Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 10, 20:55)
ne, nes nuo burokų, manau,  visiems šlapimas nusidažo.

tikrai ne visiems...
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2014 01 10, 21:32)
tikrai ne visiems...

tada neturiu su kuo palygint- mano nudažo, vyro nudažo, vaikų irgi biggrin.gif
nepasitaikė, kad nedažytų- negi mūsų visų žarnynai netikę?
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 10, 21:32)
nieko nedaryk. dar palauk. esu skaicius n-kartu, kad is pradziu chol yra linkes pasokt i virsu, o veliau nukrenta pats.

Kada vėliau? Po metų? Jeigu tiek, tai dar gerai.

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 10, 21:32)
tikrai ne visiems...

Mano irgi nusidažo ir visų namiškių taip pat.
Atsakyti
QUOTE(Naistė @ 2014 01 10, 21:19)
. Svoris -15 kg,

ir dar tikriausiai krenta? Tada didesnį cholesterolį galima paaiškinti, kad tavo lašiniai tirpsta,riebalai atsipalaiduoja ir keliauja į perdirbimą, energijos gamybai. O kaip keliauja? aišku, krauju. Todėl kraujyje dabar yra padidėję riebalų, nes anie kraujo nešami.
Taip aiškina http://www.marksdail.../#axzz2q1S5FmZc
ir pataria pasikartot tyrimą, kai jau baigsi tirpt.
Atsakyti
jau buvom kalbėję apie tai. Kažkas minėjo, kad nenusidažo, berods taša... g.gif
Atsakyti
tiksliai nepasakysiu, bet kazkas panasaus i metus ar net ilgiau. tikrai po 4menesiu nera ko nervintis.
Atsakyti
NIu, ok, paguodėt. Kaip gerai, kad jūs esat wub.gif
Atsakyti
na jis dar liepia ir jėgos pratimus daryt, bent porą kart per savaitę. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 10, 20:48)
ir pataria pasikartot tyrimą, kai jau baigsi tirpt.

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 10, 20:57)
na jis dar liepia ir jėgos pratimus daryt, bent porą kart per savaitę. biggrin.gif

Va man jau kirba noras pradet gelezi kilnoti bent du kartus per savaite, as jau ir kluba nusiziurejau. Kadangi lasiniai jau nustojo tirpti tai pats laikas skura ir raumenis sustangrinti. Jau desimt metu hantelio rankose nelaikiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2014 01 10, 22:00)
drinks_cheers.gif
Papildyta:
Va man jau kirba noras pradet gelezi kilnoti bent du kartus per savaite, as jau ir  kluba nusiziurejau. Kadangi lasiniai jau nustojo tirpti tai pats laikas skura ir raumenis sustangrinti. Jau desimt metu hantelio rankose nelaikiau  biggrin.gif

kadangi tereikia trumpų pratimų- tingėčiau net iki sporto klubo eit, galima ir namuose rast ką pakilnot .
Atsakyti
Naiste,
kaip raso voresta, tau riebalai krauju keliaut gali, bet as tik kila numeciau, negi tas kilas riebalo man reikalus sugadino?
pas mus burokai slapimo spalva pakeicia, neisivaizduoju, kad kitaip buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 10, 21:07)
kadangi tereikia trumpų pratimų- tingėčiau net iki sporto klubo eit, galima ir namuose rast ką pakilnot .

Negaliu (ir nesugebu) namu aplinkoj sportuot schmoll.gif vasara ant dviracio sesiu, bet dabar nors nusisauk, namuose rankos kyla tik grindis issiplauti lotuliukas.gif
Atsakyti