Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(Liniukste @ 2014 01 07, 10:09)
Sveikos,

Puma84 smagu kad jau gavai recenziją smile.gif Aukštas balas 8-9 smile.gif)))) Džiaugiuos, kad darbas atitinka reikalavimus smile.gif Jei klaus taves del kokios isvados tai ir pakomentuok. nemanau kad verta pristatinejant komentuoti isvadas... O kiek pas tave uzdaviniu?

Vakar skambinau destytojui... tai jis mano darbo net nepasieme is pasto  doh.gif  doh.gif  šiandien liepe paskambinti...  unsure.gif  bijau bijau bijau... unsure.gif  nes man atrodo kad mano darbas toks prastas yra  verysad.gif
Klauda tai nemiegok dabar ir kibk į darbus smile.gif kad nereiktų gailėtis, kad galėjai labiau pasistengti smile.gif)) Nedaryk mūsų klaidų  blush2.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif 
Rinkis straipsnius ir braukis juose kas tinka... susirenki kelis apsirasai ir toliau renkies smile.gif vistiek turi jau planą ir zinai ką turi rašyti ir ieškotis pagal potemes smile.gif)))

Uzdaviniai 5, juos tai manyciau reikes vistiek placiau pakomentuot... ir dabar dar astabose recenzentas kaip trukuma irase kad nera pasiulymu gale darbo susistemintu, nors paciame darbe kaip ir matosi tokie, tai net nzn, gal paciame pristatyme prideti juos nors darbe ir neisskyriau, kad uzbegti jo recenzijoje nurodytiems trukumams uz akiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 07, 09:58)
Uzdaviniai 5, juos tai manyciau reikes vistiek placiau pakomentuot... ir dabar dar astabose recenzentas kaip trukuma irase kad nera pasiulymu gale darbo susistemintu, nors paciame darbe kaip ir matosi tokie, tai net nzn, gal paciame pristatyme prideti juos nors darbe ir neisskyriau, kad uzbegti jo recenzijoje nurodytiems trukumams uz akiu g.gif

Aš tai siūlau padaryti vieną skaidrę,kurioje konkrečiai paminėtum tuos pasiūlymus. Ginantis pakomentuok, kad pasiūlymai yra pateikti pačiame darbe, o atskirai jų neišskyrei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 01 07, 12:10)
Aš tai siūlau padaryti vieną skaidrę,kurioje konkrečiai paminėtum tuos pasiūlymus. Ginantis pakomentuok, kad pasiūlymai yra pateikti pačiame darbe, o atskirai jų neišskyrei  ax.gif

O kazin jeigu as juos isskirciau pristatymo gale g.gif bet kita vertus negaliu to pateikti, ko darbe nera, kaip atrodys pasiulymai prezentacijoje jeigu ju paciame darbe nera...
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 07, 11:05)
O kazin jeigu as juos isskirciau pristatymo gale g.gif  bet kita vertus negaliu to pateikti, ko darbe nera, kaip atrodys pasiulymai prezentacijoje jeigu ju paciame darbe nera...

Tai pasiūlymų skaidrė puikiai tiktų gale visam darbo apibendirnimui. Juk minėjai, kad jie nesukonkretinti yra pačiame darbe paminėti, tai per gynimą, manau, gali pasakyti, kad pasiūlymų darbe atskirai neišskyrei, tačiau dabar norėtum juos paminėti (aš kažkaip pan. blush2.gif ) g.gif aš tai pridėčiau skaidrę su susitemintais pasiūlymais, blogiau, manau, tikrai nebūtų ax.gif juk ne iš lempos trauktum tai g.gif bent jau pas mus gynimuose tai reikėjo konkrečius pasiūlymus pristatyti g.gif
Atsakyti
Tik va kas dabar mane labiausiai neraminti pradejo, tai kad prie isnasu prisikabino recenzentas, tipo rasta netycinio plagiato apraisku doh.gif Kazin ar imanoma su tokiomis pastabomis apsiginti, ar rizikuos jie neaisku ar praeisianti sistema darba ivertinti teigiamai doh.gif
Atsakyti
sveikute, kaip suprasti netyčinio plagiato? va jė... kaip baisu..... Jei neklystu šiandien gynimai tau? Tai kuo didžiausios sekmės, mergyt. lauksim žinių iš taves. 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 07, 21:19)
Tik va kas dabar mane labiausiai neraminti pradejo, tai kad prie isnasu prisikabino recenzentas, tipo rasta netycinio plagiato apraisku doh.gif  Kazin ar imanoma su tokiomis pastabomis apsiginti, ar rizikuos jie neaisku ar praeisianti sistema darba ivertinti teigiamai doh.gif

O kas tas netyčinis palgiatas? g.gif nemanau, kad dėl tokios dalyko turėtų vertinti neigiamai, juk neplagiavai viso darbo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 01 08, 10:57)
O kas tas netyčinis palgiatas?  g.gif nemanau, kad dėl tokios dalyko turėtų vertinti neigiamai, juk neplagiavai viso darbo g.gif

Kai isnasu nesudeliojai visur kur reikia - tipo gaunasi tada svetimu minciu nusisavinimas, kad ir nepiktybiskai doh.gif sake vakar del vieno tokio sprende ar leist gintis, leido, gavo 9, bet klausimas kaip ta sistema toks darbas praeis doh.gif Negi apsigini, o paskui pasako kad gynimo rezultatai anuliujami, diplomo negausi, nes sistemoje uzkliuvo darbas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 01 08, 09:18)
Kai isnasu nesudeliojai visur kur reikia - tipo gaunasi tada svetimu minciu nusisavinimas, kad ir nepiktybiskai doh.gif  sake vakar del vieno tokio sprende ar leist gintis, leido, gavo 9, bet klausimas kaip ta sistema toks darbas praeis doh.gif  Negi apsigini, o paskui pasako kad gynimo rezultatai anuliujami, diplomo negausi, nes sistemoje uzkliuvo darbas doh.gif

Ai čia tik tiek...sakyk, kad įvyko techninė klaida, tiesiog praleidai nepadariusi išnašos irnesakyk.gif (juk nebuvo kažin kiek tų išnašų praleistų) na, tikrai nemanau, kad dėl tokio dalyko gali anuliuoti darbą ax.gif
o dėl darbo apsigynimo ir vėliau anuliavimo, tai mus perspėjo, kad toks variantas galimas, nes jei iki gynimo sistema nespėja patikrinti visų darbų, tai gintis leidžia, bet jei vėliau sistema rodys plagiatą, tai viskas bus anuliuota. Pagąsinau, ane biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 01 08, 11:50)
Ai čia tik tiek...sakyk, kad įvyko techninė klaida, tiesiog praleidai nepadariusi išnašos  irnesakyk.gif (juk nebuvo kažin kiek tų išnašų praleistų) na, tikrai nemanau, kad dėl tokio dalyko gali anuliuoti darbą  ax.gif
o dėl darbo apsigynimo ir vėliau anuliavimo, tai mus perspėjo, kad toks variantas galimas, nes jei iki gynimo sistema nespėja patikrinti visų darbų, tai gintis leidžia, bet jei vėliau sistema rodys plagiatą, tai viskas bus anuliuota. Pagąsinau, ane  biggrin.gif

Ot ir nebijau biggrin.gif sake siandien, kad musu univere pasirodo ta sistema dar neveikia ir neaisku kada veiks, gal tik po metu kokiu biggrin.gif Beje, 9 yahoo.gif Kaip supratau jei ne tos isnasos, 10 butu, ot vienos nakties pritruko iki 10 biggrin.gif
Beje, be reikalo taip savo recenzento bijojau, visaip isgyre mano darba, o del pastabu, kai bandydavau teisintis, tai vis dadurdavo, kad nieko gi cia tokio, tik siaip pastebejo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
As vakar apgyniau savo darba ir noriu ji greiciau pamirst biggrin.gif
Sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(selė @ 2014 01 09, 00:07)
Sveikos 4u.gif
As vakar apgyniau savo darba ir noriu ji greiciau pamirst biggrin.gif
Sekmes visoms 4u.gif

Sveikinimai 4u.gif smile.gif
Atsakyti