Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

Na sypsenele 35 jau diplomuota? smile.gif Beje, tau 11 ar 14 val buvo iteikimas? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vidusiaa @ 2014 01 31, 13:40)
Sveikos, rašančios, parašiusios ar jau apsigynusios smile.gif
Gal kuriai buvo panaši situacija. Nebežinau, ką daryti. Darbą esu beveik parašiusi, trūksta kelių lapų, išvadų ir pan. Reikia iki kovo mėn. Gynimas balandį. Bet...mano vadovas visai su manim nebendrauja, neatrašo į laiškus, univere nebūna ( gyvenu 200km nuo jo, tai ir kelionės veltui), praleidžia visus terminus, neskaitęs net jo. Jis man yra pakeistas, nes buvusi vadovė išėjo gimdyti. Katedra šito reikalo neišsprendžia tik ramina, kad laukti. Ką daryti? sad.gif nenoriu atsidėti metams ne dėl savo kaltės, juolab darbą jau beveik turiu.

O nera pas jus tokio dalyko kaip destytoju budejimo valandos? Jomis jis privaletu mano manymu sedeti katedroje... O be to vistiek kazkada turetu buti, gi paskaitas/seminarus tai turi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 02 02, 20:14)
Na sypsenele 35 jau diplomuota? smile.gif  Beje, tau 11 ar 14 val buvo iteikimas? smile.gif

Jau jau bigsmile.gif 14 val
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 02 03, 11:17)
Jau jau bigsmile.gif 14 val

Nu va, tai kartu atsiemem biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 02 03, 10:30)
Nu va, tai kartu atsiemem biggrin.gif

Baigti vargai abiems 4u.gif Aš gyniausi magistrinį su tais absolventais, kur ir Prancūzijos Bordo universiteto diplomus gaus, na ką, garbė teko su tokiais studentais gintis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 02 03, 11:44)
Baigti vargai abiems 4u.gif Aš gyniausi magistrinį su tais absolventais, kur ir Prancūzijos Bordo universiteto diplomus gaus, na ką, garbė teko su tokiais studentais gintis smile.gif

tai va, tik nepelnytai nuvertintas jusu magistrinis liko kartu su jais besiginant... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 03 vasario 2014 - 10:00
QUOTE(Puma84 @ 2014 02 03, 10:58)
tai va, tik nepelnytai nuvertintas jusu magistrinis liko kartu su jais besiginant... doh.gif

Tikrai taip verysad.gif Laimei, kad ėjau gintis pirma bent, nes jei paskutinė, kaži kaip būtų buvę, gal nebūčiau išdrysus pakilti ir eit prieš komisiją.
Žinoma, kur komisijai bus įdomūs mūsų darbai prieš jų..Gal patys turi iš jų ko pasimokyt jau
Atsakyti
QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 02 03, 13:25)
Tikrai taip verysad.gif Laimei, kad ėjau gintis pirma bent, nes jei paskutinė, kaži kaip būtų buvę, gal nebūčiau išdrysus pakilti ir eit prieš komisiją.
Žinoma, kur komisijai bus įdomūs mūsų darbai prieš jų..Gal patys turi iš jų ko pasimokyt jau

bet vis tik turejo atsizvelgti del kokio diplomo jie ginasi ir del kokio jus, ir kaip tik i jus palankiau ziureti... Pvz man besiginant kartu su dieniniais tai jautesi kad i mane kaip neakivaizdininke atlaidziau ziuri...
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri žinote, koks minimalus lapų kiekis yra būtinas magistro darbui MRU šiais metais? Darbo vadovas į šį klausimą neatsakė. Kažkaip panika prasidėjo. Ar į 60 lapų galima viską sutalpinti, ar į tą skaičių neįeina literatūros sąrašas, turinys ir pan.? Kadangi planuoju galutinai užbaigti darbą šią sav., tai šiaip yra nemažas skirtumas, ar teks papildomai kokius 6 lapus rašyt, ar užteks tiek, kiek bus teksto g.gif

Ir gal kuriai teko susidurti ar girdėti iš pažįstamų, kas būna tokiu atveju, jei visiškai nėra medžiagos LT kalba, viskas versta? Ar tokiu atveju stipriau klausinėja? Ar nepradeda kritikuoti, kad maždaug čia nieko neminima apie kokius tyrimus LT ir t.t.?

Ir patys klausimai gali būti tik iš recenzijos ar gali klausti bet ko?

Bakalauro darbo man nereikėjo rašyti, todėl neįsivaizduoju, ko tikėtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2014 02 12, 01:57)
Sveikos,

Gal kuri žinote, koks minimalus lapų kiekis yra būtinas magistro darbui MRU šiais metais? Darbo vadovas į šį klausimą neatsakė. Kažkaip panika prasidėjo. Ar į 60 lapų galima viską sutalpinti, ar į tą skaičių neįeina literatūros sąrašas, turinys ir pan.? Kadangi planuoju galutinai užbaigti darbą šią sav., tai šiaip yra nemažas skirtumas, ar teks papildomai kokius 6 lapus rašyt, ar užteks tiek, kiek bus teksto g.gif
Ir gal kuriai teko susidurti ar girdėti iš pažįstamų, kas būna tokiu atveju, jei visiškai nėra medžiagos LT kalba, viskas versta? Ar tokiu atveju stipriau klausinėja? Ar nepradeda kritikuoti, kad maždaug čia nieko neminima apie kokius tyrimus LT ir t.t.?

Ir patys klausimai gali būti tik iš recenzijos ar gali klausti bet ko?
Bakalauro darbo man nereikėjo rašyti, todėl neįsivaizduoju, ko tikėtis smile.gif

"Jei magistro baigiamąjį darbą rašo vienas studentas, tai darbas turi būti
60–80 puslapių." štai citata iš MRU baigiamųjų darbų rengimo instrukcijos mirksiukas.gif
Juk darbe minėjai, kad Lt tyrimų ta tema nėra atlikta ir pan.? g.gif tada neturėtų niekas prikibti mirksiukas.gif pas mane irgi nebuvo tyrimų ta tema Lt atlikta, tai įvade buvau paminėjusi ir niekam neužkliuvo.
Klausia iš bet ko, ne tik recenzijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 02 12, 10:07)
"Jei magistro baigiamąjį darbą rašo vienas studentas, tai darbas turi būti
60–80 puslapių." štai citata iš MRU baigiamųjų darbų rengimo instrukcijos  mirksiukas.gif
Juk darbe minėjai, kad Lt tyrimų ta tema nėra atlikta ir pan.? g.gif tada neturėtų niekas prikibti  mirksiukas.gif pas mane irgi nebuvo tyrimų ta tema Lt atlikta, tai įvade buvau paminėjusi ir niekam neužkliuvo.
Klausia iš bet ko, ne tik recenzijos  smile.gif

Na cia dar nuo katedros priklauso - mano buvo 57 lapai ir uzteko (cia jau su viskuo) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 02 12, 08:12)
Na cia dar nuo katedros priklauso - mano buvo 57 lapai ir uzteko (cia jau su viskuo) smile.gif

Jei tema atskleista ir nebėra ką, rašyti, tai praleidžia ir su mažiau lapų smile.gif aš tik įdėjau citatą, kokia orientacinė darbo apimtis, o toliau sprendžia vadovas smile.gif
Atsakyti
O buvo bent 1 atvejis, kad neprileido gintis arba kad vėliau 5 neparašė? g.gif
Atsakyti