Įkraunama...
Įkraunama...

Provanso ir klasikos gerbėjos

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 05, 16:41)
Tai cia nueisiu ia parde, pasakysiu duok epoksidinio glaisto ir duos, ar ziures kaip vistos? g.gif  lotuliukas.gif Kai pati nezinau, bijau, kad s.... kokio nepaduotu lotuliukas.gif

jio jio-kazka pasiulys is epoksidiniu. ne visur ju buna, o kai kur po kelis rusis ju yra. as rinkausi si glaista
jau rasiau paie ji blush2.gif sunkiai tepasi, nes reikia igrusti i tarpus. jei tarpai siauri -tikrai sudetinga. jis grubus toks, bet mano plyteliu vaizdo tikrai negadina smile.gif plytelcikas labai keikesi tepdamas, nes jis ir greitai stingsta wink.gif
bet name dar negyvenu, tai nzn kaip ten jis naudojant atrodys. bet mano galva kvaila yra moketi uz plyteliu kvadrata po simta ir ne viena, o paskui pigiu glaistu istepus po keliu metu tureti pasikeitusios spalvos siules ir pan. (ka turiu dbr bute, nors siules buvo impregnuojamos kazkokiu tepalu, uztepant ant virsaus)
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2014 01 05, 18:16)
Yra specialus epoksidinis glaistas. Jis kaip plasmase pasidaro kai sukieteja. Kaina jo 3-4 kartus didesne, bet virtuveje manau  thumbup.gif

nežinau, kaip kitoms, bet man sieninių plytelių siūlės visiškai jokių problemų nesukelia, burokai nesitaško smile.gif gal jei būtų kriauklė ne po langu, tai būtų kitaip... Vat kur siūlės tepasi, tai virtuvės grindų doh.gif vis tenka su Ace pabalint...
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 21:17)
Imeskit foto, jei nesunku, dekui 4u.gif Kaip idomu ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Is foto, tai vos ne chamaleonas. Nes is toli tamsi atrodo, bet is arti jau kitaip bigsmile.gif
Atsakyti
o realiai sviesesne nei foto , kazkaip nepavyko tikros spalvos isgaut , gal kad tamsu lauke ir sviesos apsviecia per stipriai
Atsakyti
labas tetutes 4u.gif

as vel patarimu ieskau blush2.gif

parsitysiau siandien sviestuva viena,...
tikio tipo:
http://www.topolina...._0232_88_C5.jpg
reiktu su juo padirbet, bet kaina juokinga buvo tai negalejau neimt... , ir virs valgomojo stalo jis puikiai ziurisi.... bet diedas mane subalamutino..... sako o tai neturetu tie trys svistuvai is vienos serijos but??? unsure.gif taigi klausimas ar turetu but vienodi jie??? pazymejau taskiukais oranzianiai tuos sviestuvus... na suprantu kad jie vienoj erdvej..o ta erdve ne tokia jau ir didele, bet vistiek g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 05 sausio 2014 - 23:34
Cia kazkuri klause del sekcijos valgomajame mamai. Ko gero jau apsisprendete del dydzio, bet jei dar nors kiek abejoniu yra, tai gal tokia nemenka idauja vistik labiau tiktu ir patiktu? kaina labai viliojanti, bet reiktu is arciau ziureti kas ir kaip:

http://www.nenaujiba...i.php?baldas=42

Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 05, 23:30)
as vel patarimu ieskau  blush2.gif

...sako o tai neturetu tie trys svistuvai is vienos serijos but???  unsure.gif  taigi klausimas ar turetu but vienodi jie??? pazymejau taskiukais oranzianiai tuos sviestuvus... na suprantu kad jie vienoj erdvej..o ta erdve ne tokia jau ir didele, bet vistiek  g.gif

Daug paprasčiau kuomet visi šviestuvai vienoje erdvėje tos pačios kolekcijos- nereikia vargti su paieškomis biggrin.gif Vienodi šviestuvai ir užuolaidiniai audiniai padėtų darniai sujungti į vieną visumą tris skirtingas zonas (virtuvės, valgomojo, poilsio).
Pas mane pačią kurį laiką virš virtuvės salos ir valgomojo stalo kabėjo skirtingi šviestuvai, kuriuos vienijo tik panaši rėmo spalva ax.gif Pakenčiama biggrin.gif
Šituose foto bendroje erdvėje net 4 skirtingi šviestuvai kabo:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2014 01 06, 01:58)
Cia kazkuri klause del sekcijos valgomajame mamai. Ko gero jau apsisprendete del dydzio, bet jei dar nors kiek abejoniu yra, tai gal tokia nemenka idauja vistik labiau tiktu ir patiktu? kaina labai viliojanti, bet reiktu is arciau ziureti kas ir kaip:

Jei kokybe gera, tai lb geras variantas. Aisku, gal zmonems rekia lb daug vietos, tai cia talpumo maziau g.gif

Sviestuvas. Neisivaizduoju tokio paties virtuvej ir svetaines zonoj schmoll.gif Lengviau is tiesu pagal kolekcija derinti drinks_cheers.gif

Vis atsimenu Draugu serija, kai namuose pasidare Pottery barn kopija lotuliukas.gif bet man visai toks variantas patiktu, kad pasikopijuot, ka siulo geru pardziu dizaineriai.. ten tai daznai keicia tas kolekcijas, o namuose liks graziai suderinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 06 sausio 2014 - 08:06
QUOTE(akvilyte @ 2014 01 06, 00:30)
labas tetutes  4u.gif

as vel patarimu ieskau  :
reiktu su juo padirbet, bet kaina juokinga buvo tai negalejau neimt... , ir virs valgomojo stalo jis puikiai ziurisi.... bet diedas mane subalamutino.....  sako o tai neturetu tie trys svistuvai is vienos serijos but???  unsure.gif  taigi klausimas ar turetu but vienodi jie??? pazymejau taskiukais oranzianiai tuos sviestuvus... na suprantu kad jie vienoj erdvej..

tetute biggrin.gif TuDos pavyzdys liuks, tik reikia atkreipti dėmesį, kad jame erdvės labai ryškiai suskaidytos tiek nišomis, tiek skirtingais lubų aukščiais, o svarbiausia, šviestuvai kaba ne viename aukštyje, virš salos žemai, virš kriauklės aukšciau.
pačius šviestuvus sieja skaidraus stiklo elementai ir vienodi pakabinimai, grandinės, tie chromo bumbulai prie lubų rolleyes.gif
mano akimis šitas variantas daug gražesnis, nei vienodi šviestuvai, bet reik labai atkreipt dėmesį į šituos dalykus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo femme: 06 sausio 2014 - 09:31
QUOTE(femme @ 2014 01 06, 09:26)
tetute biggrin.gif TuDos pavyzdys liuks, tik reikia atkreipti dėmesį, kad jame erdvės labai ryškiai suskaidytos tiek nišomis, tiek skirtingais lubų aukščiais, o svarbiausia, šviestuvai kaba ne viename aukštyje, virš salos žemai, virš kriauklės aukšciau.
pačius šviestuvus sieja skaidraus stiklo elementai ir vienodi pakabinimai, grandinės, tie chromo bumbulai prie lubų rolleyes.gif
mano akimis šitas variantas daug gražesnis, nei vienodi šviestuvai, bet reik labai atkreipt dėmesį į šituos dalykus wub.gif

Labai taiklus pastebejimas, apie ta pati galvojau..... Man TuDos pavyzdys atrodo ispudingai thumbup.gif paparsta viska padaryt paemus viena linija... O kazka idomiau issprest tai jau issukis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 05, 17:25)
Gal kas turit baltas kaitlentes?
Grazus man toks virtuves variantas ax.gif Bent jau siai minutei..  lotuliukas.gif

user posted image

cia pavyzdys toms, kurios galvoja, kad vandens maisytuvai turi buti tos pacios spalvos, kaip dureliu rankeneles biggrin.gif .

QUOTE(akvilyte @ 2014 01 05, 23:30)
labas tetutes  4u.gif

is kokios jus tundros gilumos esat, kad pas jus tik tetutes ir diedai aplinkui mastau.gif ?

As uz nevienodus, bet tarpusavyje stilistiskai tinkancius sviestuvus. Vienodi (vienos serijos) butu pats paprasciausias pasirinkimas.
Atsakyti