Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(Puma84 @ 2014 01 08, 20:25)
Ot ir nebijau  biggrin.gif  sake siandien, kad musu univere pasirodo ta sistema dar neveikia ir neaisku kada veiks, gal tik po metu kokiu biggrin.gif  Beje, 9 yahoo.gif  Kaip supratau jei ne tos isnasos, 10 butu, ot vienos nakties pritruko iki 10 biggrin.gif
Beje, be reikalo taip savo recenzento bijojau, visaip isgyre mano darba, o del pastabu, kai bandydavau teisintis, tai vis dadurdavo, kad nieko gi cia tokio, tik siaip pastebejo biggrin.gif

Nu va, sakiau, kad tap viskas baigsis biggrin.gif šaunuolė thumbup.gif
QUOTE(selė @ 2014 01 08, 22:07)
Sveikos 4u.gif
As vakar apgyniau savo darba ir noriu ji greiciau pamirst biggrin.gif
Sekmes visoms 4u.gif

Šaunuolė thumbup.gif dabar gali ramiai džiaugtis nuostabiausiu periodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 01 09, 11:14)
Nu va, sakiau, kad tap viskas baigsis  biggrin.gif  šaunuolė  thumbup.gif

Aciu smile.gif Bet patys gynimai tai paliko teigiama ispudi, visa gynima jauciau komisijos palaikyma, nueiciau be streso ir antra karta i toki biggrin.gif Buvau trumpiausiai besiginanti is visu, gal kaip neakivaizdininkes pagailejo, nes su dieniniais gyniausi biggrin.gif Bet va tau ir pletkai, kad "baudziamosios katedroj neakivaizdininkas tai ne zmogus" doh.gif
O po manes viena mergina gynesi, kurios recenzijoje buvo 16 pastabu, tai eina sau kaip vargsele iskankino-ziauru recenzenta gavo, ta atsikerta ka nors i jo pastaba, o tas "nu gerai, sakykim atsakei, bet manes tai neitikinai vistiek" blink.gif Siaubiakas...
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 09, 21:40)
Aciu smile.gif  Bet patys gynimai tai paliko teigiama ispudi, visa gynima jauciau komisijos palaikyma, nueiciau be streso ir antra karta i toki biggrin.gif Buvau trumpiausiai besiginanti is visu, gal kaip neakivaizdininkes pagailejo, nes su dieniniais gyniausi biggrin.gif Bet va tau ir pletkai, kad "baudziamosios katedroj neakivaizdininkas tai ne zmogus" doh.gif
O po manes viena mergina gynesi, kurios recenzijoje buvo 16 pastabu, tai eina sau kaip vargsele iskankino-ziauru recenzenta gavo, ta atsikerta ka nors i jo pastaba, o tas "nu gerai, sakykim atsakei, bet manes tai neitikinai vistiek" blink.gif Siaubiakas...

Pas mus gynėsi viena mergina, kurios darbo neleido ginti pati vadovė doh.gif merginai irgi nemažai kliuvo nuo komisijos, bet vis tiek apsigynė ax.gif su 16 pastabų aš bijočiau jau ir eit gintis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 01 10, 13:22)
Pas mus gynėsi viena mergina, kurios darbo neleido ginti pati vadovė  doh.gif  merginai irgi nemažai kliuvo nuo komisijos, bet vis tiek apsigynė  ax.gif su 16 pastabų aš bijočiau jau ir eit gintis  unsure.gif

Bet ji gavo 8 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 10, 11:34)
Bet ji gavo 8 smile.gif

Bet įsivaizduoju, koks buvo relaksas po visko... bigsmile.gif man po gynimo net saulė šviesiau švietė lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, padėkite. Gal žinote kokie dabar bendri reikalavimai darbui kalbant apie jo asmeniškumą ar kaip čia išsireikšti.
Reikia skubiai padėti tokiam vaikinui rusiukui, kuris to nežino. Jis rašo bakalaurą ir rašo viską per save, maždaug: aš išanalizavau, ištyriau, sukūriau ir t.t. Aišku, ne visur taip rašo, bet įžangoje tarkime. Ar taip galima? Ar nereikia rašyti: darbe buvo išanalizuota, sukurta ir t.t.?
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 10, 14:31)
Merginos, padėkite. Gal žinote kokie dabar bendri reikalavimai darbui kalbant apie jo asmeniškumą ar kaip čia išsireikšti.
Reikia skubiai padėti tokiam vaikinui rusiukui, kuris to nežino. Jis rašo bakalaurą ir rašo viską per save, maždaug: aš išanalizavau, ištyriau, sukūriau ir t.t. Aišku, ne visur taip rašo, bet įžangoje tarkime. Ar taip galima? Ar nereikia rašyti: darbe buvo išanalizuota, sukurta ir t.t.?

Kadangi tai yra mokslinis darbas, o ne rašinėlis mokykloje, tai reiktų rašyti- buvo išanalizuota, sukurta ir t.t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 01 10, 15:28)
Kadangi tai yra mokslinis darbas, o ne rašinėlis mokykloje, tai reiktų rašyti- buvo išanalizuota, sukurta ir t.t  4u.gif

Aš irgi taip maniau, kad reikalavimai nepasikeitę, bet kai radau bernužėlio taip nuo dūšios prirašyta: aš tą, aš aną, tai ir kilo klausimas...
Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 01 10, 17:28)
Kadangi tai yra mokslinis darbas, o ne rašinėlis mokykloje, tai reiktų rašyti- buvo išanalizuota, sukurta ir t.t  4u.gif

drinks_cheers.gif pritariu smile.gif
Atsakyti
Nu žinokit merginos, jūs neteisios schmoll.gif Visgi, jei žmogus pats kūrė kažkokias formules, kažką pats tyrė darbe, tai visur tai ir galima rašyti, bent jau bakalauriniame. Subalamutinot jūs mane, blogos mergos bash.gif biggrin.gif
Vadinasi kiek mokslų įstaigų, tiek ir reikalavimų...
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 12, 19:01)
Nu žinokit merginos, jūs neteisios schmoll.gif Visgi, jei žmogus pats kūrė kažkokias formules, kažką pats tyrė darbe, tai visur tai ir galima rašyti, bent jau bakalauriniame. Subalamutinot jūs mane, blogos mergos bash.gif  biggrin.gif

Nu jaaaa... g.gif jei kokia formulę sukūrė, tai dar gal kaip nieko atrodytų, bet ir tai man kažkaip "nemoksliškai" skamba biggrin.gif bet jei jam taip leidžia rašyt, tai tik sėkmės palinkėsiu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2014 01 12, 20:01)
Nu žinokit merginos, jūs neteisios schmoll.gif Visgi, jei žmogus pats kūrė kažkokias formules, kažką pats tyrė darbe, tai visur tai ir galima rašyti, bent jau bakalauriniame. Subalamutinot jūs mane, blogos mergos bash.gif  biggrin.gif

Na, įsikišiu šiek tiek. smile.gif Kiek man teko susidurti su įvairiomis aukštosiomis mokymo įstaigomis, tai visur akcentuojama tai, kad darbe, netgi referate, negali būti asmeninės, buitinės kalbos, t.y. aš radau, ištyriau, aprašiau ir t.t. Visuose tokio pobūdžio darbuose turėtų būti neutrali forma: atrasta, ištirta. Kalbant apie paties autoriaus atradimus, taip ir rašoma, kad "darbo autoriaus buvo suformuluota toks ir anoks dėsnis" ir pan.
Atsakyti