Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(Liniukste @ 2014 01 15, 13:51)
man kita savaite biggrin.gif 23-24 dienom, dar nezinau kur as papulsiu smile.gif tai kad apsiemiau atostogas ruostis tai reik ir ruostis smile.gif paskui kad negrauztu sazine manes smile.gif))))

Nu jo, ta savaite pries tai baisiau nebuna - kaip mirties bausmes laukdama jauciausi doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 15, 13:55)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet dabar kaip smagu prisiminti tokius kuriozus smile.gif

tikuos ir man viskas bus gerai ir sugebesiu normaliai apsiginti smile.gif na 9-10 negausiu as smile.gif  nors man svarbu, kad tik apsiginciau  ax.gif

Nu nekalbek taip, atsimeni kaip as cia panikavau kad mano darbas visiskas sh, o pasirodo kai kam jis ir visai geras pasirode lotuliukas.gif Taip kad visada pacios per daug savikritiskai i savo darba ziurim, kitiems atrodo kitaip mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau žinau kad ginsiuos 23 diena smile.gif antra para esu be miego. šianakt tai išvis žiauru buvo... galvojau kaži kiek įvertins recenzentas... laukiu aš kitos savaitės ketvirtadienio kaip išganymo. Šiandien variau vaistu prisipirkau nuo nervu, kad pamiegociau smile.gif nes negalejau siandien normaliai ruostis neismiegojusi. Tikiuosi šianakt ismiegot....

na taip visada atrodo kad jau darbas sudu kruva, tai tikiuos labiausiai kad recenzentei patiks. pasirodo mano recenzente bus komisijoj. tai jos kalusimai jau kaip ir atkris... tikiuos nesugalvos papildomu klausimu man. kosmaras kazkoks.... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 16, 19:18)
Jau žinau kad ginsiuos 23 diena smile.gif antra para esu be miego. šianakt tai išvis žiauru buvo... galvojau kaži kiek įvertins recenzentas... laukiu aš kitos savaitės ketvirtadienio kaip išganymo. Šiandien variau vaistu prisipirkau nuo nervu, kad pamiegociau smile.gif nes negalejau siandien normaliai ruostis neismiegojusi. Tikiuosi šianakt ismiegot....

na taip visada atrodo kad jau darbas sudu kruva, tai tikiuos labiausiai kad recenzentei patiks. pasirodo mano recenzente bus komisijoj. tai jos kalusimai jau kaip ir atkris... tikiuos nesugalvos papildomu klausimu man. kosmaras kazkoks....  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Vajetau, laikykis... as tai tik paskutine nakti nebemiegojau, tai paskui kaip zombis jauciausi ryte, o cia jei taip dar visa savaite tu... doh.gif
Tai kiek ten jusu per viena diena ginsis? Kelinta busi?
As tai si sestadieni lekiu i univera susirinkt parasus is bibliotekos ir studentu atstovybes, o tai diplomo paskui neduos biggrin.gif
Kazkaip turininga siu metu pradzia - magistrini apsigyniau, darbe vertinimai - kategorija kelia, bet neziurint to vistiek kito dairausi (i teiseju padejejus bandysiu eit), tai zodziu tik spek viskam ruostis ir mokytis doh.gif
Atsakyti
pirma diena ginsis 9, o kita 8 smile.gif as busiu 4-oji. dziaugiuos, kad ketvirta o ne paksutine. nes paskutine negaleciau eiti. ne man tiek ilgai sedeti ir stresuoti. buciaus labaiu apsidziaugus jei buc buvus pirma smile.gif pasneki pabuni pastovi paklausai plojimu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir eini atsisesti rami biggrin.gif biggrin.gif

na kadangi vakar prisipirkau vaistu nervus raminamuju. tai ismiegojau siandien gerai smile.gif wub.gif jauciuos pailsejus ir galesiu prie skaidriu ir kalsbos pasedet.

fainai, kad darbe ivertino smile.gif tikiuos kad ir mane kas pastebes blush2.gif beje linkiu kad priimtu taves i padejejas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 17, 12:29)
pirma diena ginsis 9, o kita 8 smile.gif  as busiu 4-oji. dziaugiuos, kad ketvirta o ne paksutine. nes paskutine negaleciau eiti. ne man tiek ilgai sedeti ir stresuoti. buciaus labaiu apsidziaugus jei buc buvus pirma smile.gif pasneki pabuni pastovi paklausai plojimu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir eini atsisesti rami biggrin.gif biggrin.gif

na kadangi vakar prisipirkau vaistu nervus raminamuju. tai ismiegojau siandien gerai smile.gif  wub.gif  jauciuos pailsejus ir galesiu prie skaidriu ir kalsbos pasedet.
fainai, kad darbe ivertino smile.gif tikiuos kad ir mane kas pastebes  blush2.gif  beje linkiu kad priimtu taves i padejejas  4u.gif

Ivertino tai ivertino, bet visi tie kolegiu pavydai, pykciai, apkalbos, kai i akis sypsosi, o uz akiu varo net kartu kabinete sedinti kolege...nu zodziu bobu kolektyvas, daugiau nieko nera ka pridurt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 17, 12:08)
Ivertino tai ivertino, bet visi tie kolegiu pavydai, pykciai, apkalbos, kai i akis sypsosi, o uz akiu varo net kartu kabinete sedinti kolege...nu zodziu bobu kolektyvas, daugiau nieko nera ka pridurt doh.gif  biggrin.gif

Pas mus tai lesu nera, tai ir vertinami labai gerai tik isrinktieji. Ir taip kasmet..Tai as ir dairausi jau kitur..
Uzuojauta besiginancioms..Dziaugiuos kad man tai jau ir praeity..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sypsenele35: 17 sausio 2014 - 23:18
sveikutes, na tikrai tokiam kolektyve nemiela dirbti... esu ir aš tokiam dirbusi... tai labai dziaugiausi kai tas harpijas palikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 18, 12:56)
sveikutes, na tikrai tokiam kolektyve nemiela dirbti... esu ir aš tokiam dirbusi... tai labai dziaugiausi kai tas harpijas palikau smile.gif

Na pradzioj po dekreto kai gryzau, tai visai mielos naujosios koleges pasirode, bet per pusantru metu ikirtau kas yra kas doh.gif Pradziai galvojau, nu pati gal prisigalvoju, visoms gal nenuotaika buna, kad kazka pasake, tai gal visai nenoredama izeisti, bet kai viena karta gavau i el.pasta ne man, kaip is konteksto supratau, adresuota laiska apie save mano kabineto "drauges" tai viskas aiskiau negu aisku pasidare doh.gif Zodziu gyvaciu lizdas ir tiek biggrin.gif Dziaugiuosi bent tuo, kad nesu jautrus tam zmogus, gali varyt apie mane iki nukritimo uz akiu, o man dzin lotuliukas.gif Tik va su tokiom harpijom kazin kuri taktika geresne: atvira kara pradet ar ir toliau vaidint "drauge iki grabo lentos" kaip kad ir jos daro g.gif
Ir aisku pagrindine to varymo priezastis kaip ir daugumoje kolektyvu - todel kad esu jauniausia, taigi pagal jas turbut neverta nei savo nuomone visais klausimais turet, nei but vertinama doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 18 sausio 2014 - 18:38
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 18, 18:36)

aš tai ignoruociau ir nebebendrauciau. bendrauciau tiek kiek liecia darbas... kuo maziau tokiu draugysciu tuo paciai geriau yra smile.gif
taip ir susikuria muilo operos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Na o ka man... liko trys dienos smile.gif))))) iki finiso pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 19, 12:52)
aš tai ignoruociau ir nebebendrauciau. bendrauciau tiek kiek liecia darbas... kuo maziau tokiu draugysciu tuo paciai geriau yra smile.gif
taip ir susikuria muilo operos biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Na o ka man... liko trys dienos smile.gif))))) iki finiso pabaigos smile.gif

Manau tu teisi, nors is sono ziurint tai tada as ta "blogoji", i kolektyva neisiliejanti likciau, jos gi "tokios draugiskos" tik as cia pasikelus su jomis nebendrauciau doh.gif lotuliukas.gif
Na laikykis... o recenzijos dar neturi, kaip suprantu?
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 19, 12:02)
Manau tu teisi, nors is sono ziurint tai tada as ta "blogoji", i kolektyva neisiliejanti likciau, jos gi "tokios draugiskos" tik as cia pasikelus su jomis nebendrauciau doh.gif  lotuliukas.gif
Na laikykis... o recenzijos dar neturi, kaip suprantu?

labas, kai nori prisikabinti tai visada ras tam priežasčių smile.gif ne neturiu dar recenzijos... siandien gal jau bus smile.gif na o man jau nebedaug liko smile.gif tik dvi naktys smile.gif niekaip netelpu as su savo kalba i 7 minutes. greitakalbe kai sneku tada 13 min, o jei su pagalvojimais ir 20 min iseina. na siandien visa diena kalbai atiduosiu gal ka ispesiu gudro ir trumpo smile.gif
Atsakyti
As tai net nezinau kiek mano kalba truko, bet labai jau greitai stengiausi malt doh.gif biggrin.gif Per daug nepergyvenk del laiko - pas mane tai jie patys kai jau pabodo klausyt ties kai kuriom skaidrem pasakydavo kad cia kaip ir viskas aisku, versk toliau doh.gif biggrin.gif Na stiprybes tau sia laukimo perioda atlaikyt, o pats gynimas tai jau nebebaisu - laukimas baisiau mirksiukas.gif
Atsakyti