Su pavasario švente jus visas ir vaikučius
Sveikutes, seniai girdetos ir matytos .
Gal kuri buvot uzsukus i Arenos mamu turgeli siandien? Reginiuk, gal spejai apsilankyt?
Gal kuri buvot uzsukus i Arenos mamu turgeli siandien? Reginiuk, gal spejai apsilankyt?
Labutis oi kaip cia liudna
QUOTE(zara** @ 2014 08 27, 22:50)
Labutis oi kaip cia liudna
Sveikute,
Liudna, tikrai .
Kaip tavo panelytems sekas? Namukas dygsta ar jau isdyges?
Sveikutes
Kaip sekasi ruoštis i darželius ir mokyklas
Kaip sekasi ruoštis i darželius ir mokyklas
QUOTE(Roga @ 2014 08 28, 09:51)
beveik nesiruosiam . Priemoniu darzeliui, sarasu pratybu mokyklai neturim, tai sedim ramiai ir laukiam rugsejo - daugelis dalyku nuo praejusiu metu like nepanaudoti arba dar tinkami naudojimui .
QUOTE(Natele @ 2014 08 28, 09:55)
beveik nesiruosiam . Priemoniu darzeliui, sarasu pratybu mokyklai neturim, tai sedim ramiai ir laukiam rugsejo - daugelis dalyku nuo praejusiu metu like nepanaudoti arba dar tinkami naudojimui .
Pas mus tas pats, pernai mazylei nieko nereikėjo, viska darželis dave, šiemet nežinau laukiu, nes keičiasi darželio valdžia. Dickiui nupirkau tik sąsiuvinių ir tusinukus, nes ir gimnazistas pirmokas tai ir niekas neaišku, reiks daug ką supirkti
QUOTE(Roga @ 2014 08 28, 10:01)
Pas mus tas pats, pernai mazylei nieko nereikėjo, viska darželis dave, šiemet nežinau laukiu, nes keičiasi darželio valdžia. Dickiui nupirkau tik sąsiuvinių ir tusinukus, nes ir gimnazistas pirmokas tai ir niekas neaišku, reiks daug ką supirkti
man tai vis keistai skamba tas - pirmokas gimnazistas . niekiap nepriprantu . Mano dar ne gimnazistas...
QUOTE(Natele @ 2014 08 28, 11:07)
man tai vis keistai skamba tas - pirmokas gimnazistas . niekiap nepriprantu . Mano dar ne gimnazistas...
keita ir pas mus naujass etapas prasideda
QUOTE(Natele @ 2014 08 28, 10:07)
Maniškis tai devintokas ir kvit Jokių man gimnazistų ir pirmokų nereik
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 28, 15:57)
Maniškis tai devintokas ir kvit Jokių man gimnazistų ir pirmokų nereik