Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

pas mus supermarketuose yra pirkti prie auto prekiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 10, 13:03)
avo, klausimas, sorry kad per pietus ax.gif

is kur jus gavos distiliuoto vandens? (metabolizmo tyrime reik kakucius tirpdyt jame)? paprastas netinka?

jei turit osmoso filtrus- tinka, jei nori pirkt, tai automobilių dalių parduotuvėse visad yra.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 10, 12:33)
na va- pajutai paleo galią, tačiau  netolimoje ateityje gali apsireikšti ir šiokie tokie negerumai, kai organizmas mėgins šiukšles išsivalyt, pasinaudodamas suteikta proga. Tad neišsigąsk.

gal galite mazdaug pamineti kokie negerumai dazniausiai pasireiskia?
Atsakyti
snargliai, kosuliai, skrepliai, pienligės, odos bėdos- įvairiai reiškiasi- visko gali būt. Bet gali ir nebūt.
Atsakyti
QUOTE(sevelija @ 2014 01 10, 11:55)
  Beja ir jauciuos lengvai,neapsunkus,o nakti miegu ramiai,ko nebuvo jau kokie 3 metai  smile.gif

Kaip smagu tokius naujokių atsiliepimus skaityt thumbup.gif
Mano negerumai buvo trečią Paleo savaitę išlindęs silpnumas ir galvos svaigimas, širdies permušimai, laiptais, kaip bobutė lipau biggrin.gif Užtai dabar 5 bobutes ant rankų vienu kartu užneščiau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 10, 13:35)
Kaip smagu tokius naujokių atsiliepimus skaityt  thumbup.gif 
Mano negerumai buvo trečią Paleo savaitę išlindęs silpnumas ir galvos svaigimas, širdies permušimai, laiptais, kaip bobutė lipau  biggrin.gif Užtai dabar 5 bobutes ant rankų vienu kartu užneščiau hihihi.gif

o man jokiu negerumu nebuvo unsure.gif tik gerumai
Papildyta:
QUOTE(jautiena @ 2014 01 10, 12:12)
pas mus supermarketuose yra pirkti prie auto prekiu biggrin.gif

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 10, 12:24)
jei turit osmoso filtrus- tinka, jei nori pirkt, tai automobilių dalių parduotuvėse visad yra.

dekui.

o prie vaistu - jei as viena vaista nuo migrenos naudoju jau gal kokius 10 m, bet aisku ne kasdien, bet karta i savaite tikrai budavo- tai nesugluminsiu parasydama vartojimo trukme - 10m? unsure.gif nes jei taip-tai man neuzteks popieriaus aprasyt viska ka esu vartojus g.gif
ir aplamai kokio senumo vaistus reik rasyt? ar tik pasiruosimo metu ar aplamai?.. g.gif protokole apie tai nieko neparasyta
Atsakyti
kiek prisimenu -tai problemos su nevirškinimu buvo.
Ar dar vartoji, jei vartoji, druskos rūgšties kapsules?
Ar susitvarkė skrandžio rūgšties gamyba?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 10, 14:09)
kiek prisimenu -tai problemos  su nevirškinimu buvo.
Ar dar vartoji, jei vartoji, druskos rūgšties kapsules?
Ar susitvarkė  skrandžio rūgšties gamyba?

vartodavau, jei pasidarydavo bloga. dabar nevartoju.
bet nevirskino manau nes pati kalta buvau..kazko gal suesdavau ne to- pamenu saulgegrazas priedziau...arba bananu.. doh.gif
jo manau susitvarke, needa remens ir neskauda skrandzio. nebent laaaaabai retai.
bet jau nepamenu kada galva skaudejo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 10 sausio 2014 - 14:19
QUOTE(taša @ 2014 01 10, 15:09)

o prie  vaistu - jei as viena vaista nuo migrenos naudoju  jau gal kokius 10 m, bet aisku ne kasdien, bet  karta  i savaite tikrai budavo- tai nesugluminsiu parasydama vartojimo trukme - 10m? unsure.gif  nes jei  taip-tai man neuzteks popieriaus aprasyt viska ka esu vartojus g.gif
ir aplamai kokio senumo vaistus reik rasyt? ar tik pasiruosimo metu ar aplamai?.. g.gif  protokole apie tai nieko neparasyta

Na manau nereikia cia visko rasyti smile.gif Manes klause per pasirengima ka vartojau ir tuomet kai dar nebuvau pakeitusi mitybos...Na paminejau, kad nuos skausmo isgerdavau kartais ir to uzteko. Nes is tikruju labai mazai vartoju vaistu.

Gerkle siandien skauda - pirma karta nuo Paleo pradzios unsure.gif Suciulpiau kakavos sviesto, medaus su pienu isgeriau. Gal druska paskalauti reikes.
Atsakyti
Sveikutes,
jusu temoj sedziu nuo to momento, kai Nidulia iherb'o temoj parase apie ja. Nuo to laiko maitinausi tik paleo, meciau piena, saldumynus, tik kartais sugriesydavau su bulvem, bet retai. Pusryciam kiausiniene su vos pakepta sonine labai daznai.
Vorestos kvepavimo sulaikymo ir iskvepimu skaiciu formulej, man gavosi 7.
Maniau, pasidarysiu tyrimus ir tada su nuotaika ,,prisistatysiu" wub.gif jums.
kardiograma liuks, spaudimas, kaip kosmonauto, pulsas tobulas. Snd pasiziurejau cholesterolio tyr:
bendras 9.19
DTL 2.37
MTL 6.21
Trigliceridai 1.3
va tas blogasis parametras ir ismuse is veziu blush2.gif
ar gali buti, kad sis gyvenimo budas, kuris man taip patiko, man netinka?
ansvorio neturiu, rimtu ligu irgi, amzius 50m.
Atsakyti
Merginos, gal kuri žinot ir galit pasakyti ,kiek apytikriai reikėtų sumokėti ateinančiai sesutei į namus, už vienos lašelinės sulašinimą į veną, valandos trukmei??? doh.gif GYdo pažystama, tai yra problemiškiausia atsiskaityti g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 10, 12:51)
unsure.gif na nera to bloga, kas nesibaigtu. laikykis  4u.gif

miegojau kaip uzmusta. vakar lovoj 9val jau buvau, siandien 8val atsikeliau, jauciuosi puikiai wink.gif

taša: taviskis nusimins tuos "cepelinus" pamates...

Aš šiandien irgi miegojau, kaip užmušta. 9 nulūžau, 7 vos iš lovos išsiropščiau smile.gif Apie kokius čia "cepelinus" kalbat?

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 10, 14:56)
snargliai, kosuliai, skrepliai, pienligės, odos bėdos- įvairiai reiškiasi- visko gali būt. Bet  gali ir nebūt.

su šitais 5 mėnesius gyvenau doh.gif dabar kurį laiką nebepastebiu
Papildyta:
QUOTE(sapniukass @ 2014 01 10, 16:39)
Sveikutes,
va tas blogasis parametras ir ismuse is veziu blush2.gif
ar gali buti, kad sis gyvenimo budas, kuris man taip patiko, man netinka?
ansvorio neturiu, rimtu ligu irgi, amzius 50m.

Sveika prisijungus smile.gif
Niekur neberandu, kur skaičiau, kad padidėjęs cholesterolis moterims nekenkia, buvo kažkokie tyrimai daryti, o išvada buvo tokia, jog moterų, kurios turėjo didejusį cholesterolio kiekį - gyvenimo trukmė ilgesnė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cushy: 10 sausio 2014 - 15:03