Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(?angeliux? @ 2015 03 30, 09:14)
todel, kad gyvenu ne Lt, tad si 5dieni skrendu namo, o po Velyku tiesiai i mokymus darbo reikalais, todel neturesiu kada prisest  smile.gif  noreciau pasirasyt ir issiust darbo vadovei, nes su ja kol kas net nekalbejus esu  biggrin.gif  doh.gif  studijuoju finansus  smile.gif
siaip tikiu, kad jei neuzstrigsiu ties SSPS programa, spesiu, nes siam momentui likes tik tyrimas :)per savaitgali iveikiau metodologija  smile.gif  ne as pirma tokia, ne as ir paskutine  biggrin.gif

Oho,na laikom kumscius, kad viskas gerai pavyktu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 03 30, 09:14)
todel, kad gyvenu ne Lt, tad si 5dieni skrendu namo, o po Velyku tiesiai i mokymus darbo reikalais, todel neturesiu kada prisest  smile.gif  noreciau pasirasyt ir issiust darbo vadovei, nes su ja kol kas net nekalbejus esu  biggrin.gif  doh.gif  studijuoju finansus  smile.gif
siaip tikiu, kad jei neuzstrigsiu ties SSPS programa, spesiu, nes siam momentui likes tik tyrimas :)per savaitgali iveikiau metodologija  smile.gif  ne as pirma tokia, ne as ir paskutine  biggrin.gif

Teisingai thumbup.gif Tikrai labai daug visai šio darbo eigai suteikia nusiteikimas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2015 03 30, 16:48)
Teisingai  thumbup.gif  Tikrai labai daug visai šio darbo eigai suteikia nusiteikimas  mirksiukas.gif

Agnite - pritariu tau, kad nusiteikimas labai daug motivacijos suteikia thumbup.gif Sia savaite nsuprendziau prie magistrinio pasedeti, taciau siandien puse dienos knyga skaiciau, kurioje radau info apie magistrinio rasyma ir t.t. Taip kad nei sakinio neparasiau, bet pradziai tokia inofrmacija padeda susidelioti visa darbo eiga! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2015 03 30, 17:56)
Agnite - pritariu tau, kad nusiteikimas labai daug motivacijos suteikia  thumbup.gif  Sia savaite nsuprendziau prie magistrinio pasedeti, taciau siandien puse dienos knyga skaiciau, kurioje radau info apie magistrinio rasyma ir t.t. Taip kad nei sakinio neparasiau, bet pradziai tokia inofrmacija padeda susidelioti visa darbo eiga!  mirksiukas.gif

ka gero suzinojai? neimsi akademiniu del nestuke.gif ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 03 30, 18:20)
ka gero suzinojai? neimsi akademiniu del  nestuke.gif ? g.gif

Ten kazkokia akademinio rastingumo pagrindu knyga. Tai sudeliojo visus taskus ant i, zinai apie plagiatus, citavimo taisykles ir t.t. 4u.gif As bakalauro nesu rasius, nes buvo egzaminai, tai magistrinis pirmas toks rasomasis darbas doh.gif Na man gimdymas nusimato rugseji, o iki semestro galo bus 3 egzaminai, tai noriu bent juos ishsilaikyti - semestra oabaigti. Jei bus labai sunku pasiimsiu metams akademines (nes galima tik metams), bet siaip planuoju neimti akademiniu, uz tai dabar ir susiemiau su magistriniu, turiu dar laiko prie jo pasedeti ax.gif
Atsakyti
Šaunuolė! 4u.gif O aš į pabaigą pasijutau tokia pervargusi, kad šiandien išsiunčiau prašymą sustabdyti studijas....ir palengvėjo ir gaila pasidarė... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2015 03 30, 22:13)
Ten kazkokia akademinio rastingumo pagrindu knyga. Tai sudeliojo visus taskus ant i, zinai apie plagiatus, citavimo taisykles ir t.t.  4u.gif  As bakalauro nesu rasius, nes buvo egzaminai, tai magistrinis pirmas toks rasomasis darbas  doh.gif  Na man gimdymas nusimato rugseji, o iki semestro galo bus 3 egzaminai, tai noriu bent juos ishsilaikyti - semestra oabaigti. Jei bus labai sunku pasiimsiu metams akademines (nes galima tik metams), bet siaip planuoju neimti akademiniu, uz tai dabar ir susiemiau su magistriniu, turiu dar laiko prie jo pasedeti  ax.gif

super! man atvirai pasakius paskaitos labai patiko, jei ne tas darbo rasymas, super studijos butu thumbup.gif bakalaurinio as irgi nerasius, egzamina laikiau, bet kol kas ner sunku ir magistrini smile.gif metodologija baigta, liko tyrimas thumbup.gif

QUOTE(pelėdžiukas @ 2015 03 30, 22:48)
Šaunuolė!  4u.gif  O aš į pabaigą pasijutau tokia pervargusi, kad šiandien išsiunčiau prašymą sustabdyti studijas....ir palengvėjo ir gaila pasidarė... verysad.gif

na ir kodel, juk tiek nedaug betruko unsure.gif as gailiuos, kad pernai stabdziausi, nes siemet vis tiek paskutinem naktim rasau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 03 30, 21:54)
super! man atvirai pasakius paskaitos labai patiko, jei ne tas darbo rasymas, super studijos butu  thumbup.gif  bakalaurinio as irgi nerasius, egzamina laikiau, bet kol kas ner sunku ir magistrini  smile.gif  metodologija baigta, liko tyrimas  thumbup.gif
na ir kodel, juk tiek nedaug betruko  unsure.gif  as gailiuos, kad pernai stabdziausi, nes siemet vis tiek paskutinem naktim rasau  biggrin.gif

persitempiau..vyro liga, man sveikata pašlijo, dar tėvų sveikata....darbe nusivariau kaip sena kumelė...pasakiau šiandien gana, nes jaučiausi kaip vergovės laikais-visiems iš manęs visko reikia, o aš jau nebepavelku...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelėdžiukas: 30 kovo 2015 - 22:02
QUOTE(pelėdžiukas @ 2015 03 30, 23:00)
persitempiau..vyro liga, man sveikata pašlijo, dar tėvų sveikata....darbe nusivariau kaip sena kumelė...pasakiau šiandien gana, nes jaučiausi kaip vergovės laikais-visiems iš manęs visko reikia, o aš jau nebepavelku...

sveikata svarbiau, magistrinis nepabegs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 03 30, 23:06)
sveikata svarbiau, magistrinis nepabegs  4u.gif

Ačiū merginos už palaikymą. Mano dvi kursiokės irgi laukiasi, tai sakėm bendrom jėgom pabaigsim mirksiukas.gif
Pelėdžiukas - sveikata tirkai brangiau. Pailsėsi ir galėsi kibti į mokslus thumbup.gif
O angeliux- tu šaunuolė tikra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2015 03 31, 13:49)
Ačiū merginos už palaikymą. Mano dvi kursiokės irgi laukiasi, tai sakėm bendrom jėgom pabaigsim  mirksiukas.gif
Pelėdžiukas - sveikata tirkai brangiau. Pailsėsi ir galėsi kibti į mokslus  thumbup.gif
O angeliux- tu šaunuolė tikra  thumbup.gif

4u.gif aciu, poilsio pastaruoju metu man labai trūko.
Kai turit jėgų ir įkvėpimo, tai tikrai pavyks! Svarbu, kad tik rašosi.
Atsakyti
Kai jau tikrai nebėra jėgų - akademinės manau išeitis. O šiaip idealiausia susiimt, jeigu leidžia sveikata ir jėgos ir atlikt kas priklauso.
Nieko nėra geriau kaip tas jausmas, kad jau viskas bigsmile.gif Labai motyvuoja smile.gif
Atsakyti