Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(taša @ 2014 01 09, 22:39)
perskaiciau komentara merginos kuriai netiko Paleo..  blink.gif

o kiek laiko jinai taip maitinosi? ir kaip tas jos paleo atrodė, kaži? prisiminiau, kaip caloriegame "laikėsi" "paleo" lotuliukas.gif
tiesa, teko man čia vieną dieną pasimaitinti viešojo maitinimo maistu, tai buvo taaaip bloga, kad meldžiausi visiems dievams. matyt miltas koks užsislėpęs buvo doh.gif ir tas blogumas išlindo po kelių dienų tik, o nedingo kone savaitę doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nomore: 10 sausio 2014 - 08:42
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 09, 15:40)
nueini į http://www.dieta.lt/maistoforas/
ten randi Atrinkti produktus pagal pasirenki reikiamą elementą ir surenka eiliškumo tvarka maistą, kur gali būti to trūkstamo dalyko.
ir pirmas 20-ukas

[i]1. Druska joduota 3000.00 μg
2. Menkė 110.00 μg
3. Krevetė 110.00 μg

čia 1 kg. tiek maistingų medžiagų tenka?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 10, 00:37)
Netikiu, kad ji tikrai laikesi paleo:) Paradoksaliai skamba,- "man netiko mityba, as emiau sirgti, kuomet ismeciau is raciono, cukru, bulkutes, tortus, pyragelius, saldainius, sokoladukus, koka kola, limonadus, E, sausainius ir bulves. Jauciausi sveika, kai visa tai valgiau":) Tai neimanoma.

mhm.jei jau man padejo...(ligu maiseliui..)
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 01 10, 08:08)
nu nu, prašom  taip nė negalvoti  cool.gif  aš kapanojuosi, sunkiai, jaučiuosi nelabai kaip, vis dar gulimam režime, bet tikiuosi, kad pamažu išsikapstysiu jau iš tos duobės ir prašviesės mano horizontai. paleo mest nė nenoriu pagalvot, žinau, kad būtų dar blogiau, nei dabar.

4u.gif console.gif
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 01 10, 08:31)
o kiek laiko jinai taip maitinosi? ir kaip tas jos paleo atrodė, kaži? prisiminiau, kaip caloriegame "laikėsi" "paleo"  lotuliukas.gif
tiesa, teko man čia vieną dieną pasimaitinti viešojo maitinimo maistu, tai buvo taaaip bloga, kad meldžiausi visiems dievams. matyt miltas koks užsislėpęs buvo  doh.gif ir tas blogumas išlindo po kelių dienų tik, o nedingo kone savaitę  doh.gif

nezinau tiesa sakant, sake po keleta menesiu pradejo bloga darytis. tai gal tik tiek.... unsure.gif
as manau taip nelabai saziningai laikantis tai po keliu men tik isivaziuoji.. ir buna sunkiausia..
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 10, 11:00)
mhm.jei jau man padejo...(ligu maiseliui..)
Papildyta:
4u.gif  console.gif

Na, tu gi normaliai ir teisingai laikaisi paleo. O ta mergina? Nu tikrai ne grieztas paleo, tai kokio pagerejimo ir padejimo ji tikejosi. Ji net negali istarti tokiu zodziu, kad paleo man pablogino situacija, nes ji ir nesilaike normalaus paleo. O kur dar nedidelis etapas, kuomet organizmas valosi, candida dvesia ir yra normalu laikinas pablogejimas. Tegul ji pasilaiko normalaus paleo bent 3 menesius ir tada jau raso, padejo ar pablogino situacija paleo:)
Tasa, o kada darysies metabolini tyrima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nidulia: 10 sausio 2014 - 10:05
beje kaip meigojot? as kaip uzmusta. bet ryte laaaaaaabai sunkiai buvo. miegojau iki paskutines minutes. tada atsikeliau- valgyt nenoriu, galvos plaut ir. tiesiai i darba biggrin.gif per pietus isiplausiu hihihi.gif
snd bandysiu Vosrestos 'cepelinus' pasidaryt. kai pasakiau vakar MB kad gaminsiu cepelinus, sako TU??? KA???(visu pirma baisiai keista kad AS gaminsiu, ir antra- kad valgysiu) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 10, 10:04)
Na, tu gi normaliai ir teisingai laikaisi paleo. O ta mergina? Nu tikrai ne grieztas paleo, tai kokio pagerejimo ir padejimo ji tikejosi. Ji net negali istarti tokiu zodziu, kad paleo man pablogino situacija, nes ji ir nesilaike normalaus paleo. O kur dar nedidelis etapas, kuomet organizmas valosi, candida dvesia ir yra normalu laikinas pablogejimas. Tegul ji pasilaiko normalaus paleo bent 3 menesius ir tada jau raso, padejo ar pablogino situacija paleo:)

va va, ir kad endo nuo to prasidejoĄ na as aisku ne gydytoa, bet per kelis men kad isisvystytu endometrioze, ir ja aptiktu - nu ka zinau..... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 10, 10:04)

vasario 1, apibraukiau darbo kalendoriuj data. ir rasausi ka valgau
Atsakyti
QUOTE(nomore @ 2014 01 10, 07:08)
nu nu, prašom  taip nė negalvoti  cool.gif  aš kapanojuosi, sunkiai, jaučiuosi nelabai kaip, vis dar gulimam režime, bet tikiuosi, kad pamažu išsikapstysiu jau iš tos duobės ir prašviesės mano horizontai. paleo mest nė nenoriu pagalvot, žinau, kad būtų dar blogiau, nei dabar.
unsure.gif na nera to bloga, kas nesibaigtu. laikykis 4u.gif

miegojau kaip uzmusta. vakar lovoj 9val jau buvau, siandien 8val atsikeliau, jauciuosi puikiai wink.gif

taša: taviskis nusimins tuos "cepelinus" pamates...
Atsakyti
Sveikos...as jau visa savaite Paleo thumbup.gif kaip man bevalei tai didelis pasiekimas. Per savaite niekas perdaug nepasikeite,bet yra pastebejimu...pvz pradejau nelabai noreti saldumynu,gal cia labiau psichologiskai,bet vakar kepiau su vaikais meduolius ir visai net netrauke paragauti smile.gif Ar gali pats organizmas staiga pradet netolertuot kavos? As juk be kavos negaliu gyvent.o vakar po pietu puodelio,taip sueme tryda ,ir pilvo skausmas su pykinumu,siandien ryta skrandis apsunko,rankos drebet pradejo,teks ir kavute mest,juo labiau,kad kai daros bloga,net galvot apie ja nesinori. doh.gif Valgau du kartus apie 13 ir 18 val. Tai va tokie pasiekimai smile.gif Beja ir jauciuos lengvai,neapsunkus,o nakti miegu ramiai,ko nebuvo jau kokie 3 metai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 10, 10:46)
čia 1 kg. tiek maistingų medžiagų tenka?

ne, tik 100 gr.produkto
Papildyta:
QUOTE(nomore @ 2014 01 10, 09:31)
o kiek laiko jinai taip maitinosi? ir kaip tas jos paleo atrodė, kaži? prisiminiau, kaip caloriegame "laikėsi" "paleo"  lotuliukas.gif

kaip kaip- obuoliai dėžėmis, užsigeriant grietinėle. Juk vaisiai tokie natūralūs, ekologiški ir paleo?

Atsakyti
isigijau kraujo spaudimo matuokli, tai dabar zaidziu... spaudimas 100/65, pulsas 85 blink.gif

sulapnojau bliuda varskes su grietinele, dabar gurksnoju kavike su grietinele. na tokia ten kava, kavos 1/4 saukstuko ax.gif

siandien pietum bus vistos papas su kaulu ir sparnu, greiciau tai ketvirciu vadinama. ir dar letapuodi letapuodi lydysiu jautienos isjovas su kaulu, bus sultinuko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 10 sausio 2014 - 11:33
QUOTE(sevelija @ 2014 01 10, 11:55)
Sveikos...as jau visa savaite Paleo  thumbup.gif   Valgau du kartus apie 13 ir 18 val.  Tai va tokie pasiekimai  smile.gif  Beja ir jauciuos lengvai,neapsunkus,o nakti miegu ramiai,ko nebuvo jau kokie 3 metai  smile.gif

na va- pajutai paleo galią, tačiau netolimoje ateityje gali apsireikšti ir šiokie tokie negerumai, kai organizmas mėgins šiukšles išsivalyt, pasinaudodamas suteikta proga. Tad neišsigąsk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 10 sausio 2014 - 11:34
QUOTE(jautiena @ 2014 01 10, 11:29)
isigijau kraujo spaudimo matuokli, tai dabar zaidziu... spaudimas 100/65, pulsas 85  blink.gif

ir aš pagaliau jau turiu, ir ką. normalus tas mano spaudimas vėl, tik pas baltus chalatus visada pakyla lotuliukas.gif tai baisiai tikiuosi, kad taip ir liks, ir nereikės man vaistų gerti.
eik druskos palaižyk wink.gif o pulsas nėštumo metu kilstelia dažnai, nes kraujo kiekis padidėja, tai širdžiai tenka aktyviau padirbt, kad išpompuotų.
Papildyta:
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 10, 11:29)
kaip kaip- obuoliai dėžėmis, užsigeriant grietinėle. Juk vaisiai tokie natūralūs, ekologiški ir paleo?

ai, nu tada jo, paleo pakenkė biggrin.gif

pamenu, kažkada viena žaliavalgė pasakojo žiniasklaidoj, kaip jų šeima žaliavalgiauja. tai jinai tingi gaminti, ir savaitėmis valgo tą, kam akcija prekybcentry. pvz, jei akcija obuoliams, tai varo ir nusiperka kelis maišus didžiausius, ir paskui visa šeima (ir vaikai mažiukai du) valgo tik tuos obuolius. kitą savaitę kokius kopūstus graužia, ir pan. ir džiaugėsi baisiai, kad va, kaip pigu, greita, ir visems gerai doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif čia kiekvieną dorą žaliavalgį musiau nuo tokio mitybos plano apopleksija ištiktų lotuliukas.gif
Atsakyti
avo, klausimas, sorry kad per pietus ax.gif

is kur jus gavos distiliuoto vandens? (metabolizmo tyrime reik kakucius tirpdyt jame)? paprastas netinka?
Atsakyti