QUOTE(Averita @ 2013 12 30, 11:26)
Averita, 30 Gru 2013 - 11:26, parašė:
Averita, 30 Gru 2013 - 11:26, parašė:
Natele atmintis tavo
aš darbo irgi visą rudenį ieškojau, kiek cv išsiūsta, kiek į darbo pokalbius ėjau, niekas nekabino
prekyba, draudimai, bite, tele2
ir t.t. kol vistiek nusprendziau grįšt ten pat, iš kur atėjus 
Natele atmintis tavo
aš darbo irgi visą rudenį ieškojau, kiek cv išsiūsta, kiek į darbo pokalbius ėjau, niekas nekabino

prekyba, draudimai, bite, tele2

ir t.t. kol vistiek nusprendziau grįšt ten pat, iš kur atėjus
Kur cia neatsiminsi - skolu

.
QUOTE(NORIKA @ 2013 12 30, 12:46)
NORIKA, 30 Gru 2013 - 12:46, parašė:
NORIKA, 30 Gru 2013 - 12:46, parašė:
O mūsų įmonė visą rudenį darbuotojo ieškojo, tai kažkas baisaus, prisiuntė visokių bamžiukų iš biržos be jokio supratimo apie darbo sritį
Arba ateina vien dėl parašo kad tipo netinkamas ir kad toliau pašalpą gautų
Tokius išvaiėm su trenksmais
parazituojantys, ne daugiau....
Ir paskui kniaukia vyrija, kad darbo nėra.... Sakyčiau jo yra, tik dirbt nėr kam 
O mūsų įmonė visą rudenį darbuotojo ieškojo, tai kažkas baisaus, prisiuntė visokių bamžiukų iš biržos be jokio supratimo apie darbo sritį

Arba ateina vien dėl parašo kad tipo netinkamas ir kad toliau pašalpą gautų

Tokius išvaiėm su trenksmais

parazituojantys, ne daugiau....

Ir paskui kniaukia vyrija, kad darbo nėra.... Sakyčiau jo yra, tik dirbt nėr kam
O galejot moters ieskot

. Stoju pirma i eile, jei ka

.
Na, zinok, DBirza (t.y. tarpininkes) tik ir siuncia, neziuredamos nieko - tinka, netinka, salygu daznai net nezino, kur zmogu siuncia...) Visiems reikia pliusa uzsidet... Teko ir man taip paejet... ypac vienas kartas uzstrigo - tikrai pasakiau, parasykit, kad netinku, nes kitaip iseities nemaciau tokiom salygom.. zodziu, parasai planus bureliui, po poros menesiu gal priims kokioms 3 valandoms per savaite, jei dar ir vaikus sugebesi susirinkt i bureli

. O dar tai, kas su mano specialybe susije, bureliu nebereikia,nes jau yra... kazko mandresnio reikia... O birzos lapely tik 2 punktai - netinkamas arba atsisake. Tai kaip dabar ta pacia akimirka gali pasakyt, tinkamas ar ne , kai aisku butu tik po 2 men.

Ir kaip DB isivaizduoja idarbinima, jei zmogus net puses etato negauna, gal tik koki 0,2 etato

.