labas, kur dingusios? gal visos fb?
QUOTE(giedrute86 @ 2015 03 16, 21:19)
labas, kur dingusios? gal visos fb?
darbai, darbai, darbai...namai, vaikai .
Kaip jums sekasi?
Norika, man atrodo, kad mes prie kokia savaitele Akropolio pozeminej masinu stovejimo aikstelej eidamos prasilenkem (Manoji prekiniam vezime sedejo) .
Tai ko nepasnekinai ? As tai zliba esu,daznai ir daug nepastebiu...
QUOTE(NORIKA @ 2015 03 19, 09:50)
Tai ko nepasnekinai ? As tai zliba esu,daznai ir daug nepastebiu...
Kad kol susigriebiau, kad lyg tu, tai ka ten su prekiu vezimu bepasivysi
liabuka pupos uogos, kaip besilaikot, kas naujesnio, einu paskaitinėt kaip čia gyvenat, truputį atsotgoju tai galvoju įlysiu piūrėt ar dar yra gyvų, o pasirodo yra
QUOTE(Reginiukas @ 2015 06 17, 17:29)
liabuka pupos uogos, kaip besilaikot, kas naujesnio, einu paskaitinėt kaip čia gyvenat, truputį atsotgoju tai galvoju įlysiu piūrėt ar dar yra gyvų, o pasirodo yra
Sveika pargryzus .
Mazai ka terasi paskaityt. Po Joniniu, tikiuosi, kad atostogaut pradesiu - gal i svecius uzsuksi, jei dar atostogausi ?
Labukas Kaip laikomes a?Kaip kleckai auga.Nebe uz kalniu darziukai laukia
Labas visom, tema visai žiūriu kojas pakračius...
Kaip vaikiukai auga? zara** - kaip tavo mažylė?
Mes tai klaipėdski patapom, bet kadangi šiauliuose vistiek dažnai būnam (bent kolkas), tai šios temos neišmesiu iš favoritų
Mes tai klaipėdski patapom, bet kadangi šiauliuose vistiek dažnai būnam (bent kolkas), tai šios temos neišmesiu iš favoritų
QUOTE(NORIKA @ 2015 08 02, 22:32)
Labas visom, tema visai žiūriu kojas pakračius...
Rimtai? Pabegot is Siauliu? Del darbo ar kitko? Nu gaila...
Auga mazoji - darzelio baidosi baisiausiai, po Naujuju ypac... Nesuprantu, kodel taip nenori...
Ne, ne dėl darbo, šiaip gyvenime daug pervesmų buvo, tai natūraliai taip gavosi kad ten atsidūriau, bet patinka man ten, miestas jaukus, nors nedaug skiriasi nuo mūsų kaimo, bet vistiek jaučiasi kad veiksmo daugiau, žmonių daugiau, o šiauliai toks merdintis atrodo miestas Nu ir svarbiausia - jūra visad po ranka Juolab gyvenam visai netoli jos, tai su mašina 5min kelio, arba 2 stotelės su autobusu (jei nevairuojanti būčiau) Tik dičkis šiauliuose liko, jam čia chebra, mokykla, klasiokai, garažas su dviračiais ir moteroleriais, nėr jam šansų ten išsikraustyt Tai man jo labai trūksta, bet kai dažnai grįžinėju, tai nei pasiilgt viens kito nespėjam
Žodž kolkas kaifuoju, adaptuojuos, mažas su daržu pasavęs jau pusmetuką ir nežinia kada pradės lankyt, nors į eilę jau įstojom, aš nebedirbu, tai gyvenam tokiu atostoginiu režimu visą vasarą Bet man kolkas visai faina, kol vasara ir veiklos yra, rudenėjant reiks imtis darbukų, kad visai nenudurnėčiau Va teip va gyvenam...
O šį savaitgalį pakrikštyjom savo nekrikštuką Atšokom dvi dienas, kaip per kokias vestuves Tai dabar tokie išsunkti jaučiamės, ale misiją padaryta, dabar bus ramu
Žodž kolkas kaifuoju, adaptuojuos, mažas su daržu pasavęs jau pusmetuką ir nežinia kada pradės lankyt, nors į eilę jau įstojom, aš nebedirbu, tai gyvenam tokiu atostoginiu režimu visą vasarą Bet man kolkas visai faina, kol vasara ir veiklos yra, rudenėjant reiks imtis darbukų, kad visai nenudurnėčiau Va teip va gyvenam...
O šį savaitgalį pakrikštyjom savo nekrikštuką Atšokom dvi dienas, kaip per kokias vestuves Tai dabar tokie išsunkti jaučiamės, ale misiją padaryta, dabar bus ramu
QUOTE(NORIKA @ 2015 08 03, 11:03)
na gerai, kad tau patinka . Vasara nedirbt ir dar salia juros- .
NORIKA kaip smagu del jusu!!!!!Šaunuoliai Man Klaipeda visada buvo ir bus mieliausias sirdziai.Mes pas gimines ten keleta dienu pabuvojom tai pasaka patiko.Gatves placios,ypac kaip man žlibai vairuot ten gerai
Mes mažyle irgi neseniai pakrikstijom geguzes men.bet taiip gretai viskas vyko.nes gryzo mano tevai,sesuo ir MB tevai dar buvo.Tai kukliai Kairių bažnyčia,dovanu gavom fotosesija.o paskui su muzika ir sokiais persikelem pas mys i namus.be didelio baliaus tik seimos ratas.bet kai visi su vaikais broliai ir seserys tai tas seimos ratas gavosi didelis
Mes mažyle irgi neseniai pakrikstijom geguzes men.bet taiip gretai viskas vyko.nes gryzo mano tevai,sesuo ir MB tevai dar buvo.Tai kukliai Kairių bažnyčia,dovanu gavom fotosesija.o paskui su muzika ir sokiais persikelem pas mys i namus.be didelio baliaus tik seimos ratas.bet kai visi su vaikais broliai ir seserys tai tas seimos ratas gavosi didelis