Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(popuri @ 2014 04 23, 10:09)
MRU. O jus ? Pries kiek laiko gavot recenzijas, isvadas? Kiek laiko mazdaug vienam zmogui skiriama?

Aš irgi gyniaus MRU'ne biggrin.gif recenziją gavau maždaug savaitę iki gynimo. Kadangi gyniausi paskutinė paskutinėje grupėje, tai gavau 5-7 min. bet niekam ten jau buvo nebeįdomu biggrin.gif darbą pavartė, recenziją perskaitė, recenzento klausimus uždavė ir dar porą klausimų apie tai kaip sekės daryt tyrimą ir kokią nuomonę susidariau apie tų įstaigų, kur dariau tyrimą, darbą smile.gif pažymius pasakė, kai visi pristatė darbus, tada paprašė palikt auditoriją ir po kokių 5-10 min pakvietė visus atgal ir perskaitė pažymius, kas nenorėjo, kad viešai sakytų galėjo pasakyt, kad jo pažymio neviešintų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 04 23, 12:03)
Aš irgi gyniaus MRU'ne  biggrin.gif recenziją gavau maždaug savaitę iki gynimo. Kadangi gyniausi paskutinė paskutinėje grupėje, tai gavau 5-7 min. bet niekam ten jau buvo nebeįdomu biggrin.gif darbą pavartė, recenziją perskaitė, recenzento klausimus uždavė ir dar porą klausimų apie tai kaip sekės daryt tyrimą ir kokią nuomonę susidariau apie tų įstaigų, kur dariau tyrimą, darbą  smile.gif pažymius pasakė, kai visi pristatė darbus, tada paprašė palikt auditoriją ir po kokių 5-10 min pakvietė visus atgal ir perskaitė pažymius, kas nenorėjo, kad viešai sakytų galėjo pasakyt, kad jo pažymio neviešintų  smile.gif

Dėkui už atsakymą smile.gif Kažkiek ramiau... Kaip baltai pavydžiu, kad Jums jau po visko... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarel @ 2014 04 23, 12:03)
Aš irgi gyniaus MRU'ne  biggrin.gif recenziją gavau maždaug savaitę iki gynimo. Kadangi gyniausi paskutinė paskutinėje grupėje, tai gavau 5-7 min. bet niekam ten jau buvo nebeįdomu biggrin.gif darbą pavartė, recenziją perskaitė, recenzento klausimus uždavė ir dar porą klausimų apie tai kaip sekės daryt tyrimą ir kokią nuomonę susidariau apie tų įstaigų, kur dariau tyrimą, darbą  smile.gif pažymius pasakė, kai visi pristatė darbus, tada paprašė palikt auditoriją ir po kokių 5-10 min pakvietė visus atgal ir perskaitė pažymius, kas nenorėjo, kad viešai sakytų galėjo pasakyt, kad jo pažymio neviešintų  smile.gif

Kaip suprasti, kad gavote 5-7 min? Jusu pristatyma nutrauke? Ar tiesiog pasake, kad turit 5-7 minutes?
O jus naudojotes skaidremis, ar skaitet is ju?
Atsakyti
QUOTE(popuri @ 2014 04 23, 10:09)
MRU. O jus ? Pries kiek laiko gavot recenzijas, isvadas? Kiek laiko mazdaug vienam zmogui skiriama?

Aš ir MRU, na man gynimas rytoj, o recenziją gavau vakar smile.gif Manau čia nuo katedros labai priklauso. Jei ginsitės viena iš pirmųjų, tai reikėjo visas skaidres papasakoti. O jau kurie paskutiniai, tai nebesiklausė visko, liepdavo pereiti prie išvadų. Šiaip labai priklauso laikas, nuo to kiek tą dieną ginasi ir kiek įdomi tema komisijos nariams.

Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2014 04 23, 16:40)
Kaip suprasti, kad gavote 5-7 min? Jusu pristatyma nutrauke? Ar tiesiog pasake, kad turit 5-7 minutes?
O jus naudojotes skaidremis, ar skaitet is ju?

Pristatymo nenutraukė, tik visiems prieš pradedant gynimus pasakė, kad orientuotis į tokį laiką- kalbėti ne ilgiau 7 min. Tai visi savo darbus pristatinėjo greitakalbe doh.gif biggrin.gif kai kuriem liepė ką nors praleist ir eit prie išvadų.
Pati turėjau skaidres, ir gavos vos ne skubus skaitymas beveik žiūrint į jas, nes kadangi gyniausi pati paskutinė, tai komisijos vadovė pasakė, kad ilgai nekalbėčiau ir tik esmę papasakočiau, tai teko žiūrint į skaidres greit atsirinkt esmę, ką noriu išskirti ax.gif
QUOTE(aprill @ 2014 04 23, 16:58)
Aš ir MRU, na man gynimas rytoj, o recenziją gavau vakar smile.gif Manau čia nuo katedros labai priklauso. Jei ginsitės viena iš pirmųjų, tai reikėjo visas skaidres papasakoti. O jau kurie paskutiniai, tai nebesiklausė visko, liepdavo pereiti prie išvadų. Šiaip labai priklauso laikas, nuo to kiek tą dieną ginasi ir kiek įdomi tema komisijos nariams.

Va, va paskutinių visai beveik nesiklausė, nes jau buvo visiem pabodę. Nebent kieno nors tema dar naujesnė, nenagrinėta daug smile.gif
Atsakyti
Reiks tiketis, kad ir veliau besiginantiems taip bus. Jetus kaip tas laukimas tampo nervus... doh.gif
Atsakyti
Na va pagaliau baigti vargai, ir aš šiandien apsigyniau thumbup.gif nepaprastai laiminga clap.gif Gyniausi priespaskutine, tai irgi is skaidriu viska skaiciau, nes kitaip jau nebesigavo, komisijoms nariams visiskai buvo neidomios skaidres, norejo tik kuo greiciau visus isklausyt ir paleist biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif įsivaizduoju, kad likus labai nedaug laiko sunkiausia sulaukti. Man gynimas kitais metais, MRU. Linkiu gero balo! wink.gif
Papildyta:
QUOTE(aprill @ 2014 04 24, 21:37)
Na va pagaliau baigti vargai, ir aš šiandien apsigyniau  thumbup.gif nepaprastai laiminga  clap.gif  Gyniausi priespaskutine, tai irgi is skaidriu viska skaiciau, nes kitaip jau nebesigavo, komisijoms nariams visiskai buvo neidomios skaidres, norejo tik kuo greiciau visus isklausyt ir paleist biggrin.gif

4u.gif thumbup.gif Sveikinu!
Atsakyti
Padarykite gerą darbą ir Jums grįš atgal! Labai prašyčiau visų, neabejingų akademiniam jaunimui, užpildyti anketą apie požiūrį į plaukų priežiūros priemonių kilmės šalį ir pirkimo elgsenos sąsajas. Galbūt skamba sudėtingai, bet anketa apie tai, kad PVZ:

Jūs perkate stebuklingą ekstraktą plaukams su Ugandos kerpių ekstraktu, ši trinktūra gaminama Zulu gentyje. Klausimas - kaip požiūris į Zulu gentį lemia Jūsų apsisprendimą pirkti? Ar Jūsų požiūrį į plušančius Zulu genties narius kapstant kerpes kalnuose lemia to ekstrakto savybės? Ar Jums svarbu Zulu politinė padėtis? Ar tai įtakoja Jūsų požiūrį į produktą, o galiausiai į jo pirkimą?

Esmė maždaug tokia.

P.S. Istorija ekspromtu išgalvota "kas ant liežuvio galo" metodu. O šiaip, prašyčiau rimtai įsiskaityti į klausimus, nes, deja, jie reikalauja pamąstymo.

Štai čia anketa: http://www.manoapkla...ausa/568358086/

Kils klausimų - rašykit, komentuokit, gal ką praleidau, gal bus kas neaišku.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taiptaias: 29 balandžio 2014 - 09:35
Sveiki. Atsakiau, bet paskutinio klausimo esmės taip ir nesupratau. Kam klausti ar pirksiu plaukų priežiūros priemones? Šampūnas taip pat yra plaukų priežiūros priemonė, kaip galima jo nepirkti? Negi dabar galvos visai neplauti, jei pabrangs? Čia tik mano pamąstymas, nieko asmeniško. Sėkmės apdorojant duomenis, žinau,kad tai irgi "malonumas" smile.gif
Atsakyti
Labas visoms 4u.gif Man darbą atiduot reikia 05.19 wacko.gif Emocijos labai kinta, tai sunku rašyt/redaguot...vieną akimirką atrodo viskas normaliai, o kitą - viskas blogai biggrin.gif

Svekinu neseniai apsigynusias, koks geras jausmas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnite @ 2014 04 29, 21:55)
Labas visoms  4u.gif  Man darbą atiduot reikia  05.19 wacko.gif Emocijos labai kinta, tai sunku rašyt/redaguot...vieną akimirką atrodo viskas normaliai, o kitą - viskas blogai  biggrin.gif 

Svekinu neseniai apsigynusias, koks geras jausmas...  wub.gif

KTU?

Aš ir vis dėlioju dėlioju doh.gif Gintis tai kažkaip nebijau, bijau, kad nebutų visiškos pievos, nes vadovas ne skaito darbą, bet pareflektuoja ir tiek ax.gif
Atsakyti