Įkraunama...
Įkraunama...

Rašančioms magistrinį. Bendri vargai_3

QUOTE(sandrute22 @ 2014 02 12, 15:11)
O buvo bent 1 atvejis, kad neprileido gintis arba kad vėliau 5 neparašė? g.gif

Pas mus buvo biggrin.gif vadovė neleido, tačiau komisija priėmė gynimui ir apsigynė 6 ar 7 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrute22 @ 2014 02 12, 17:11)
O buvo bent 1 atvejis, kad neprileido gintis arba kad vėliau 5 neparašė? g.gif

na pas mus tai statistika tokia - is 71 prileisto gintis apsigynė 60, vadinasi 11 nors ir prileistu gintis neapsigyne...
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 02 13, 15:16)
na pas mus tai statistika tokia - is 71 prileisto gintis apsigynė 60, vadinasi 11 nors ir prileistu gintis neapsigyne...

o siaube...... blink.gif blink.gif blink.gif verysad.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2014 02 13, 22:01)
o siaube...... blink.gif  blink.gif  blink.gif  verysad.gif  unsure.gif

Na man irgi sitie skaiciukai protu nesuvokiami pasirode - visada maniau kad jau jei leidzia gintis tai bent 5 garantuotas doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
noriu ir as jungtis i jusu skyreli... paskaiciau kelis puslapiukus atgal ir kaip faina toms mergaites, kurios jau apsigyne savo diplomus thumbup.gif o as esu tikra tingine, diploma atiduoti jau kita menesi, o pas mane vos teorine dalis parasyta ir tai vadoves isbrokuota verysad.gif sumokejau uz moksla vakar ir svarstau, kad gal stabdyti studijas... per darbus niekaip nerandu laiko prisesti prie MBD verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 02 15, 15:18)
Sveikos merginos,
noriu ir as jungtis i jusu skyreli... paskaiciau kelis puslapiukus atgal ir kaip faina toms mergaites, kurios jau apsigyne savo diplomus  thumbup.gif  o as esu tikra tingine, diploma atiduoti jau kita menesi, o pas mane vos teorine dalis parasyta ir tai vadoves isbrokuota  verysad.gif  sumokejau uz moksla vakar ir svarstau, kad gal stabdyti studijas... per darbus niekaip nerandu laiko prisesti prie MBD  verysad.gif

Sveika! Gal tiesiog pavargusi, o ne tinginė mirksiukas.gif Jei taip sunku prisėst ir taip daug likę,manau, geriau atidėti kitiems metams. Per tą laiką ramiai sau pasirašyt ir sugrįžt jau pasiruošus smile.gif Taip aš dariau bakalaure ir nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2014 02 16, 00:11)
Sveika! Gal tiesiog pavargusi, o ne tinginė  mirksiukas.gif Jei taip sunku prisėst ir taip daug likę,manau, geriau atidėti kitiems metams. Per tą laiką ramiai sau pasirašyt ir sugrįžt jau pasiruošus smile.gif Taip aš dariau bakalaure ir nesigailiu.

laiko tikrai ne per daugiausiai, juolab, kad ir malonesniu darbeliu turiu (planuojam vestuves vasara), bet bijau, kad jeigu as atsidesiu, neparasysiu visai verysad.gif ir taip laaabai gailiuosi, kad dariau pertrauka po bakalaurinio, nes isties dabar jau itin sunku rast laiko, noro ir jegu tokiems darbams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 02 16, 00:34)
laiko tikrai ne per daugiausiai, juolab, kad ir malonesniu darbeliu turiu (planuojam vestuves vasara), bet bijau, kad jeigu as atsidesiu, neparasysiu visai  verysad.gif  ir taip laaabai gailiuosi, kad dariau pertrauka po bakalaurinio, nes isties dabar jau itin sunku rast laiko, noro ir jegu tokiems darbams  smile.gif

Jei jau nusprendei magistrą pabaigt, tai verta susikoncentruot į faktą ką tau tai duos - darbui ir tau kaip asmenybei. Man asmeniškai šiuo metu darbui visiškas nulis ką baigiau ir ką dar baigsiu, bet asmeniškai - pasitenkinimas, tobulėjimas ir t.t. Kai jau pabosta viskas, nespėju, miegot nelieka laiko, tada galvoju apie galutinį rezultatą, dėl ko visa tai. Ir man padeda.
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2014 02 16, 01:34)
laiko tikrai ne per daugiausiai, juolab, kad ir malonesniu darbeliu turiu (planuojam vestuves vasara), bet bijau, kad jeigu as atsidesiu, neparasysiu visai  verysad.gif  ir taip laaabai gailiuosi, kad dariau pertrauka po bakalaurinio, nes isties dabar jau itin sunku rast laiko, noro ir jegu tokiems darbams  smile.gif

Jeigu įmanoma geriau neatsidėti magistrinio rašymo. Aš atsidėdavau 4 metus, ir per tuos metus magistrinį prisimindavau tik tada, kai vėl reikdavo stabdytis studijas. Sunku buvo beprisiminti mokslus. Bet žiūrėk savo situaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pelėdžiukas @ 2014 02 16, 22:52)
Jei jau nusprendei magistrą pabaigt, tai verta susikoncentruot į faktą ką tau tai duos - darbui ir tau kaip asmenybei. Man asmeniškai šiuo metu darbui visiškas nulis ką baigiau ir ką dar baigsiu, bet asmeniškai - pasitenkinimas, tobulėjimas ir t.t. Kai jau pabosta viskas, nespėju, miegot nelieka laiko, tada galvoju apie galutinį rezultatą, dėl ko visa tai. Ir man padeda.

QUOTE(Sypsenele35 @ 2014 02 17, 10:46)
Jeigu įmanoma geriau neatsidėti magistrinio rašymo. Aš atsidėdavau 4 metus, ir per tuos metus magistrinį prisimindavau tik tada, kai vėl reikdavo stabdytis studijas. Sunku buvo beprisiminti mokslus. Bet žiūrėk savo situaciją 4u.gif

as puikiai suprantu, kad kuo toliau, tuo sunkiau bus ji parasyti... bet siuo metu stimulo 0 verysad.gif pradejau mokytis vien todel, kad reikejo darbe, taciau darba pakeiciau doh.gif nei stimulo rasyt yra, nei koki as pasitenkinima jauciu, kaip kad pelėdžiukas sake, nei tema man patinka... na laiko pagalvoti turiu, iki kovo 1d reikia apsispresti del stabdymo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2014 02 13, 15:16)

Čia, kaip suprantu, BT katedroj ar kažką pražiūrėjau? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aquarel @ 2014 02 12, 15:59)
Pas mus buvo  biggrin.gif  vadovė neleido, tačiau komisija priėmė gynimui ir apsigynė 6 ar 7  biggrin.gif

O tai ką reikia tokiu atveju daryti, jei vadovas neprileidžia? Nesuprantu, iš kur tada komisija atsiranda? Ar net ir tuo atveju, jei vadovas neprileido, vis viena galima bandyti? g.gif

Aš buvau įsitikinusi, kad jei jau vadovas neleidžia - tai viskas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrute22: 24 vasario 2014 - 15:10
Sveikos mergaites, 4u.gif

o vadovas gali neprileisti ir is pykcio pvz nepatina studentas. bet tada eini pas dekana sakai kad nori, kad darba perziuretu komisija tam tikra paskirta ir ji nusprendzia tau leisti gintis ar ne smile.gif)))

Aš siūlyčiau sėdėti ir rašyti magistrinį, jau tiek laiko praleista ir pan. o kuo toliau tuo sunkiau bus prisiversti. dabar reikia susikoncentruoti ties MD rašymu. Nors puikiai suprantu vestuves yra svarbesnes smile.gif as kai ruosiaus tai 3 men papuosimus lanksciau o prie magistrinio nedaug kuom buvau prisilietus smile.gif)))
Atsakyti