Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 09, 20:17)
man toks galvos skausmas prasidėjo pirmos dienos, kai nusprendžiau nebegerti kavos, vakare  unsure.gif
Gal ir gerai, kad atsigėriau tos kavos, nes jei taip tris dienas būtų buvę.. swoon.gif

jau rašiau, kad man jau pirmą dieną apie pietus pradeda skaudėti. Kuo toliau, tuo stipriau, baisu net galvą stipriau pajudinti. Vakare jau su pykinimu būna. Po nakties praeina, bet dar keletą dienų nestiprus galvos skausmas pasireiškia... rolleyes.gif
Atsakyti
ką reiškia "galima vartoti nekaitintus baltus sūrius, nekaitintą varškę" cia is Žinties tyrimo protokolo ax.gif
Atsakyti
tai reiškia, kad nieko papildomai su tuo sūriu ar varške nebedarai- jokių jų kaitinimų- kept ar dar kitaip. Nusipirkai ir valgai .
Atsakyti
Sveikutės,

QUOTE(taša @ 2014 01 09, 11:13)
na, nenoriu saves lyginti su gyvuliais, ir manau tai nelabai teisinga. zmones- ne gyvunai. kaip ir kazkada buvo sakyta- zmogus ne versiukas, tad jam pieno nereikia. tai tas pats ir su karvem manau smile.gif kas tinka jai-netinka mum ir atvirksciai. juolab karves skrandis visai kitaip sukonstruotas smile.gif

Manau ne taip supratai vorestą. Aš, tai supratau, kad ji lygindama duoda suprast, kad karvė nors ir ėda tik žolę, bet vis tiek jos kaulai stiprūs, ji turi dantis, o jos produkte-piene irgi yra kalcio. Na, kad ji kažkaip padidina savo kalcio vidinius klodus valgydama tik žolę smile.gif

QUOTE(taša @ 2014 01 09, 11:55)
o  as anksciau net nezinau, mazai valgiau. o su paleo- kai kiekviena pyrst stebiu tai labai jauciasi, net nuo maziausio kiekio, nes nesuvalgau ju daug siaip..

Brač, jau ketvirta diena išpūstu pilvu vaikštau angel_sadangel.gif Susilaiko, net kartais ir paskauda doh.gif Bet valgiau raugintų kopūstų, po to agurkų raugintų, vakar žiedinių kopūstų, gal visgi tai? g.gif

QUOTE(cushy @ 2014 01 09, 12:09)
Jūros kopūstus valgot kas nors? Kaip ruošiat, kad skanu būtų? Galvoju su tarkuotom morkom pamaišyt, citrinos, aliejaus.

Man skanu, bet pati neruošiau dar, nors ir turiu sausų. Anksčiau pirkdavau, bet dabar perskaičiau, kad ten deda cukraus, tai nebeperku.

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 09, 12:23)
o kuom vertingi jūros kopūstai, kad juos reiktų valgyt?

Mūsų platumose gyvenantiems jo labai trūksta, kaip ir vitamino D. Perdozuot nieko negerai, bet 10km prie jūros visa Lietuva negali gyventi smile.gif

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 09, 12:59)
O  ar mums jo tiek reikia? Džiovintuose jūros kopūstuose jo gali būti iki 30 000 µg/100 g., mums reikalinga paros norma ~150µg.

Manau reikia. Skydliaukės funkcionavimui pavyzdžiui. O 100g. suvalgyt ir sunkoka-nežinau kiek dubenų gautųsi išmirkius 100g. sausų jūros kopųstų...

QUOTE(Mantilė @ 2014 01 09, 15:05)
sakai dėl kavos g.gif bet galva ryte dar nežinojo, kad kavos nebegersiu..

biggrin.gif

Magnetinės audros...Aš irgi nuovargį jaučiau prieš tai kelis vakarus...
Atsakyti
Vakarienei lašisos (100 gr) ir avokado salotos. sumaišiau ir psio. Pagaliau radau skanų būdą valgyt žuvį thumbup.gif Be galo skanų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 09, 14:04)
atrodo jautiena cia rode didziule keptuve kukulaiciu.
tai noriu paklaust- ar  dejai i juos kiausinius, ar galima saldyti su kiausiniais? ar ne?
dejau kiausini. kodel negalima su kiausiniu saldyt? idomu, nes pirma kart girdziu toki dalyka.

siandien viriau garbanoto kopusto, to "curly kale". skonis tikrai neispudingas schmoll.gif reiks pasieskot receptuku kaip ji gaminti, nes gi pats kopustu karalius.

siandien sportklubi maciau viena panele plaukuotomis kojomis rolleyes.gif uzsimovusi trumpucius sortukus, kailiukas neblogas biggrin.gif atrode kiek neiprastai, bet tikrai nebjauriai, kaip kad kam galetu pasirodyt biggrin.gif

pasportavau neblogai, gryzus ir sedus valgyt, sakute rankose drebejo lotuliukas.gif ta prasme rankos drebejo, daviau garo krutinei ir tricepcui. ko negaliu daryt, tai pratimu presui, nes keistai tempia pilva.
kazi kur nomore su savo pilvu(ku). gal jau mete paleo... as laikausi 80/20.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautiena: 09 sausio 2014 - 22:02
QUOTE(jautiena @ 2014 01 09, 23:01)

Sveikos, vis dar paleo, lyg viskas gerai, tik energijos stoka vargina.

Sportuoju ir as, gal senokai jau, kovo men. bus metai. Man paleo ir pilvo presas labai susije dalykai, nes "kaladeles" zymiai labiau matosi, isryskeja su paleo, kai valgiau sss, taip nebuvo.
ir is vis visi kuno raumenys daug graziau atrodo, dirbu su stanga ir svoriais - hanteliais.

Kalbejote, apie kuno svori, grozi, maista ir pan. Asmeniskai pati nesu tokio kudo, lieso kulto atstove, bet man sportas islaisvina mane, per 1.5 val. issikraunu visiskai, visai kitos emocijos, nusimaudau ir galiu judeti toliau, energijos pilna thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 09, 20:16)
tai reiškia, kad nieko papildomai su tuo sūriu ar varške nebedarai- jokių jų kaitinimų- kept ar dar kitaip.  Nusipirkai  ir valgai .

Aa, nu aisku. As jos ir nekepu, na vakar tik varskes pyraga kepiau, nes mazoji nei aguoninio, nei morkinio nevalge.
Atsakyti
perskaiciau komentara merginos kuriai netiko Paleo.. blink.gif
sako isivyste endometrioze, apgamu padaugejo, labai galva skaudejo ir pan...
kaip keista...
o as taip norejau padet jai ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 09 sausio 2014 - 22:39
QUOTE(taša @ 2014 01 09, 23:39)
perskaiciau komentara merginos kuriai netiko Paleo..  blink.gif
kaip keista...

biggrin.gif nekreipk dėmesio, aš irgi mėginau jai padėt, tačiau kai kuriems žmonėms neįmanoma padėt, žinau, ji mėgino, tačiau tikrai nesilaikė paleo kaip priklausė. Tiksliau- jai neišėjo laikytis, nes manau, jai taip pat buvo per mažas druskos rūgšties kiekis, dėl to blogai virškino baltymus. O nuo to visos problemos prasideda.
Tad tikrai ne paleo kalta dėl jos bėdų. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 09, 23:39)
perskaiciau komentara merginos kuriai netiko Paleo..  blink.gif
kaip keista...

Netikiu, kad ji tikrai laikesi paleo:) Paradoksaliai skamba,- "man netiko mityba, as emiau sirgti, kuomet ismeciau is raciono, cukru, bulkutes, tortus, pyragelius, saldainius, sokoladukus, koka kola, limonadus, E, sausainius ir bulves. Jauciausi sveika, kai visa tai valgiau":) Tai neimanoma.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 09, 22:01)
kazi kur nomore su savo pilvu(ku). gal jau mete paleo...

nu nu, prašom taip nė negalvoti cool.gif aš kapanojuosi, sunkiai, jaučiuosi nelabai kaip, vis dar gulimam režime, bet tikiuosi, kad pamažu išsikapstysiu jau iš tos duobės ir prašviesės mano horizontai. paleo mest nė nenoriu pagalvot, žinau, kad būtų dar blogiau, nei dabar.
Atsakyti