Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(Deganti @ 2014 04 30, 08:19)
KTU?

Aš ir vis dėlioju dėlioju  doh.gif Gintis tai kažkaip nebijau, bijau, kad nebutų visiškos pievos, nes vadovas ne skaito darbą, bet pareflektuoja ir tiek  ax.gif

VDU smile.gif

Aš šiandien nešiu vieną dalį vadovei, kad taisytų. Yra keletas "nejaukių" vietų, na žiūrėsim kaip bus smile.gif
Gintis aš irgi taip nebijau, jau bakalaure ta didžioji baimė buvo užvaldžiusi.
Jūs KTU? kada gynimas?
Atsakyti
4u.gif
Papildyta:
Kažkas jau prisispaudeliojo, matyt kompas ir galva perkaito 4u.gif

Aš KTU, ginimas 28, priduot 15 gegužės.

Mano kaip ir viskas jau yra, kiek ten gerai, negerai negaliu spręst ir einu šiandien į konsultaciją, bet ana pas mumi keista bički būna blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 30 balandžio 2014 - 13:17
[quote=pelėdžiukas,2014 04 29, 19:11]
Sveiki. Atsakiau, bet paskutinio klausimo esmės taip ir nesupratau. Kam klausti ar pirksiu plaukų priežiūros priemones? Šampūnas taip pat yra plaukų priežiūros priemonė, kaip galima jo nepirkti? Negi dabar galvos visai neplauti, jei pabrangs? Čia tik mano pamąstymas, nieko asmeniško. Sėkmės apdorojant duomenis, žinau,kad tai irgi "malonumas" smile.gif

[QUOTE]

Sveiki smile.gif Ačiū už atsakymą, bet čia turint omenyje tą kilmės šalį, kuri daro įtaką Jūsų požiūriui į plaukų tarkim šampūną, tai pirksit, ar nepirksit... O šiaip aš pati esu pasimetusi savo magistriniame darbe, lyg ir žinau apie ką jis, bet ties tyrimu mano smegenys nustojo dirbti. Vadovė viską palaimino, nu tai ir dirbu taip toliau. Tik dabar SPSS laukia. Tarp kitko, vienoje temoje jau rašiau, bet gal galite kas nors rekomenduoti žmogų, kuris už pinigus padėtų padaryti tą analizę, ne tik padaryti, bet šiek tiek ir interpretuoti duomenis, nes jei man tik apskaičiuos viską, tai aš tų skaičių vistiek nesuprasiu... blink.gif

Mokytis pati laiko neturiu, nesinori ir darbo užmesti verysad.gif

Eina sau, viskas dabar taip baisu atrodo :/
Papildyta:
Laukčiau PM dėl SPSS smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos kaip tvarkėt Literatūros sąrašą, nes pas mumi toks chaotiškas paaiškinimas, kad aš truputį pasimetus, kaip sudėliot viską tvarkingai.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 04 30, 13:56)
Kažkas jau prisispaudeliojo, matyt kompas ir galva perkaito  4u.gif

Aš KTU, ginimas 28, priduot 15 gegužės.

Mano kaip ir viskas jau yra, kiek ten gerai, negerai negaliu spręst ir einu šiandien į konsultaciją, bet ana pas mumi keista bički būna  blink.gif

Tai tą pačią dieną gynimai smile.gif
Kaip konsultacija?
Pavydu, kad jau viskas. Aš dar kūrybiniam etape biggrin.gif Redagavimui pasiliksiu savaitę laiko...

QUOTE(Deganti @ 2014 05 05, 21:55)
Merginos kaip tvarkėt Literatūros sąrašą, nes pas mumi toks chaotiškas paaiškinimas, kad aš truputį pasimetus, kaip sudėliot viską tvarkingai.

O kas būtent neaišku? Aš turbūt negalėsiu patarti, pas mus kitaip gal g.gif
Bet įdomu, kame problema?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 05 05, 22:41)
Tai tą pačią dieną gynimai  smile.gif 
Kaip konsultacija?
Pavydu, kad jau viskas. Aš dar kūrybiniam etape  biggrin.gif  Redagavimui pasiliksiu savaitę laiko...
O kas būtent neaišku? Aš turbūt negalėsiu patarti, pas mus kitaip gal  g.gif
Bet įdomu, kame problema?

strigom su moksline problema, kaip cia susukt ją, kai kaskart man vadovas ją perrašo, o kitą kart ir vėl jam netinka, viska kita sakė jau nekeist, tai ir nekeisiu 4u.gif

mane nervina nenormalus tų literatūros šaltinių apiforminimas, pas mane visa literatūra angliška, viskas internetinėse duomenų bazėse ar žurnaluose ir pan. Na man išvis patinka aiškūs raiškūs nurodymai, o ne interpretacijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 05 06, 06:30)
strigom su moksline problema, kaip cia susukt ją, kai kaskart man vadovas ją perrašo, o kitą kart ir vėl jam netinka, viska kita sakė jau nekeist, tai ir nekeisiu  4u.gif

mane nervina nenormalus tų literatūros šaltinių apiforminimas, pas mane visa literatūra angliška, viskas internetinėse duomenų bazėse ar žurnaluose ir pan. Na man išvis patinka aiškūs raiškūs nurodymai, o ne interpretacijos  mirksiukas.gif

Viskas labai sudėtingai skamba. Kokia specialybė? 4u.gif

Tai pagal reikalavimus ir turi būti sužymėta dėl tų internetinių prieigų. Daug darbo, bet nieko naujo neišeis prikurti, svarbu žiūrėt kas nuostatose parašyta ir pagal tai sutvarkyti. Ar jums neduoti tie bendri reikalavimai?
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 05 06, 13:04)
Viskas labai sudėtingai skamba. Kokia specialybė?  4u.gif

Tai pagal reikalavimus ir turi būti sužymėta dėl tų internetinių prieigų. Daug darbo, bet nieko naujo neišeis prikurti, svarbu žiūrėt kas nuostatose parašyta ir pagal tai sutvarkyti. Ar jums neduoti tie bendri reikalavimai?

Oi specialybė mano kokybės vadyba, mokiausi prieš n metų, tada nesigyniau, taigi grįžau ir esu toks pensininkas jau studentas.

Duoti, vakar žiūrėjau žiūrėjau, šiandien sėdau ir sudėliojau, nieko naujo neišmąstysi čia, tai kaip įmanoma pritempiau prie tų duotų pvz. literatūros sąrašo aprašyme.

Į darbą jau žiūrėt net tingiu, kaip ir sudėliotas, gal kur trūksta išbaigtumo, ale bus gerai matyt, sėsiu skaidriu daryt, klausimas va iškilo toks techninis, pirma skaidrė pavadinimas ir autorių reikia parašyt, o vadovą? Blyn mane va tas ir subalamutina, darbus kažkada rašiau ir gana puikiai, bet įgūdžiai jau dingę, todėl taip norisi, kad viskas būtų aiškiai suformuluota 4u.gif

Kaip Jum sekasi kūrybinis etapas, ką studijuojat?
Atsakyti
Sveikos magistrantės! Kreipiuosi pagalbos. 4u.gif
Šiuo metu man žūt būt reikia pradėti darytis kokybinį tyrimą (interviu ir jo apdorojimas/interpretavimas). Problema tame, kad aš niekad nesu tyrusi kokybiniu metodu, todėl absoliučiai neįsivazduoju, kas ir kaip turi būti daroma.
Gerai, tarkim interviu jau surinkti, kas po to? Atrodo, ir mokiaus apie kokybinius tyrimus, ir medžiagos turiu, bet ką po ko konkrečiai reikia daryt, kaip dirbt su tuo interviu, gal buvo kažkoks metodas/būdas, kas asmeniškai Jums labai padėjo tokį tyrimą apdoroti.
Man tikrai jau svyla užpakalis, todėl būčiau be protiškai dėkinga už patarimus ir paaiškinimus. Tikiu, kad ne viena esat dariusi kokybinį tyrimą savo magistriniuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sh.H: 08 gegužės 2014 - 14:29
QUOTE(Sh.H @ 2014 05 08, 15:26)
Sveikos magistrantės! Kreipiuosi pagalbos. 4u.gif
Šiuo metu man žūt būt reikia pradėti darytis kokybinį tyrimą (interviu ir jo apdorojimas/interpretavimas). Problema tame, kad aš niekad nesu tyrusi kokybiniu metodu, todėl absoliučiai neįsivazduoju, kas ir kaip turi būti daroma.
Gerai, tarkim interviu jau surinkti, kas po to? Atrodo, ir mokiaus apie kokybinius tyrimus, ir medžiagos turiu, bet ką po ko konkrečiai reikia daryt, kaip dirbt su tuo interviu, gal buvo kažkoks metodas/būdas, kas asmeniškai Jums labai padėjo tokį tyrimą apdoroti.
Man tikrai jau svyla užpakalis, todėl būčiau be protiškai dėkinga už patarimus ir paaiškinimus. Tikiu, kad ne viena esat dariusi kokybinį tyrimą savo magistriniuose.

aš dariau kokybinį tyrimą, interviu. Interviu reikia įrašyti į audio (į telefoną pvz.), tada darote interviu transkripcijas, nors aš pirma beklausydama išsirašiau, kas man reikalinga, kad padaryt tyrimo apibendrinimą (aš derinau interviu ir dokumentų turinio analizės metodus), o tada jau transkripcijas, nes man liepė į darbą kaip priedus sudėt jas. Pvz. aš darydama tyrimo aprašymus, tekste, kaip kad kiti naudoja lenteles statistinių duomenų, tai aš dėjau interviu pasisakymus, ale respondentai teigia, kad..., tai patvirtina tokie tai dokumentai, todėl galima teigti...

Vienu žodžiu jei kas dar neaišku klauskit, labai suprantu, nes aš kelias savaites galvojau, kaip tuos interviu apibendrinti, ale paskui prašviesėjo. Labai nebloga info apie kokybinius metodus ir apdorojimo būdus: http://www.lidata.eu...vo_turinys.html

Man labai pagelbėjo ir dėl respondentų imties parinkimo, ir dėl transkripcijų, ten yra keli būdai kaip tuos interviu apdoroti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deganti: 08 gegužės 2014 - 14:53
QUOTE(Deganti @ 2014 05 08, 15:51)
aš dariau kokybinį tyrimą, interviu. I

bigsmile.gif
Ačiū labai tikrai už atsakymą wink.gif vat pradėjau skaitytis tą medžiągą, į kurią įkėlėt nuorodą, jau iškart aiškėja vaizdas.
Iš tiesų, kaip gerai paklaust jau dariusių ir per tą praėjusių žmonių. Aišku, neretai padeda vadovas, bet aš jau esu tokioj stadijoj, kai turėjau būt šiuos dalykus išsaiškinus doh.gif blush2.gif , tad nebegaliu klaust, o turiu daryt daryt daryt.
Atsakyti
QUOTE(Deganti @ 2014 05 06, 13:52)

Kaip Jum sekasi kūrybinis etapas, ką studijuojat?

Tai ryt gynimai... didžiausios sėkmės bigsmile.gif 4u.gif

Aš filosofiją... ax.gif
Atsakyti