Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(rytorasa @ 2014 01 09, 11:24)
manau, kad tikrai dėl kavos nutraukimo... Neturi reikšmės kada skauda- ryte, dieną ar vakare...Man panašiai būdavo nutraukus kavos gėrimą... rolleyes.gif

sakai dėl kavos g.gif bet galva ryte dar nežinojo, kad kavos nebegersiu..
Atsakyti

Sveikos 4u.gif NIDULIA, TAŠA, SOWELU, kurios darėtės tyrimą su Roku..

Gavau iš Roko iš organizmo būklės tyrimo rinkinį. Nuo rytojaus pradedu 2 savaičių susilaikymą lotuliukas.gif . Šiandien jau blush2.gif prisivalgiau Paleo šokolado.

Ką, kiek ir kiek kartų maždaug valgėte dvi savaites iki tyrimo? Žinties puslapyje matau ir varškę ir sūrius galima.
Ten yra parašyta ko vengti, bet norisi suzinoti realius valgius iš jūsų lūpų. ax.gif

Ryškiai bus sunku....buvau middle paleo su mandarinais, Pamelo, riešutais ir grietinėle, tai dabar teks visko atsisakyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 09 sausio 2014 - 15:35
QUOTE(taša @ 2014 01 09, 16:04)

as kol kas dar neradau saltiniu tokios zuvies.

nueini į http://www.dieta.lt/maistoforas/
ten randi Atrinkti produktus pagal pasirenki reikiamą elementą ir surenka eiliškumo tvarka maistą, kur gali būti to trūkstamo dalyko.
ir pirmas 20-ukas

1. Druska joduota 3000.00 μg
2. Menkė 110.00 μg
3. Krevetė 110.00 μg
4. Menkės filė 72.00 μg
5. Ungurys 65.00 μg
6. Ungurys, rūkytas 65.00 μg
7. Kiaušinių milteliai 64.00 μg
8. Grietinėlės milteliai 60.00 μg
9. Lieso pieno milteliai 55.00 μg
10. Plekšnė 52.00 μg
11. Otas 52.00 μg
12. Tunas 50.00 μg
13. Kondensuotas pienas be cukraus 50.00 μg
14. Nenugriebto pieno milteliai 50.00 μg
15. Skumbrė 45.00 μg
16. Lašiša 44.00 μg
17. Grietininiai ledai, 10% riebumo 43.00 μg
18. Plombyras, 15% riebumo 43.00 μg
19. Sūris "Emmental" 40.00 μg
20. Sūris "Parmesan" 40.00 μg

aišku, ne visi produktai mums tinkami
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 09, 16:05)

ai, na jeigu jau prieš tai skaudėjo, tai gal dėl kitos priežasties... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 09, 15:40)
nueini į http://www.dieta.lt/maistoforas/
ten randi Atrinkti produktus pagal pasirenki reikiamą elementą ir surenka eiliškumo tvarka maistą, kur gali būti to trūkstamo dalyko.
ir pirmas 20-ukas

1. Druska joduota 3000.00 μg
2. Menkė 110.00 μg
3. Krevetė 110.00 μg
4. Menkės filė  72.00 μg
5. Ungurys 65.00 μg
6. Ungurys, rūkytas 65.00 μg
7. Kiaušinių milteliai 64.00 μg
8. Grietinėlės milteliai 60.00 μg
9. Lieso pieno milteliai 55.00 μg
10. Plekšnė 52.00 μg
11. Otas 52.00 μg
12. Tunas 50.00 μg
13. Kondensuotas pienas be cukraus 50.00 μg
14. Nenugriebto pieno milteliai 50.00 μg
15. Skumbrė 45.00 μg
16. Lašiša 44.00 μg
17. Grietininiai ledai, 10% riebumo 43.00 μg
18. Plombyras, 15% riebumo 43.00 μg
19. Sūris "Emmental" 40.00 μg
20. Sūris "Parmesan" 40.00 μg

aišku, ne visi produktai mums tinkami

ne... turejau omeny sviezios tinkamos zuvies nerandu ..

bet ir sitas pravesrs, aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Solve @ 2014 01 09, 15:10)
Sveikos  4u.gif NIDULIA, TAŠA, SOWELU, kurios darėtės tyrimą su Roku..

Gavau iš Roko iš organizmo būklės  tyrimo rinkinį. Nuo rytojaus pradedu 2 savaičių susilaikymą lotuliukas.gif . Šiandien jau  blush2.gif prisivalgiau Paleo šokolado.

Ką, kiek ir kiek kartų maždaug valgėte dvi savaites iki tyrimo? Žinties puslapyje matau ir varškę ir sūrius galima.
Ten yra parašyta ko vengti, bet norisi suzinoti realius valgius iš jūsų lūpų.  ax.gif

Ryškiai bus sunku....buvau middle paleo su mandarinais, Pamelo, riešutais ir grietinėle, tai dabar teks visko atsisakyti.

o, as irgi nuo rytojaus pradedu! norejau whole, bet pradziai geriau tyrimui pasiruosiu.

tyrimo su Roku nedariau, nes kainuotu dvigubai brangiau. pagalvojau akd sugebesiu visgi pati pasidaryt+kaip man sake Jolkitas, kad geriau nuotolinis su 3 rezultatais, nei vienos dienos.

taigi jo, metabolizmo tyrime parasyta kad galima ir graikiskos salotos , ir varske su grietine. tai ir bandysiu palikt juos.
sunkiau bus su mazai kaitintu maistu.. g.gif

Papildyta:
Nidulia, sakai kapoji maskarpone suri? tau nuo jo nepucia pilvo?
nes man jis aiskiai netinka... tas pats ka ir su jogurtais schmoll.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 09, 16:57)
ne... turejau omeny sviezios tinkamos zuvies nerandu ..

bet ir sitas pravesrs, aciu  mirksiukas.gif
Papildyta:
o, as irgi nuo rytojaus pradedu! norejau whole, bet pradziai geriau tyrimui pasiruosiu.

tyrimo su Roku nedariau, nes kainuotu dvigubai brangiau. pagalvojau akd sugebesiu visgi pati pasidaryt+kaip man sake Jolkitas, kad geriau nuotolinis su 3 rezultatais, nei vienos dienos.

taigi jo, metabolizmo tyrime parasyta kad galima ir graikiskos salotos , ir varske su grietine. tai ir bandysiu palikt juos.
sunkiau bus su mazai kaitintu maistu.. g.gif

Papildyta:
nes man jis aiskiai netinka... tas pats ka ir su jogurtais  schmoll.gif  verysad.gif

Tai aš taip pat ruošiuosi nuotoliniam.
Atsakyti
Nevalgau griežtai nei joduotos druskos, nei jūros kopūstų - mano skydliaukei jų nereikia biggrin.gif
Atsakyti

Jei tris dienas prieš tai negėrėt kavos, tai tas galvos skausmas tikrai gali būti reikalavimas "dozės", kaip narkomanui - juk organizmas irgi nežino - gaus dozę ar negaus, vis tiek lomkės prasideda kurį laiką nevartojus.
Taša, tikrai susiimkit ir pasidarykit bent jau nuotolinį metabolizmo tyrimą, nu negali būt, kad žmogui šitiek visokiausių produktų netiktų, bus aiškiau kuria kryptim važiuot, juolab ir tiek ligų ligelių kimba, nes dabar gaunasi toks truputį klaidžiojimas užrištom akim...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 09, 12:55)
o  as anksciau net nezinau, mazai valgiau. o su paleo- kai kiekviena pyrst stebiu tai labai jauciasi, net nuo maziausio kiekio, nes nesuvalgau ju daug siaip..
o gaila, man labai skanu morku-kopustu salotos su grietine  wub.gif

Bet juk ne visi pyrs yra blogi. Juk ir taip organizme kasdien pasigamina apie 2 litrus duju, net ir teisingai valgant, tai tom dujom gi reikia pasisalinti kazkaip. Jei pyrs nesmirdantis, tai kodel taip jo baidotes ir taip reaguojate? Nebent raizo pilva, pucia pilva ir dujos neiseina, o kai ijau seina, tai jos buna puvesio kvapo, tada jau negerai.

QUOTE(Solve @ 2014 01 09, 16:10)
Sveikos  4u.gif NIDULIA, TAŠA, SOWELU, kurios darėtės tyrimą su Roku..

Gavau iš Roko iš organizmo būklės  tyrimo rinkinį. Nuo rytojaus pradedu 2 savaičių susilaikymą lotuliukas.gif . Šiandien jau  blush2.gif prisivalgiau Paleo šokolado.
Bet juk ir be tyrimo reikia nevalgyti neleistino sudmaiscio, jei jau nusprendete maitintis paleo, turimas cia visai niekuom detas. Iki tyrimo mityba - grynai paprasto primal paleo.
Ten yra parašyta ko vengti, bet norisi suzinoti realius valgius iš jūsų lūpų.  ax.gif

As ziurejau I patarimus zintyje "pasiruosimas tyrimui", ten aiskiai parasyta, ko negalima valgyti 2 savaites, taip ir dariau.
Bet jus, mergos tai mane kartais stebinate lotuliukas.gif Mokate pinigus uz tyrima, bet grybaujate su maistu arba skundziates, kad neiskentesite 2 savaites kazko neleistino nesuvalgiusios. Juk tyrimas nbus tikslus, kam tada apskritai metyti pinigus tam tyrimui?
QUOTE(taša @ 2014 01 09, 16:57)
nes man jis aiskiai netinka... tas pats ka ir su jogurtais  schmoll.gif  verysad.gif

Mascarpone kapoju salia maitinimo. Jei valgau varske su grietine, tai po jos is karto kabinu viena mascarpone - dieviskai skanu:) Siandien driausi varske su grietine, pjaustytu obuoliuku, salia isidejau sauksta mascarpones ir ja apslaksciau sauksteliu becukriu avieciu sultimis-sikarni pusryciai gavosi:)
Nieko man nepucia po mascarpones.
Papildyta:
Sianakt daugeliui zmoniu buvo ne kas su sirdim ir miegu - labai stipri saules plykste. Sako ir raso, kad dar didesnis jos poveikis pasijaus po paros.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 09, 17:14)
Bet juk ne visi pyrs yra blogi. Juk ir taip organizme kasdien pasigamina apie 2 litrus duju, net ir teisingai valgant, tai tom dujom gi reikia pasisalinti kazkaip. Jei pyrs nesmirdantis, tai kodel taip jo baidotes ir taip reaguojate? Nebent raizo pilva, pucia pilva ir dujos neiseina, o kai ijau seina, tai jos buna puvesio kvapo, tada jau negerai.

na pasakei kaip ir mano drauge - mol riaugeju ir tai normalu.
as siaip sau neriaugeju niekada. nebent tikrai pririjau oro.
bet va nuo kai kuriu produktu is karto atsiriaugeju ir su to produkto skonio- o butent - svogunu ir moliugu. tai darau isvada kad jie man netinka. nes labai nemalonus jausmas.
tas pats su bezdejimu. paprastai - tai net nepastebiu, gal ir buna koks vienas-du dienoj. bet jei suvalgai ir uz valandos pradeda prprprprrprp(kad ir nesmirdantis, bet gausiai oro iseina) - manau cia nekazka.....
Atsakyti
Juk ir taip organizme kasdien pasigamina apie 2 litrus duju, net ir teisingai valgant

Neaišku pas ką matuotas tas kiekis, t.y. gal čia kaip ir visos normos nustatytos pas įprastai valgančius, t.y. eilinį statistinį pilietį, neturintį aiškiai išreikštų ligų...
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 08, 10:51)
ok sakau ir nusipirkau is kitos koleges abonimenta i gyma.

aš irgi jungiuosi į sportuojančių gretas fitness4.gif
nuo šeštadienio arba antradienio biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 09, 12:21)
man tris dienas ištisai skaudėjo galvą...lyg kas spaustų iš abiejų pusių, norėjau tik gulėti, nei jėgų nei sveikatos. Nesieju to su kavos negėrimu, nes tik prabudus jau jausdavau, kad pulsuoja smegenai. Trečios dienos vakare pajutau kad skausmas  praėjo, tai tokia laimė apėmė  clap.gif kas čia man galėjo būti? candida kojas kratydama intoksikuoja mane?

man toks galvos skausmas prasidėjo pirmos dienos, kai nusprendžiau nebegerti kavos, vakare unsure.gif
Gal ir gerai, kad atsigėriau tos kavos, nes jei taip tris dienas būtų buvę.. swoon.gif
Atsakyti