na ka, issiunciau savo magistrini destytojai, galiu lagaminus pakuot atostogoms tikiuosi daug kritikos negausiu
QUOTE(?angeliux? @ 2015 04 02, 20:26)
na ka, issiunciau savo magistrini destytojai, galiu lagaminus pakuot atostogoms tikiuosi daug kritikos negausiu
Šaunuolė!
Sveikos,
Temelė ištuštėjusi. Gal atgaivinam? Ar yra rašančių magistrinį? Norėčiau rasti bendraminčių, planą jau dėliojuosi
Temelė ištuštėjusi. Gal atgaivinam? Ar yra rašančių magistrinį? Norėčiau rasti bendraminčių, planą jau dėliojuosi
QUOTE(Heta @ 2015 06 18, 20:40)
Sveikos,
Dabar jau diplomų atsiėmimo laikas
pvz savajį gausiu rytoj
QUOTE(Zvirbliukass @ 2015 06 18, 22:14)
Mano kursiokai gavo vakar. O aš - kitais metais, jei galėsiu laiku pabaigti :-) taip, kad labai skirtingai, kažkas jau baigė, kažkas pradėjo rašyti, o kažkam dar reikia sulaukti.
QUOTE(Zvirbliukass @ 2015 06 18, 22:14)
Sveikinu, vargai išvargti
Kas atsiima, kas pradeda rašyti Man gynimas sausio mėnesį
QUOTE(Zvirbliukass @ 2015 06 18, 23:14)
maniskiai vakar atsieme, gaila, kad as negalejau sudalyvaut... bet nieko tokio, rugseji gausiu
QUOTE(Heta @ 2015 06 19, 10:16)
Sveikinu, vargai išvargti
Kokia specialybe? Univeras? Ne MRU atsitiktinai? :-)
QUOTE(Heta @ 2015 06 18, 21:40)
Sveikos,
Sveika, galima atgaivinti temelę
Šiandien gavau pakvietimą studijuoti Jungiuosi į Jūsų būrelį
QUOTE(saliutas @ 2015 06 20, 23:17)
Sveika, galima atgaivinti temelę
Sveikutės
Na ką, pirma atostogų dalelė išnaudota, į darbelį
Ir darbo rašymą reikėtų kaip ir prisiminti, bet taip nesinori, kai už lango saulytė Ar man vienai čia taip?
Sveikinu 1000 ir 1naktis, šaunuolė, visada smagiau kai mūsų daugiau
QUOTE(1000ir1naktis @ 2015 07 02, 16:29)
Šiandien gavau pakvietimą studijuoti Jungiuosi į Jūsų būrelį
Sveika prisijungusi
Heta, oi kaip tave suprantu! Saulyte tikrai nekviecia apie mokslus galvoti