Kaip mergaitės besilaikot, kaip mažiukai startavo į daržiukus Kur visos pradingusios...
Mano R šiemet į daržiuką iškeliavo, adaptacija praėjo super, pirmą savaitę euforija, paskui 3sav lengai depresija ir va dabar spalį jau einam be problemų Ir kolkas be ligų lankom, pasirgom per 1,5mėn tik 4 dieneles
Labai labai tikiuos ir toliau kad taip bus
QUOTE(NORIKA @ 2014 10 14, 14:29)
Kaip mergaitės besilaikot, kaip mažiukai startavo į daržiukus Kur visos pradingusios...
Mano R šiemet į daržiuką iškeliavo, adaptacija praėjo super, pirmą savaitę euforija, paskui 3sav lengai depresija ir va dabar spalį jau einam be problemų Ir kolkas be ligų lankom, pasirgom per 1,5mėn tik 4 dieneles
beveik visu adaptacija pernai praejo . A, manoji lengva forma pakosciojo, pasniurksciojo, tai kai yra galimybe, tai neleidau 4 savaites rugseji . dabar parasiau atostogu savaitei prasyma darziuke, tai gal ir visas tas dienas neleisiu.
Smagu, kad greitai adaptavotes . Idomu butu visas pamatyt - maziukai jau visi didziukai atrodytu .
Labutis,labutis,labutis
Oi mergaites tyluma cia visiska
Keliam temute,organizuojam susitikimus niu taip butu faina susitikti.Aisku dauguma dirbancios,sunku laisvo laiko rasti,nu bet kaip nors a?......
Ech kas liecia darziuko adaptacija tai mes gan greitai.Niu kol pernai pirmas dienas lankem Siauliu darziuka tai buvo siaubas.Maziuke pamacius darzeli is tolo rekdavo,klykdavo.Tai keitem i Kairiu darzeli.Ir ka pasaka darzelis nuostabus,o aukletojos tai be zodziu.Nuostabios!!!!!!Pripratom iskarto.Tik prasirgom visus metus.Savaite darze,dvi-trys namie.Siuos metus pradejom gerai.pokolkas be ligu.Tik va kosuliukas biski uzpuole,bet manau greitai issikrapstysim.
Nu Damos davai organizuojam kur ir kada
QUOTE(zara** @ 2014 11 10, 09:13)
Nu Damos davai organizuojam kur ir kada
Aš UŽ Gal kitą savaitę... kokiam trečiadienį Nors šiaip jei vakare, tai man jokio skirtumo kurią dieną
sveikos,
mes laikomės, nu nežinau kaip čia pasakius, su darželiu tragedija kaip sirgome taip tebesergame
vakare kaip ir norėčiau nežinau ar galėsiu prisidėti
mes laikomės, nu nežinau kaip čia pasakius, su darželiu tragedija kaip sirgome taip tebesergame
vakare kaip ir norėčiau nežinau ar galėsiu prisidėti
Galiu po 2-ju savaiciu, diena kaip ir nesvarbi, nebent koks susirinkimas kada kur sutapru...
Tikrai smagu butu susimatyt. Tas dvi savaites negaliu del darbo, deja... O paskui bus ramiau - prisiderinciau prie jusu.
Tikrai smagu butu susimatyt. Tas dvi savaites negaliu del darbo, deja... O paskui bus ramiau - prisiderinciau prie jusu.
Labuka:)
Aš irgi mielai prisijungčiau i susitikimą
Aš irgi mielai prisijungčiau i susitikimą
sveikos,
as ir norečiau susitikimo, kadangi nedirbu tai galiu bet kada tik nuo tam tikrų dienų priklausys ar galėčiau viena atvykt ar su abiejais vaikais
as ir norečiau susitikimo, kadangi nedirbu tai galiu bet kada tik nuo tam tikrų dienų priklausys ar galėčiau viena atvykt ar su abiejais vaikais
nu ka dedam taska
kita savaite koki vakariuka.tik nuspreskim kur saules miestas,akropolis ar kur???? as irgi nedirbu tai galesiu tikrai dalyvauti
gal pirma meetuka pasidarom vienos a??
w_ilt_e vakar tave maciau brukline,ibegai taip greitai kad net labas nespejau istarti
kita savaite koki vakariuka.tik nuspreskim kur saules miestas,akropolis ar kur???? as irgi nedirbu tai galesiu tikrai dalyvauti
w_ilt_e vakar tave maciau brukline,ibegai taip greitai kad net labas nespejau istarti
QUOTE(zara** @ 2014 11 13, 12:29)
nu ka dedam taska
Tinka kita savaite išskyrus ketvirtadienį geriau Akropolis:)
Nuss, aisku... mane uz borto paliksit .
QUOTE(zara** @ 2014 11 13, 13:29)
nu va, be vaiku buvau tai kaifavau viena ir nieko aplink nemaciau