Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Šelma @ 2013 12 30, 22:39)
O va arbatos skanios nerandu, kuri ją pakeistų- žalios nemėgstu, juoda nuobodu, žolytės..neišsirenku kokios noriu  doh.gif

Roibos neragavai? Man labia patiko. Yra gryna, yra su kokia zole dadeta, labia geras ir ryskus skonis ir paleo labia leistina rooibos arbacike. Man negalima nieko stimuliuojancio, nei kavos, nei juodos, zalios, baltos, geltonos , puerh arbatu, rooibos - galima:)
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 30, 22:14)
mergos- mėsa laksto, čiupkit ietis , visoms pakaks biggrin.gif

http://pontu.eenet.ee/player/siga.html

paziurek, esti jau seniai nera, bet vistiek ratais aplinkui trinasi kriuksiai:D
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2013 12 30, 22:22)
Imbierą šviežią tarkuotą į karštą vandenį dėti? Ar gabaliukais pjaustytą? O medus, laikantis W30, negalima, taip?

Mes imbierą plonai ir smulkiai supjaustom (netarkuojam) ir užpilam verdančiu, bet jau kiek nurimusiu vandeniu. Dar kartais įberiam šiek tiek malto gvazdikėlio. Geriam be medaus, bet įsispaudžiam citrinos.
Atsakyti
Labu,

Energingu, teisingu, sociu ir sweiku 2014 mielosios!!! :*

Kaip ta paleo sokolada kuriat?

Nidul, o kaip vaisine arbata? As roibos tik pakeliuos turiu, o tu kokia?
Atsakyti
Nugis net murkdami suedem tas doradas, neislaukem rytdienos. Dievuliau, kokia skani zuvis. thumbup.gif

Is arbatu man kolkas ant bangos ETNO zoleles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LumiLumi: 30 gruodžio 2013 - 22:53
Pas mane orkaiteje baigia kepti aguoninis Naujakui ir keksiukai is kokosinio juoduko tešlos... Gal bus Naujiesiems pasmaguriauti, nes ligos už-puole visus namiųkius sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akutee @ 2013 12 30, 23:37)
Labu,

Energingu, teisingu, sociu ir sweiku 2014 mielosios!!! :*

Kaip ta paleo sokolada kuriat?

Nidul, o kaip vaisine arbata? As roibos tik pakeliuos turiu, o tu kokia?

Sveikute, kaip tu laikaisi?smile.gif
As pirkau sveriama rooibos su cirtnu gabaliukais, labiai skani:)

QUOTE(norala @ 2013 12 31, 00:06)
Pas mane orkaiteje baigia kepti aguoninis Naujakui ir keksiukai is kokosinio juoduko tešlos... Gal bus Naujiesiems pasmaguriauti, nes ligos už-puole visus namiųkius sad.gif

nenevuokite manes su tuo aguoniniu ir juodukais blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sistina @ 2013 12 30, 23:18)
Merginos kiap daznai  jus sau leidziate musu skanestus valdyti?

p.s. tiesa  svoris jau menuo kaip nekrenta, bet cia turbut kava, sviestas ir greek style suris kaltas sad.gif

Aš porą kart per savaitę savo "saldainių"- ale jie gal nesiskaito, bo kokoso aliejus su sviestu- teisingi tokie rolleyes.gif

Ir man, pirmą mėnesį minus 5, antrą apvalus nulis g.gif Dar 5 visai norėčiau nutirpdyt... Ale iki gegužio kaip nors, tai, kaip ir neskubu rolleyes.gif

QUOTE(Laisvė @ 2013 12 30, 23:24)
bet dukra jau niekur nebeslepia nuo tėvo, nes jis - paleo

hihihi.gif

QUOTE(Nidulia @ 2013 12 30, 23:26)
Roibos neragavai?

Ragavau, gal labiausiai tokia geriama, bet irgi ne stebuklas- išpindėjau škes, bo anksčiau visos tiko biggrin.gif

Nidule, nei aguoninio, nei juoduko negali?
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 31, 01:02)

Nidule, nei aguoninio, nei juoduko negali?

Galiu, ale tingiu uzsiimti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2013 12 31, 01:16)
Galiu, ale tingiu uzsiimti  biggrin.gif

Nu. Gražu mad.gif
10 minučių juoduką užmaišyt, arba 1,5 valandos kelio iki manęs (ryt kepsiu)- rinkis cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 31, 01:21)
Nu. Gražu mad.gif
10 minučių juoduką užmaišyt, arba 1,5 valandos kelio iki manęs (ryt kepsiu)- rinkis  cool.gif  biggrin.gif

Rinkciausi pas tave, bet ryt - niekaip:D
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 30, 14:49)
Whole yra griežtesnis- jokių vaisių, jokių pieno produktų- kiaušiniai, daržovės, mėsa, lašinukas, žuvis. Ir psio  biggrin.gif  Iš esmės tas pats Pale, tik be pasilepinimų.

ne visai tiesa.
paleo ir siaip yra be pieno produktu, tik primal atsaka juos leidzia.
whole30 - vaisius leidzia. bet neleidzia jokiu paleo saldymynu, tortuku, sokoladuku ir t.t. ten tai vadinama "sex with your pants on" whole 30 esme yra atsikratyt visokiu priklausomybiu nuo picu, cipsu, saldumynu, blynu ir pan. netgi is paleo leidziamu produktu.

ir dar syk pasikartoju, tikrasis paleo yra be pieno, isskyrus ghee.

Su artejanciais naujaisiais metais visas!
Atsakyti
QUOTE(ativas @ 2013 12 31, 05:17)
ne visai tiesa.
paleo ir siaip yra be pieno produktu, tik primal atsaka juos leidzia.
whole30 - vaisius leidzia. bet neleidzia jokiu paleo saldymynu, tortuku, sokoladuku ir t.t. ten tai vadinama "sex with your pants on" whole 30 esme yra atsikratyt visokiu priklausomybiu nuo picu, cipsu, saldumynu, blynu ir pan. netgi is paleo leidziamu produktu.

ir dar syk pasikartoju, tikrasis paleo yra be pieno, isskyrus ghee.

Lyg užfiksavau, jog whole30 labai svarbu ir valgymų skaičius: valgyti tris ar - dar geriau - du kartus per dieną be jokių užkandžiavimų. Ar tiesa?

Su atšuoliuojančiais Arklio metais
!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 31 gruodžio 2013 - 08:00