma biggrin.gif

nusprogo virdulys... pradejau ieskot naujo ir sugalvojau kad reik isnaudot indukcines pliusus ir nusipirkt ne elektrini virduli... bet ar as nemoku ieskot ar ner graziu virduliuku skirtu kaitlentem blink.gif visi tik tie standartiniai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 07, 14:04)
tyluma ramuma  biggrin.gif

nusprogo virdulys... pradejau ieskot naujo ir sugalvojau kad reik isnaudot indukcines pliusus ir nusipirkt ne elektrini virduli... bet ar as nemoku ieskot ar ner graziu virduliuku skirtu kaitlentem  blink.gif  visi tik tie standartiniai   blink.gif

sveikos ax.gif

jo ir as paieskose, ieskokim kartu. ax.gif
Esu sendaiktyne tOki super nusipirkusi, zalvario, bet neatpazysta indukcine, gal yra kazkokiu metalo priemaisu, isijungia ,bet nekaitina.
user posted image
laikau del grozio su saltu vandeniu ax.gif

O tokio siuolaikinio mano akys neuzmate dar doh.gif
tiktu ir tie senobiski emaliuoti bet ju dugnas su kanteliu doh.gif , o tokio tipo dabartiniai i taip sukicinti,kad nei tas nei anas kiek maciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vedda: 07 sausio 2014 - 14:53
QUOTE(Vedda @ 2014 01 07, 14:46)
Esu sendaiktyne tOki super nusipirkusi, zalvario, bet neatpazysta indukcine, gal yra kazkokiu metalo priemaisu, isijungia ,bet nekaitina.
http://s019.radikal....dd2d052df12.jpg
laikau del grozio  su saltu vandeniu  ax.gif

naudok laistytuvo vietoj, bus labai praktiska.
Atsakyti
Zalvario indukcine niekad ir neatpazins.
Atsakyti
QUOTE(vanda_zydi @ 2014 01 07, 15:14)

Teisingai, turi būti puodas iš geležies{plieno}
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2014 01 07, 15:09)
naudok laistytuvo vietoj, bus labai praktiska.

QUOTE(vanda_zydi @ 2014 01 07, 15:14)

QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 01 07, 17:37)
Teisingai, turi būti puodas iš geležies{plieno}

laistytuva turiu tikra tokio stiliaus biggrin.gif

taigi zinau, kad nepazins ir nepazysta, bet tas arbatinis kazkoi maisyto metalo, indukcine isijungia ir bando veikti, ne taip kaip uzdedi koki alimini puoda i kuri visiskai nereaguoja
Atsakyti
Kazkada esu buvusi virdulio paieskose, bet taip ir neradau.... blush2.gif Todel smagu butu, jei kas painformuotu apie radybas.
Kur, merginos, perkate sendintas rankeneles su keramika (ar kaip ten), Furnitane maciau, o kur dar?
Vedda, smagu Jus cia matyti 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gritijoje rankeneles tokios 4u.gif
Atsakyti