Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(lauriuskia @ 2014 06 09, 13:27)
Buvau šiandien nuvažiavus. Galimybės gintis iš naujo nėra sad.gif Apialicija dėl pažymio irgi vargu ar padėtų (taip atsakė mano katedros vedėja).

o kur studijavot?
Atsakyti
QUOTE(lauriuskia @ 2014 06 09, 13:27)
Buvau šiandien nuvažiavus. Galimybės gintis iš naujo nėra sad.gif Apialicija dėl pažymio irgi vargu ar padėtų (taip atsakė mano katedros vedėja).

O iš kur ji žino, padėtų ar ne. Jeigu jūsų netenkina balas, jūs turite teisę apskųsti smile.gif
Ne nu kažkokios nesąmonės, nesuvokiu... aišku čia papildomas darbas, bet jūsų balas palyginus su tuo, kaip mokėtės - žemas.. kaip argumentuotų tokį vertinimą? ko trūko darbui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 06 09, 12:44)
o kur studijavot?

VDU
Papildyta:
QUOTE(agnite @ 2014 06 09, 12:47)
O iš kur ji žino, padėtų ar ne. Jeigu jūsų netenkina balas, jūs turite teisę apskųsti  smile.gif
Ne nu kažkokios nesąmonės, nesuvokiu... aišku čia papildomas darbas, bet jūsų balas palyginus su tuo, kaip mokėtės - žemas.. kaip argumentuotų tokį vertinimą?  ko trūko darbui  g.gif

matyt kažkuo nepatikau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriuskia @ 2014 06 09, 12:27)

katedros vedėja ne dievas, galima į reltoratą skundą parašyt, aš linkiu nepasiduoti ir eiti iki galo.
Atsakyti
Kaip turinti didziules praktikos sioje srityje, noriu tik prisideti prie skatinanciuju ieskoti teisybes. Suzaide kazkokie asmeniskumai, ne kitaip... Rasykite apeliacija virsesniam nei katedros vedeja - gana daznai sie tik noredami bereikalinga darbo kruvi nustumti sonan pasako, kad negalima, nieko is to gero nebus ir pan. Yra nustatyta tvarka, taisykles ir jus kaip studente turite teise ja pasinaudoti.
Keista jei per du tarpinius gynimus buvo ivertinta 9, o dabar 6... pfff. ir dar tas komentaras, apie tai, kad ir mama esate ir parasete darba, kas cia per nesamone ir nepagarba? (as dar apskusciau del izeidimo ta tetule). Kiek mamu yra parasiusi ir puikiai apsigynusiu baigaimuosius darbus?... tikrai kazkokie asmeniskumai suzaide. Tikrai rasykite, nemanau, kad ka prarasite. TIK NEPAMIRSKITE, KAD APELIACIJOS PATEIKIMUI SKIRTA ITIN MAZAI LAIKO, JEI PAVELUOSITE, TUOMET GAL NIEKO IR NEPESITE. Ir reikalaukite, ziurekite, kad komisijoje jau butu kt asmenys, nes is tu paciu tai nezinau ko galima bus sulaukti, dar daugiau asmeniskumu, kad drisote papriestarauti ju nuomonei.

Nepamirskite pasidalinti info kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
Pritariu 100% ! Ir laukiam kaip sekasi! wink.gif
Atsakyti
labai pritariu, nesuprantu tų "asmeniškumų". Pvz. aš grįžau rašyt magistrinio po 7 metų pertraukos. Studijavau, išsilaikiau visus dalykus ir gana aukštais balais, tačiau tada dėl sveikatos problemų teko atsidėti darbo gynimą ir aišku užmečiau visą tą reikalą, pagaliau prisiruošiau ir grįžau, kuo gražiausiai buvau priimta, niekas žvairai nežiūrėjo, netgi sakyčiau palaikė, gyniausi su jaunais studentais, nors pati jau tikrai nejauniklė esu, buvau viena pagal savo studijų kryptį ir praktiškai nematyta komisijoms nariams, nes per šį laiką bendravau tik su vadovu, bet jokios diskriminacijos, pašaipų nepajutau, visus mus ten klausinėjo atsakančiai, bet ir įvertinimų nepagailėjo 4u.gif

Atsakyti
Sveikos magistrės wink.gif
gal kuriai teko pasinaudoti kito dėstytojo (ne darbo vadovo) konsultacija? Gal galit pasidalint info? (kontaktai, kaina, kiek realiai pakonsultuoja)

Labai norėčiau, kad mano darbą bent kažkiek peržvelgtų kitas žmogus, pakonsultuotų, pasakytų kas visiškai ne taip. Gal kuriai teko griebtis trečio žmogaus? ... g.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Senai temelėje bekalbėta, sakau reiktų atgaivinti ją mirksiukas.gif Rudenį pasirinkau magistrinio darbo temą, tačiau dabar pradėsiu normaliai jį rašyti 4u.gif Na gal prisijungs kas nors kartu ir kartu viena kita pamotyvuodamos parašysime drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saliutas @ 2015 03 29, 19:44)
Sveikos merginos,
Senai temelėje bekalbėta, sakau reiktų atgaivinti ją  mirksiukas.gif  Rudenį pasirinkau magistrinio darbo temą, tačiau dabar pradėsiu normaliai jį rašyti  4u.gif Na gal prisijungs kas nors kartu ir kartu viena kita pamotyvuodamos parašysime  drinks_cheers.gif

kaip tik trecia diena sedziu prie magistrinio biggrin.gif taip gavosi, kad buvau susistabdzius studijas ir pamirsau, kad terminas i pabaiga biggrin.gif o 5dieni suzinojau, kad esu grizusi i mokslus, gynimas geguzes 11, o magistrinis dar neparasytas lotuliukas.gif per savaite turiu pabaigti biggrin.gif arba imti akademines blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 03 29, 20:18)
kaip tik trecia diena sedziu prie magistrinio  biggrin.gif  taip gavosi, kad buvau susistabdzius studijas ir pamirsau, kad terminas i pabaiga  biggrin.gif o 5dieni suzinojau, kad esu grizusi i mokslus, gynimas geguzes 11, o magistrinis dar neparasytas  lotuliukas.gif  per savaite turiu pabaigti  biggrin.gif  arba imti akademines  blush2.gif

Šiek tiek ekstremaliai biggrin.gif O kodėl per savaitę turit pabaigti? Gi laiko dar yra šiek tiek smile.gif
Beje kokia specialybė jūsų?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2015 03 29, 22:39)
Šiek tiek ekstremaliai  biggrin.gif  O kodėl per savaitę turit pabaigti? Gi laiko dar yra šiek tiek  smile.gif
Beje kokia specialybė jūsų?

todel, kad gyvenu ne Lt, tad si 5dieni skrendu namo, o po Velyku tiesiai i mokymus darbo reikalais, todel neturesiu kada prisest smile.gif noreciau pasirasyt ir issiust darbo vadovei, nes su ja kol kas net nekalbejus esu biggrin.gif doh.gif studijuoju finansus smile.gif
siaip tikiu, kad jei neuzstrigsiu ties SSPS programa, spesiu, nes siam momentui likes tik tyrimas :)per savaitgali iveikiau metodologija smile.gif ne as pirma tokia, ne as ir paskutine biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ?angeliux?: 30 kovo 2015 - 08:15