Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(Puma84 @ 2014 01 27, 11:00)
Nu ka, penktadieni diploma jau turesiu yahoo.gif Tik turiu itarima kad ir is darbo atvarys sveikinti... Kazin kaip cia graziau gautusi - ar kazkur po iteikimu vis del to su kolegomis nueit sampes isgert ar vis del to pirmadieni darbe tiesiog pavaisint g.gif Iskart po iteikimu tai aisku noretusi tiesiog su seima ir draugais kazkur pasedet, bet kaip ir pareiga tada jauciu pries kolegas jei tiek kelio vazius sveikint doh.gif

Darbe sampanu pavaisinciau..
Šaunūs kolegos 4u.gif Aš tai džiaugiuos kad bent atostogų dieną gavau, kolegos dirbs..Rami šioj srity
Atsakyti
Puma84 kaip faina smile.gif)))
O aš pavyzdžiui pasiūlyčiau unike išgerti viena šampo butelį smile.gif))) pasiimi vienkartiniu ir šampano smile.gif taip simboliškai, o paskui pasakai, kad su kolegom darbe labiau pažymėsit smile.gif)))

man iki diplomo dar visas mėnuo smile.gif)))) o jums ten bus kokia įteikomo šventė? aš kaip suprantu mums paprastoi auditorijoj... ir jaučiu nė mantijų eturėsim, nes kažkoks apsurdas neikas nieko nesako ar duos unikas ar patiems nuomotis.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 29, 10:14)
Puma84 kaip faina smile.gif)))
O aš pavyzdžiui pasiūlyčiau unike išgerti viena šampo butelį smile.gif))) pasiimi vienkartiniu ir šampano smile.gif taip simboliškai, o paskui pasakai, kad su kolegom darbe labiau pažymėsit smile.gif)))
man iki diplomo dar visas mėnuo smile.gif)))) o jums ten bus kokia įteikomo šventė? aš kaip suprantu mums paprastoi auditorijoj... ir jaučiu nė mantijų eturėsim, nes kažkoks apsurdas neikas nieko nesako ar duos unikas ar patiems nuomotis....  doh.gif  doh.gif

Pas mus duoda mantijas smile.gif O tai ten taip viesai sakai kazkas ir geria sampe? biggrin.gif nesupakuos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 29, 09:11)
Pas mus duoda mantijas smile.gif  O tai ten taip viesai sakai kazkas ir geria sampe? biggrin.gif nesupakuos? biggrin.gif

na as kolegijoj ir vdu geriau biggrin.gif bet lauke biggrin.gif o kai vyrui teike diplomus ktu irgi visi lauke gere. na tu ziurek pagal situacija. nemanau kad cia pakuos ka nors tokia proga smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 29, 10:11)
Pas mus duoda mantijas smile.gif  O tai ten taip viesai sakai kazkas ir geria sampe? biggrin.gif nesupakuos? biggrin.gif

Aš ir apie tai pagalvojau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 29, 10:41)
na as kolegijoj ir vdu geriau biggrin.gif bet lauke biggrin.gif o kai vyrui teike diplomus ktu irgi visi lauke gere. na tu ziurek pagal situacija. nemanau kad cia pakuos ka nors tokia proga smile.gif)))

Bus koks " tikras" lietuvis , neapsigynęs diplomo ir iš pavydo prasisuks..Aš pabuvus baudėjo barikadų pusėj tokios situacijos vengčiau. Geriau kur į kampiuką smile.gif Nors prieš univierą ir aš nieko prieš būčiau šampės bonką atsidaryt, kažkaip jau net gaila kad viskas baigėsi
Atsakyti
kažkaip mums net tokiu minčiu nebuvo kile. tai jus turekit sampo bonka ir pagal situacija ziurekit smile.gif)) bet nemanau kad tokia proga ims ir puldines smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 29, 11:53)
kažkaip mums net tokiu minčiu nebuvo kile. tai jus turekit sampo bonka ir pagal situacija ziurekit smile.gif)) bet nemanau kad tokia proga ims ir puldines smile.gif

Tai va, kad kai pavasari iteikimai tai tikrai jegele lauke ikalt sampes, o cia paciam univere... nu nezinau ar uzteks tam drasos biggrin.gif Nu jei kiti aplink gers tai ir as aisku nieko pries biggrin.gif Gal yra cia musu tarpe vietiniu vilnieciu? kazin kur galeciau po visko taip restoraninej aplinkoj (ta prasme, kad aukstesnio lygio nei koks ciliakas butu biggrin.gif ) Vilniuj su seima ir draugais papietaut g.gif Visai zalia as ten siuo klausimu g.gif kai bakalaure dieniniam Vilniuj studijavau, tai ciliako uztekdavo, tai apie restoranus ten nei zalio supratimo neturiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 29, 14:53)
Tai va, kad kai pavasari iteikimai tai tikrai jegele lauke ikalt sampes, o cia paciam univere... nu nezinau ar uzteks tam drasos biggrin.gif Nu jei kiti aplink gers tai ir as aisku nieko pries biggrin.gif Gal yra cia musu tarpe vietiniu vilnieciu? kazin kur galeciau po visko taip restoraninej aplinkoj (ta prasme, kad aukstesnio lygio nei koks ciliakas butu  biggrin.gif ) Vilniuj su seima ir draugais papietaut g.gif  Visai zalia as ten siuo klausimu g.gif  kai bakalaure dieniniam Vilniuj studijavau, tai ciliako uztekdavo, tai apie restoranus ten nei zalio supratimo neturiu doh.gif  lotuliukas.gif

Rekomenduoju GRILL INN thumbup.gif ten visada skaniai pavalgome ir aplinka jauki smile.gif ten einu vien dėl jų žuvienės biggrin.gif
https://www.facebook...19115910?v=wall
Atsakyti
Sveikos, rašančios, parašiusios ar jau apsigynusios smile.gif
Gal kuriai buvo panaši situacija. Nebežinau, ką daryti. Darbą esu beveik parašiusi, trūksta kelių lapų, išvadų ir pan. Reikia iki kovo mėn. Gynimas balandį. Bet...mano vadovas visai su manim nebendrauja, neatrašo į laiškus, univere nebūna ( gyvenu 200km nuo jo, tai ir kelionės veltui), praleidžia visus terminus, neskaitęs net jo. Jis man yra pakeistas, nes buvusi vadovė išėjo gimdyti. Katedra šito reikalo neišsprendžia tik ramina, kad laukti. Ką daryti? sad.gif nenoriu atsidėti metams ne dėl savo kaltės, juolab darbą jau beveik turiu.
Atsakyti
QUOTE(Vidusiaa @ 2014 01 31, 11:40)

Labas Vidusia, na tikrai kebli situacija. Ar pas jus nebūna katedroje grupinės dėstytojų konsultacijos? kai su savo magistro darbu gali eiti pas kitą dėstytoją pasikonsultuoti? ar tavo dabartinis vadovas būna komisijose?

Atsakyti
QUOTE(Vidusiaa @ 2014 01 31, 11:40)
Gal kuriai buvo panaši situacija. Nebežinau, ką daryti. Darbą esu beveik parašiusi, trūksta kelių lapų, išvadų ir pan. Reikia iki kovo mėn. Gynimas balandį. Bet...mano vadovas visai su manim nebendrauja, neatrašo į laiškus, univere nebūna ( gyvenu 200km nuo jo, tai ir kelionės veltui), praleidžia visus terminus, neskaitęs net jo. Jis man yra pakeistas, nes buvusi vadovė išėjo gimdyti. Katedra šito reikalo neišsprendžia tik ramina, kad laukti. Ką daryti? sad.gif nenoriu atsidėti metams ne dėl savo kaltės, juolab darbą jau beveik turiu.

Aš tai tavo vietoje kreipčiausi į aukštesnę vadovybę nei katedros vedėjas, jei ten niekas nereaguoja g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vidusiaa @ 2014 01 31, 12:40)

As jei vadovas nebendrauja galbut buciau geriau ji bandziusis keistis, juolab kad katedra nesprendzia to dalyko..O skambintis nebandei? jei tokios problemos gali jo ir "nepagauti" galutiniam parasui laiku..Kazko turi imtis
Atsakyti