Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Svoris jau nurimo, o jei krenta tai labai letai. Bet man gerai. Spaudimas ir taip zemas, nenoriu vejui paputus siubuot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2013 12 30, 18:18)
Sveikos smile.gif
atradau jus tik prieš pora dienų, bet jau sudominot ax.gif Perskaičiau visą praeitą temą dar su MB padiskutodama, jam ypač patiko kad lašinių daug galima valgyti lotuliukas.gif bet klausimų iškilo irgi begalė. Visų pirmiausia norėtumėm tą organizmo valymą atlikti 30 dienų, tai kaip suprantu visiškai reikia atsisakyti cukraus, miltinių, grūdinių, pieno. O vaisius galima valgyti? labai mano organizmas jų reikalauja...  visokie ryžiai, grikiai, lešiai negalimi irgi kaip suprantu. Mėsa, kiaušiniaii ir daržovės. O tarkim riešutus galima? Jei negalima pieno produktų, ta vadinasi ir sviesto, grietinės ne, tai kaip riebalą galima aliejų naudot? Tarkim alyvuogių, graikiškų riešutų ar tų pačių saulėgražų, nes kokosas man nelabai.

Kadangi visai tingim kas kartą naujoms prisijungusioms viską nuo pradžios aiškinti, mes turim paleo mitybos forumą, (suvesk goooglėj tai- nuorodą vis pašalina) kur viskas ką galima ir ko ne, yra išaiškinta.

. Ir dar gimdos kaklelyje rado didelių pakitimų. dabar paiimta biopsiją, laukiu atsakymų ką toliau darys, bet vėlgi mastau, kad didele dalimi tai gali būti susiję su visiškai netinkama mityba.

pagal tavo kvėpavimą, tą pH indeksą, esi pačiam viduriuke, nesi nukrypusi- nieko rimta ten nė neturėtų būti
straipsnis rusų kalba, apie tai, kaip ginekologijoje ne visom diagnozėm reikia tikėti- komercija yra komercija.
dar vienas

ir net jeigu kas nors būtų, jei pradedi laikytis mažai angliavandenių mitybos, šiuo atveju Paleo, tai viskas nustoja progresuoti.

Žodžiu, kol kas planas nuo sausio 1 daryti tą 30 dienų valymą, o po to žiūrėsim.  Šiek tiek gasdina dideli mėsos kiekiai, nes nesam dideli jos mėgėjai, nes jos pavalgius irgi dingsta jėgos, miegoti traukia, bet gal tai irgi dėl organizmo užterštumo?
Tiesa, dariau tą kvėpavimo testą, gavosi man 7. Gal pakomentuotumėt ką tas skaičius sako?

tai kad daug tos mėsos nė nereikia, gal riebalų mažai valgot? pamėginkit paskaičiuoti kiek ko gaunat. Vėliau atsiras sotumas, žymiai mažiau visko suvalgysit.
Mano mėsos porcija- visai dienai besiekia keletą šimtų gramų (baltymo `40-50gr)- soti ir patenkinta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 30 gruodžio 2013 - 20:44
QUOTE(*mable* @ 2013 12 30, 21:33)
Jus man senai tarkai paaiskinkite kuo skiriasi Paleo nuo Whole 30?nepykit jei kur buvo rasyta,nebera atminties visai.Ateity dar turesiu klausymuku,nenoriu iskart litaniju prirasyt 4u.gif

Whole yra griežtesnis- jokių vaisių, jokių pieno produktų- kiaušiniai, daržovės, mėsa, lašinukas, žuvis. Ir psio biggrin.gif Iš esmės tas pats Pale, tik be pasilepinimų.
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2013 12 30, 20:49)
Whole yra griežtesnis- jokių vaisių, jokių pieno produktų- kiaušiniai, daržovės, mėsa, lašinukas, žuvis. Ir psio  biggrin.gif  Iš esmės tas pats Pale, tik be pasilepinimų.

Aciuuu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
mergos- mėsa laksto, čiupkit ietis , visoms pakaks biggrin.gif

http://pontu.eenet.ee/player/siga.html
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2013 12 30, 21:14)

Nebloga chebra susirinko mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,

QUOTE(taša @ 2013 12 30, 16:49)
gal nuo nauju metu whole?
kas su manim? bigsmile.gif

Noriu ir aš. mirksiukas.gif biggrin.gif

O kodėl negalima pasilikt vieną puoduką juodos kavos. Be cukraus, be nieko. smile.gif
Atsakyti
Aš per whole vieną puoduką kavos be nieko gėriau ir gersiu smile.gif Arba ne biggrin.gif Kadangi didžiuosius metų darbus baigiau ir pradėjau sportuoti, tai tonusą galėsiu bėgimu pakelt rolleyes.gif
Papildyta:
Aplamai, man kava ne butinybė, bet ritualas rytinis wub.gif Net kalbinti neleidžiu- laikas visiškai sau cool.gif O va arbatos skanios nerandu, kuri ją pakeistų- žalios nemėgstu, juoda nuobodu, žolytės..neišsirenku kokios noriu doh.gif
Atsakyti
As noriu pasiguosti verysad.gif

Elatos siustas man sokoladas wub.gif , pradingo kaledinio pasto platybese cry.gif cry.gif cry.gif .

Ech.... Vis tiek Elata aciu gerus norus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2013 12 30, 19:56)
As noriu pasiguosti  verysad.gif

Elatos siustas man sokoladas  wub.gif , pradingo kaledinio pasto platybese  cry.gif  cry.gif  cry.gif .

Ech.... Vis tiek Elata aciu gerus norus 4u.gif

o as noriu 'pasiguosti', kad pasidariau to nuostabiojo sokolado( http://wellnessmama....colate-recipe/), jau skonis uch dangiskas, tad nezinau nezinau ar jis bus tik svenciu atributas smile.gif vis tik laikas nuo laiko truksta man skanestu, per du menesius nei karto nebuvau isklydusi is doros kelio, bet visada norejosi kazko tokio smile.gif
Tad jau isbandziau aguonu tortuka per Kaledas, o siandien dar ir sokoladini juoduka padariau, tik jis man toks mazytis mazytis gavosi lyginant su aguoniniu. Merginos kiap daznai jus sau leidziate musu skanestus valdyti?
p.s. tiesa svoris jau menuo kaip nekrenta, bet cia turbut kava, sviestas ir greek style suris kaltas sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 12 30, 17:48)
Kavos nebegeriu 3 sav. jau as  thumbup.gif Iskeiciau y karsta vandenuka su medum ir imbieru smile.gif

Imbierą šviežią tarkuotą į karštą vandenį dėti? Ar gabaliukais pjaustytą? O medus, laikantis W30, negalima, taip?
Atsakyti
Aš visai be vargo išbūnu be skanėstų. Gimtadieniui buvau aguoninį pyragą iškepusi - šeimai ir draugams. Paragavau, tiesa. Skanus. Bet kad būtų poreikis turėti pyragų ar kažko pasismaginimui - taip nėra. Per šventes pilni namai šokolado, guminukų, bet dukra jau niekur nebeslepia nuo tėvo, nes jis - paleo biggrin.gif
Šiaip mane labiau vaisiai vilioja biggrin.gif
Atsakyti