Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(Riabara @ 2014 01 14, 11:07)
Na, įsikišiu šiek tiek. smile.gif Kiek man teko susidurti su įvairiomis aukštosiomis mokymo įstaigomis, tai visur akcentuojama tai, kad darbe, netgi referate, negali būti asmeninės, buitinės kalbos, t.y. aš radau, ištyriau, aprašiau ir t.t. Visuose tokio pobūdžio darbuose turėtų būti neutrali forma: atrasta, ištirta. Kalbant apie paties autoriaus atradimus, taip ir rašoma, kad "darbo autoriaus buvo suformuluota toks ir anoks dėsnis" ir pan.

thumbup.gif pritariu, be to kiekvienas universitetas, fakultetas ir net katedra turi gi reikalavimus darbams, reikėtų pasiskaityt 4u.gif

na kas rašo ir ginsis pavasarį, aš prisijungsiu į būrį, čia paskaitinėjau - tai visai smagu bendravargstančių atrast ir šaunuolės visos jau apsigynusios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riabara @ 2014 01 14, 10:07)
Na, įsikišiu šiek tiek. smile.gif Kiek man teko susidurti su įvairiomis aukštosiomis mokymo įstaigomis, tai visur akcentuojama tai, kad darbe, netgi referate, negali būti asmeninės, buitinės kalbos, t.y. aš radau, ištyriau, aprašiau ir t.t. Visuose tokio pobūdžio darbuose turėtų būti neutrali forma: atrasta, ištirta. Kalbant apie paties autoriaus atradimus, taip ir rašoma, kad "darbo autoriaus buvo suformuluota toks ir anoks dėsnis" ir pan.

Pvz. draugas dar specialia peržiūrėjo savo bakalaurinį. Galima buvo rašyti: aš aš aš. Gavo 9 balus ax.gif
Dėl to vaikinuko, tai dar nežinau kuris darbas priimtas, ar kur padaryta, autorius ištyrė ar aš padariau, ištyriau, bet jei sužinosiu - galėsiu duoti žinoti.
Bet jau turbūt matote, kad kategoriškai šioje srityje negalite patarinėti ax.gif Reikia visgi tikrinti konkrečios mokslo įstaigos reikalavimus.
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 14, 14:06)
Pvz. draugas dar specialia peržiūrėjo savo bakalaurinį. Galima buvo rašyti: aš aš aš. Gavo 9 balus ax.gif
Dėl to vaikinuko, tai dar nežinau kuris darbas priimtas, ar kur padaryta, autorius ištyrė ar aš padariau, ištyriau, bet jei sužinosiu - galėsiu duoti žinoti.
Bet jau turbūt matote, kad kategoriškai šioje srityje negalite patarinėti ax.gif Reikia visgi tikrinti konkrečios mokslo įstaigos reikalavimus.

Na as isnasas netinkamai sudeliojus irgi 9 gavau, taip kad geras pazymys ne visada rodo, kad darbas tinkamai iformintas smile.gif Tuo labiau negali zinoti, gal del tu as as as ir gavo 9, o ne 10... Zodziu geriau rasyti savo galva, aisku atsizvelgiant i univero reikalavimus, nesidairant kaip kiti, bet man bent jau tai situ "as" rasymas kazkaip labai jau nemoksliskai skamba, nei vieno mokslinio straipsnio nesu skaiciusi taip parasyto, taigi, tiketina, kad ir baigiamajam darbui nelabai tinkama... Bet cia mano nuomone tiesiog smile.gif
Atsakyti
LABAS MERGINOS smile.gif

Sele, Puma84 šaunuolės smile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif svaikinu jus ir stipriai stipriai apkabinu smile.gif))))

na o aš galiu pasigirti, kad šiandien pridaviau darbą į katedrą, ryt poryt bus aišku kurią dieną man gintis ir kelintai smile.gif)))

uch.... kaip šiandien buvo baisu darbą priduot smile.gif bet tikiuos kad viskas bus gerai smile.gif smile.gif smile.gif

P.S.
Kiek aš mokiausi irgi nesu niekur mačiusi, kad leistų rašyti aš dariau aš radau smile.gif)) Kiekvieas unikas atskira respublika lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū Liniukste smile.gif Aišku kad gerai, tiek širdies ir laiko tu į jį sudėjai, net negali būti kitaip mirksiukas.gif O gynimas jau tik formalumas, žodžiu jau gali atsipalaiduoti smile.gif Kai prisimenu kaip jo bijojau, o taip sklandžiai viskas praėjo, tai net juokas ima dabar doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 15, 09:28)
Ačiū  Liniukste smile.gif  Aišku kad gerai, tiek širdies ir laiko tu į jį sudėjai, net negali būti kitaip mirksiukas.gif  O gynimas jau tik formalumas, žodžiu jau gali atsipalaiduoti smile.gif Kai prisimenu kaip jo bijojau, o taip sklandžiai viskas praėjo, tai net juokas ima dabar doh.gif  biggrin.gif

tikiuos po visko ir aš atsipalaidavusi būsiu smile.gif)))) bet dabar reik kinkas padrebint biggrin.gif šiandien darysiu skaidres smile.gif ir bandysiu vadovui nusiųsti gal ką pasakys ar patars... nors abejoju tuom.... kai viską pati pasirašiau ir nulis pagalbos... doh.gif

ai pala o tavo vadovas buvo komisijoj? smile.gif)))
Laukiu nebesulaukiu kada baigsis mano mokslo vargai smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 15, 12:51)
tikiuos po visko ir aš atsipalaidavusi būsiu smile.gif)))) bet dabar reik kinkas padrebint biggrin.gif šiandien darysiu skaidres smile.gif ir bandysiu vadovui nusiųsti gal ką pasakys ar patars... nors abejoju tuom.... kai viską pati pasirašiau ir nulis pagalbos...  doh.gif 

ai pala o tavo vadovas buvo komisijoj? smile.gif)))
Laukiu nebesulaukiu kada baigsis mano mokslo vargai smile.gif)

Maziau jaudinkis del tu skaidriu - niekam jos ten neidomios smile.gif)
Jo, buvo, vienas is komisijos nariu, bet nepratare nei zodzio per mano gynima - nei klausimu, nei pastebejimu smile.gif) Pirma gyniausi (nes recenzentas to paprase, turejo iseit), tai prailgo rezultatu laukt, bet paskui vienas komisijos narys salia prisedo, tai zvairai nuziurejau kad ties manim lape 9-10 pasirases, tai iskart atsipalaidavau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puma84: 15 sausio 2014 - 11:35
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 15, 11:31)
Maziau jaudinkis del tu skaidriu - niekam jos ten neidomios smile.gif)
Jo, buvo, vienas is komisijos nariu, bet nepratare nei zodzio per mano gynima - nei klausimu, nei pastebejimu smile.gif) Pirma gyniausi (nes recenzentas to paprase, turejo iseit), tai prailgo rezultatu laukt, bet paskui vienas komisijos narys salia prisedo, tai zvairai nuziurejau kad ties manim lape 9-10 pasirases, tai iskart atsipalaidavau doh.gif  lotuliukas.gif

wow kaip fainiai smile.gif aš čia dabar atostogose esu smile.gif sakiau pasiskaitysiu straipsniu... biski savokas pasimokysiu kurias turiu zinot, kad neatrodyciau kaip tundra. bet vistiek labai bijau kad juoktis nepradeciau is streso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O kada tau gynimai kad jau skaidres ruosi? blink.gif
Nors gal ir geriau anksciau, as kai pries savaite pasiruosiau ir kasdien dar prisesdavau pasiskaityt, pagalvot ka sakysiu ties kiekviena, tai ir mintys kazkaip susiguli per tiek laiko, tvirciau jautiesi, kad nepasimesi ka ties kiekviena sakyti, nes jau praktiskai turbut per tiek laiko viska mintinai ismokau, nors ir nebuvau pasirasiusi vientiso teksto doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 15, 11:42)
O kada tau gynimai kad jau skaidres ruosi? blink.gif
Nors gal ir geriau anksciau, as kai pries savaite pasiruosiau ir kasdien dar prisesdavau pasiskaityt, pagalvot ka sakysiu ties kiekviena, tai ir mintys kazkaip susiguli per tiek laiko, tvirciau jautiesi, kad nepasimesi ka ties kiekviena sakyti, nes jau praktiskai turbut per tiek laiko viska mintinai ismokau, nors ir nebuvau pasirasiusi vientiso teksto doh.gif  biggrin.gif

man kita savaite biggrin.gif 23-24 dienom, dar nezinau kur as papulsiu smile.gif tai kad apsiemiau atostogas ruostis tai reik ir ruostis smile.gif paskui kad negrauztu sazine manes smile.gif))))

Atsakyti
QUOTE(Liniukste @ 2014 01 15, 13:37)
wow kaip fainiai smile.gif aš čia dabar atostogose esu smile.gif sakiau pasiskaitysiu straipsniu... biski savokas pasimokysiu kurias turiu zinot, kad neatrodyciau kaip tundra. bet vistiek labai bijau kad juoktis nepradeciau is streso biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tai man irgi panasiai buvo, vienoj vietoj vietoj "mano nuomone toks reglamentavimas būtų neteisingas" is to skubejimo pasakiau "mano atzvilgiu toks reglamentavimas butu neteisingas". pajutau kad nusisnekejau, bet galvoju gal nieks neisgirdo, ziuriu recenzentas prunkstelejo, nu tai tada jau pasitaisiau, bet toks durnas juokas sueme pagalvojus prasme viso to ka pasakiau, tai paskui aciu dievui jau paskutine isvada buvo, nes praktiskai zvengdama jau ja aptariau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet dabar kaip smagu prisiminti tokius kuriozus smile.gif

tikuos ir man viskas bus gerai ir sugebesiu normaliai apsiginti smile.gif na 9-10 negausiu as smile.gif nors man svarbu, kad tik apsiginciau ax.gif
Atsakyti