Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

Sveikos rašančios, ar bepradedančios mokslus !
Tai artėja rudenėlis, ir man jau lengviau darosi jo laukti smile.gif Teorinę magistro dalį šiandien kaip ir baigiau smile.gif siųsiu darbo vadovei, kaži kaip įvertins ax.gif
Kaip sekasi rašančioms, ar aš čia viena berašau? g.gif
Atsakyti
Labas, gaivinu tema, nu ar yra rašančių MBD gal MRU?
Atsakyti
QUOTE(Andzelikiene @ 2016 01 20, 20:49)
Labas, gaivinu tema, nu ar yra rašančių MBD gal MRU?

Yra 4u.gif finansai smile.gif
Atsakyti
As is teises. kada ginsites?
Atsakyti
QUOTE(Andzelikiene @ 2016 01 20, 21:00)
As is teises. kada ginsites?

Planuoju pavasari, iki tol dar sustabdzius studijas, praktiskai perrasyt dar daug reikia...Jum kada gynimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelėdžiukas: 20 sausio 2016 - 21:11
Sveikutes,
Jungiuosi ir as prie jusu mirksiukas.gif man irgi pavasari gynimas, iki kovo 25 d. reikia priduoti viska parasyta sutvarkyta...
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2016 02 04, 00:55)
Sveikutes,
Jungiuosi ir as  prie jusu mirksiukas.gif man irgi pavasari gynimas, iki kovo 25 d. reikia priduoti viska parasyta sutvarkyta...

Kaip greitai jau thumbup.gif
O man galutinis ginimas tik 2017 vasarą, o iki 2016.06 reikia priduoti pilnai sutvarkytą teoriją.
Kažkaip sunkiai dar man rašosi ji.. doh.gif Bet jau pradžia yra bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip smagu, kad jau atsiranda rašančių smile.gif Aš kai kalbinau tai niekas turbūt nerašė smile.gif Bent jau kai kalbinau neatsirado norinčių biggrin.gif Bet nieko, rašiau, parašiau ir apsigyniau ant puikiai. thumbup.gif
Tai sėkmės kuo nuoširdžiausiai visoms rašančioms smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiks,

aš irgi jungiuosi prie būrelio 4u.gif. Šiandien buvo paskutinės paskaitos, skirtos magisto studijų baigiamajam darbui. Darėm įsivaizduojamą (kito studento) darbo įvado pristatymą - išties nemažai klaidų paaiškėjo... Magistrinio darbo įvadą būtina atsiskaityti iki šio semestro pabaigos, o darbų gynimai numatomi kitų metų pavasarį. Viskas vyks anglų kalba ir nežadu šių reikalų atidėti, o užsiimsiu po truputį ir gilinsiuosi į temą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 02 26, 22:21)
Sveiks,

aš irgi jungiuosi prie būrelio 4u.gif. Šiandien buvo paskutinės paskaitos, skirtos magisto studijų baigiamajam darbui. Darėm įsivaizduojamą (kito studento) darbo įvado pristatymą - išties nemažai klaidų paaiškėjo... Magistrinio darbo įvadą būtina atsiskaityti iki šio semestro pabaigos, o darbų gynimai numatomi kitų metų pavasarį. Viskas vyks anglų kalba ir nežadu šių reikalų  atidėti, o užsiimsiu po truputį ir gilinsiuosi į temą. 4u.gif

4u.gif saunuole
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 02 26, 23:21)
Sveiks,

aš irgi jungiuosi prie būrelio 4u.gif. Šiandien buvo paskutinės paskaitos, skirtos magisto studijų baigiamajam darbui. Darėm įsivaizduojamą (kito studento) darbo įvado pristatymą - išties nemažai klaidų paaiškėjo... Magistrinio darbo įvadą būtina atsiskaityti iki šio semestro pabaigos, o darbų gynimai numatomi kitų metų pavasarį. Viskas vyks anglų kalba ir nežadu šių reikalų  atidėti, o užsiimsiu po truputį ir gilinsiuosi į temą. 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ką rašote pirmuosiuose el. laiškuose savo darbo vadovui (-ei)? biggrin.gif Aš pristatačiau, paminėjau temą, nurodžiau, kodėl pasirinkau ją, kuo ji aktuali šiomis dienomis ; taip pat parašiau, kad skaičiau ne vieną straipsnį šia tema. Mums nurodė, kad klausinėti apie literatūrą negalima - pats turi ją susirasti. Mąstau šįvakar, ko paklausti. lotuliukas.gif
Atsakyti