Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Iškepiau Naujiems aguoninį ir juoduką. Vieną iš jų nešiuosi į svečius eidama, bet neišrenku, kurį. Abu skanūs. Gal pusę to ir pusę to reiks sudėti, kad ir kiti paragautų šitų abiejų skanėstų wub.gif
Merginos, o kokosų pienas leidžiamas per W30? Yra ten visokių priedų pridėta kiek pirkau. Santa Marijos kokospienio dar neragavau, gal jis grynesnis (reiks akinius vieną kartą nusinešti į PC, o tai sudėtį perskaitau tik namo parsinešus ir akinius užsidėjus). Norisi atsirinkti ir nedaryti klaidų g.gif
Dar ir su konservuotais žirneliais tas pat. Žinojau, kad JAMAR be cukraus, o ėmė jie ir dingo iš lentynų. Kitų neperku, nes neįskaitau etiketės parduotuvėje doh.gif

Darbingų, sveikų ir laimingų ateinančių metų visoms
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gricė: 31 gruodžio 2013 - 09:01
QUOTE(Gricė @ 2013 12 31, 09:00)
Dar ir su konservuotais žirneliais tas pat. Žinojau, kad JAMAR be cukraus, o ėmė jie ir dingo iš lentynų. Kitų neperku, nes neįskaitau etiketės parduotuvėje  doh.gif 

CENTO žirneliai be cukraus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 30, 14:08)
pumpica, pasigedau taves 4u.gif Smagu, kad gerai laikais 4u.gif
Kur pur-pur dingus? biggrin.gif
Kaip musu  nestuke.gif gyvena? 4u.gif

Ei, labas, rimtai kaip gera kas pasigenda 4u.gif Aš nutrūkus nuo paeo visiškai. Ir kaip sunku atsistatyti. Savijauta nuo to šiaip sau - miegas prastas, energija nuvėsus, svoris sukilęs. Nuo sausio 1 pradėsiu normaliai elgtis, ir vyras jungsi į kompanją - juokiasi kad kai aš nebesilaikau dietos ir jis storėti pradėjo. Bet tai rimtai.

Jei šiandien neprisijungsiu - visoms gražių Naujųjų metų, linkiu, kad tikslus pasiektume ramiai ir be kančių. biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 12 31, 05:17)
ne visai tiesa.
paleo ir siaip yra be pieno produktu, tik primal atsaka juos leidzia.
whole30 - vaisius leidzia. bet neleidzia jokiu paleo saldymynu, tortuku, sokoladuku ir t.t. ten tai vadinama "sex with your pants on" whole 30 esme yra atsikratyt visokiu priklausomybiu nuo picu, cipsu, saldumynu, blynu ir pan. netgi is paleo leidziamu produktu.

ko aš laikausi tada? jokiu saldumynu, jokio cukraus, nes vaisiu nevalgau jokiu. Tik pieno produktus naudoju- varske, grietine ir grietinele i kava dabar pradejau piltis. Jauciu ir man nuo sausio 2 reikia griezto whole 30 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 31, 00:11)
As pirkau sveriama rooibos su cirtnu gabaliukais, labiai skani:)
nenevuokite manes su tuo aguoniniu ir juodukais  blink.gif

tai sveriama dar ir kvapais "pagerinta", turbūt... rolleyes.gif

QUOTE(Gricė @ 2013 12 31, 10:00)
Santa Marijos kokospienio dar neragavau, gal jis grynesnis (reiks akinius vieną kartą nusinešti į PC, o tai sudėtį perskaitau tik namo parsinešus ir akinius užsidėjus). Norisi atsirinkti ir nedaryti klaidų  g.gif
Dar ir su konservuotais žirneliais tas pat. Žinojau, kad JAMAR be cukraus, o ėmė jie ir dingo iš lentynų. Kitų neperku, nes neįskaitau etiketės parduotuvėje  doh.gif 

Santa Marijos kokosų pienas yra be priedų, bent jau taip parašyta ant etiketės...
Žirnelius aš irgi Jamar pirkdavau, nervina, kad nebėra. O tie patys pigiausi manęs kažko nevilioja... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 31 gruodžio 2013 - 10:13

>>>JolkitaS, gal ir aš galėčiau užsiprašyt prietaisiuko siusio įtampai matuot? biggrin.gif 4u.gif

Matau reikės sąrašiuką jau daryt;) grįšiu vasarį į Kijevą organizuosim....
Sveikų Naujų!!!
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 31, 10:13)
Žirnelius aš irgi Jamar pirkdavau, nervina, kad nebėra. O tie patys pigiausi manęs kažko nevilioja...  schmoll.gif

Žiūrint kas vilioja - graži etiketė ar sudėtis. CENTO išbandžiau - niekuo nesiskiria nuo tų, kurie buvo gražesne etikete ir pirkdavau keletą metų. Nusipirkau CENTO ir antrąkart. Niekam neperšu nei savo nuomonės, nei tų žirnelių, tik sakau, kad jie be cukraus ir tikrai nėra prasti, tik kad etiketė neišvaizdi. Bet aš ją išmetu su visu tuščiu indeliu hihihi.gif
Atsakyti
Labu, man ir cento zirneliai skanu... smile.gif

Nidul, as pa biski,per swentes du kilys priaugau, bet daugiau 89 nenumeciau, nes ne visai paleo, tainusibadauju, nors ka zn kitos. Cia mazai valgo, jom gal normalu, o man badas, tada greit krenta, tik normaliai uzvalgau, opa ivirsu, todel salau kad vis 89 turiu..-6 kg smile.gif
Zodziu naujas darbs, daug sreso, ner kada pietu ir kur valgyt, vakarai tik, betvos kojas parwelku, vos ne 9 luztu, puse 6 keltis..
Tikiuos kitamet griezciau iseis..
Bet seip tai viskas ok...tingiu is tel.rasyt daug..

Vyras beweik paleo, vaikai..mamyte labiausiai... Gera pradzia hihihi.gif

Ai noriu paklaust mano oda weido lb sausa, dziuvusi, lupas seip, bet pomiego, pusdienio, ji tooookua riebi, kad alieju spaust galima, prausiu, ir prausiu..is lur tie riebalai le.da...kremo nenaudoju jau, nei kokoso... Neimanoma, ir plaukai, jau kasfien eme riebaluotis laaaaabai..doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 30, 12:08)
...
Kaip musu  nestuke.gif gyvena? 4u.gif
ramiai, tyliai ir taikiai gyvena smile.gif niekam dar nesakiau, kad laukiuosi (issikyrus cia), nes oficialiai dar nepatvirtinta, t.y. daktaru.
pagaliau pakeiciau baterija svarstyklese, parode +2kg, aisku Kaledos cia niekuo detos... 1kg nurasau ant (.)(.) o kita ant issiputusio pilvo. teko traukti "neturiu ka i jas deti" liemeneles is tolimo spintos kampo ir jomis pakeisti mano pamegtas "push up" tipo. savijauta ok, isskyrus vakarykste migrena schmoll.gif dar ir siandien galva neaiski. vis dar sedziu lovoj, bijau, kad jeigu atsikelsiu galva vel plis i 2. uzsirasiau i sportklubi. labai smagu svoriukus patampyti, bet vakar teko iseit po pusvalandzio, nes galva taip uzpaude, kad vos namo parvairavau, tik per duris ir iskart vemt schmoll.gif dar nezinau ar siandien eisiu sportuot, nes bijau, kad bus vel tas pats... maniskis postringauja, kad gal man cia kraujo spaudimas sukiles (jo bendradarbio zmona nescia turi tokia beda, jau ne karta del to atsidure ligoninej). as neisivaizduoju kaip aukstas kraujo spaudimas pasireiskia, mano visalaik budavo i zemesne puse...

mano +2kg tai nieko palyginus su MB: pasigavau as ji ir pastaciau ant svarstykliu ir olialia! vis sukosi svoris apie 86kg, o vakar 94 blink.gif (184cm) gali sakyt jam ka nori, per viena ausi ieina, per kita iseina, neidomu ir viskas, toliau duona kemsa sumustinuku forma arba paskrudinta su sviestu ir uogiene, kavos 4 puodai per diena su pienu ir cukrum, visos pakampes saldainiu, sausainiu popieriuku prikaisiotos, slepiasi jis kaip vaikas, kad as nematyciau ta sudala kemsancio doh.gif

per kaledas uzedziau bulbaiciu, tiesa tu mazuju "baby potatoes", apvirtu ir paskrudintu orkaitej, tik kaip atskira valgi. kad mesa su bulbem nesiderina dar karta isitikinau kita diena, kai is MB lekstes nugvelbiau sauksta jo mamos gamintos bulviu koses ir kepto kalakuto kasni. remuo pradejo est netrukus.

QUOTE(" voresta " @ 2013 12 30, 20:14)
mergos- mėsa laksto, čiupkit ietis , visoms pakaks biggrin.gif

http://pontu.eenet.ee/player/siga.html
tai jau taip, pakaks ir dar liks... issivaizduoju nebutu medziokles kvotu, tai nenurimtu saunieji medziotojai, kol neisgalabytu visu iki vieno.

Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2013 12 30, 22:52)
Is arbatu man kolkas ant bangos ETNO zoleles.

ir man!
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2013 12 31, 08:59)
Lyg užfiksavau, jog whole30 labai svarbu ir valgymų skaičius: valgyti tris ar - dar geriau - du kartus per dieną be jokių užkandžiavimų. Ar tiesa?

Su atšuoliuojančiais Arklio metais
!

Tai ir paprastame paleo neuzkandziaunama tarp valgymu:)
QUOTE(rytorasa @ 2013 12 31, 11:13)
tai sveriama dar ir kvapais "pagerinta", turbūt...  rolleyes.gif
Santa Marijos kokosų pienas yra be priedų, bent jau taip parašyta ant etiketės...
Žirnelius aš irgi Jamar pirkdavau, nervina, kad nebėra. O tie patys pigiausi manęs kažko nevilioja...  schmoll.gif

Reikia skaityti atiketes, buna ant tu deziu. Kai kurios arbatos su kvapais, bet yra ir be jokiu pakvepinimu, viskas surasyta ant etiketes, nes lipduka uzklijuoja ant pakucio, tai ir ten surasyta pilna sudetis
Atsakyti
skaitinejau vakar marksdailyapple ir uzmaciau toki linka: http://www.medicalne...cles/254755.php
nieko sau aparatas blink.gif blink.gif
Atsakyti