Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 08, 20:06)

Voresta, o koks tavo ugis? Isivaizdavau, kad tu su savo 1 valgymu turetum buti kaip nendrele:)

175 cm, tada svorio kritimą sustabdžiau, ir toks svoris laikėsi ilgai, o šią vasarą valgiau uogas vaisius ir prisiauginau ~3 kg, dabar jau jų ne sezonas, tas viršsvoris nutirpo ir vėl ~ 70 kg. Man visai patinka toks mano svoriukas, labiau kūdėt nenoriu, nes tektų visus skudurus keist. Be to, kaimynai pamanytų, kad man vėžys sugrįžo, jei pasidaryčiau nendrele. Aš gi ne jauniklė, turiu šiek tiek riebalo prilaikyt.
Na iki pavasario laiko dar yr, gal koks kg ir nukris, kas žino.
Mano valgymas šiandie: Smulkintus lašinius pašildžiau keptuvėj su porais ir sumaišiau su liesa varške, užsidėjau šiek tiek grietinės ir suvalgiau kartu su likusiuose keptuvėj riebaluose patroškintu keletą šimtų gr pastarnoko. Skonis priminė cepelinų su varške ir lašinukais įdarą.
Karvė trūksta, mažėja grietinės, tai nėra iš kur jos daug ant varškės užsidėt. Va ir sugalvojau su kuo ją valgyt.
Atsakyti
Voresta, koks superinis varskes receptas bigsmile.gif Meginsiu ir as tokia varske. As bijau, kad labai isismaginau su riebos grietines kiekiu ir riebia mascarpone. Ant varskes kraunu du didelius saukstus riebios grietines ir dar uzkandu dideliu saukstu mascarpones. Rokas situos rekomendavo didinti, bet reikia gal mazinti pieno ribala ir sociuosius riebalus is kitur gauti, kitaip man dar karta reikes skudurus keisti lotuliukas.gif Reikes erienos uzsipirkti, nes tarpraumenini erio riebala rekomendavo kaip sociuosius. Isorinis lajus netinka?
Atsakyti
Kai parašėte apie rūkymą, tai labai įdomu, nes dauguma metę rūkyti priauga bigsmile.gif Aš irgi būtinai daryčiausi išsamesnius tyrimus, vien bendri mažai ką rodo...

Man irgi labai įdomus čija pudingas, kaip tik daug čija sėklų prisipirkau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 08, 19:54)
Kaip ruošei? Aš tik restorane valgius, kaip kotletas patiektas su įmuštu žaliu kiaušiniu viduryje, patiektas buvo su daržovėm.

Labai paprastai, pagal internete pirmą pasitaikiusią nuorodą smile.gif O ir čia temoj pas kažką buvau užklausus. Supjausčiau smulkiai jautienos kumpį, dėjau raudono svogūno, raugintų agurkų, druskos, pipirų ir putpėlės kiaušinį. Viskas, sumaišiau viską ir valgiau thumbup.gif

QUOTE(Tasty @ 2014 01 08, 21:44)
Kai parašėte apie rūkymą, tai labai įdomu, nes dauguma metę rūkyti priauga  bigsmile.gif 

Priauga, kai vietoj cigarečių pradeda užkandžiauti. Kai aš mečiau rūkyt, man 3 kg nukrito, nes sąmoningai atsisakiau užkandžių, saldumynų, derinau maistą (nevalgiau bulvių su mėsa).
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 01 08, 21:03)
Labai paprastai, pagal internete pirmą pasitaikiusią nuorodą  smile.gif O ir čia temoj pas kažką buvau užklausus. Supjausčiau smulkiai jautienos kumpį, dėjau raudono svogūno, raugintų agurkų, druskos, pipirų ir putpėlės kiaušinį. Viskas, sumaišiau viską ir valgiau  thumbup.gif

niam.... wub.gif thumbup.gif tik apsieinam be raugintu agurku, i lekste dar prisibarstom konservuotuju zaliu pipiriuku ir kapareliu, dera gerai jie.
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 07, 20:13)
siandien nukrypavau iki vietinio mesininko, paprasiau saujos jaucio ir saujos kiaules farso, tai kaip visada parsivilkau virs kg mesos, nes jo ir mano "saujos" supratimas labai skiriasi...
user posted image

biggrin.gif kokie gražučiai, reiks ir man nusibeždžioniaut savaitgaliui pvz.

QUOTE(ativas @ 2014 01 07, 21:26)
kazi kur Elata dingus....

Va va unsure.gif ir aš jau pasiilgau.

QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 01 08, 07:15)
Deserto receptelis atrodo skanus ir simpatiskas
http://paleoleap.com...kiwi-popsicles/
user posted image

Wow kaip gražu ir turbū LABAI skanu-kivis salsternas su rūgštele ir saldus šokolaaadas wub.gif Reiks vaikų gimtadieniams įsiminti.

QUOTE(taša @ 2014 01 08, 07:47)
aj, ir dar  Eozinofilu pas mane kaip visada per mazai

kas šitie tokie?

QUOTE(tiktak @ 2014 01 08, 19:07)
turiu prasyma kur galima rasti ir kurioj temoj ka reikia vartoti su whole 30 ta programa noriu placiau pasiskaityti

http://whole9life.co...hole30-program/

http://whole9life.co...ng-Template.pdf
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 08, 17:49)
Gal galite pasidalinti kaip gaminat, kur perkat paryškintus produktus, patiekalus?  4u.gif
thumbup.gif

Taip taigi:

Maca (liet. peruvinė pipirinė) - maža šakninė daržovė, kuri, pasak inkų, gerina atmintį, didina deguonies kiekį kraujyje, gerina neuromediatorių funkcijas ir stiprina libido. Suteikia daugiau energijos ir jėgų, gerina imunitetą. Augale gausu vitaminų, mineralų ir aminorūgščių, todėl ypač rekomenduojama dėl fizinio bei protinio darbo nusilpusiam organizmui.
Dedu pagrinde į glotnučius, į paleo desertus smile.gif

Kanapių baltymai
Kanapės yra vienas iš labiausiai koncentruotų baltymų šaltinių - net 50% baltymų. Ir tai ne viskas. Juose gausu ląstelienos, riebiųjų rūgščių, net 21 amino rūgščių grandinė, iš jų aštuonios, kurių žmogaus organizmas negali pats susintetinti, jos gaunamos tik su maistu. Gausu chlorofilo ir mineralų: magnio, geležies, cinko, kalio.
Daug antioksidantų, vitamino C, E, flavanoidų, fosforo.
Puikiai tinka sportuojanties - paryškins Jūsų raumenukų linijas. Lengvai virškinamas baltymas.
Be glitimo.
Dedu irgi į kokteilius, valgau šaukštą su vandeniu po sporto ir šiaip beriu belekur. Šiaip skonis tikrai nekažką kaip smėlis. Bet svarbu nepadaugint, tada normaliai.

Čija pudingas tai kai whole tai darau taip kokoso pieno stiklinė, čija keli šaukštai ir viską pamaišai palieki šaldytuve per naktį ryte valgai smile.gif (galima macos ėdėti dėl saldumo).
Dar galima pakeisti kokoso pieną šaldytom žaliom uogom ar bananais, tiesiog ištirpdot uogas, sublendinat tada sudedat čija, pamaišot ir ryte valgot. smile.gif

O jeigu turit migdolų pieno ir valgot medų tai viską sumaišykit ir sudėkit čija... toks nuostabus skonis, labai pasigendu. Dieviškai skanu.

Visus super food perku raw inn kaune (restorane) nes ten pigiausia ir tikrai yra kokybiška. smile.gif bet galit iš belekur internete nusipirkti, paguglint tik reik smile.gif
Atsakyti
Maca, toli grazu tinka ne kiekvienam:) Pasiskaitykite placiau apie maca. Gali ir menesines sutrikti ir miegelis.
Atsakyti
QUOTE(cushy @ 2014 01 08, 20:03)
...
Priauga, kai vietoj cigarečių pradeda užkandžiauti. Kai aš mečiau rūkyt, man 3 kg nukrito, nes sąmoningai atsisakiau užkandžių, saldumynų, derinau maistą (nevalgiau bulvių su mėsa).
as kada rukiau, seniai seniai jau, tai visad turedavau uzkast po cigaretes, kad numust cigaretes skoni burnoj - kaip arkliu stoveta schmoll.gif schmoll.gif net nupurto apie cigaretes pagalvojus, slykstynes schmoll.gif maniskis teberuko, deja... nesiseka man jo ikalbint bent jau pamegint mest. ruko darbe arba slapta, beda kaip ir su sudmaisciu, kuri valgo irgi kai nematau... schmoll.gif

siandien pirma diena koledze po kaledu atostogu. visi bendrakursiai kudinasi, tiek mergos, tiek bernai biggrin.gif tema neissemiama - visu nauju metu planai yra numesti svorio ir tapti fitness asais lotuliukas.gif o per pusryciu pertraukele valgykloj chebryte sumustinukus, bandikes, sausus dribsnius su 1% pienu ir kitas gerybes kemsa, o as pasiemiau du keptus kiausinius, du griezinelius rukytos kiaules ir kelias riekes kepto pomidoro. as isbuvau soti iki paskaitu pabaigos 16val, o likusieji dar gavo pakartot savo menu per pietu pertraukele: vel bulkos, bulves, makaronai... bet tai nieko, nes vakare visi prisiplanave sportu, kas begiot, kas vaiksciot, kas wiiiiii biggrin.gif idomu kiek tai tesis...
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 09, 01:05)

siandien pirma diena koledze po kaledu atostogu. visi bendrakursiai kudinasi, tiek mergos, tiek bernai biggrin.gif tema neissemiama - visu nauju metu planai yra numesti svorio ir tapti fitness asais 

Šakės, kuom užkišti jaunų žmonių smegenai? Svarbiausias dalykas gyvenime- kaip atrodo kūnas?
Atsakyti
klausimas - ar pas visus kalcis normoj?
is kur ji gaut, nevalgant pieno produktu?
ar visos geria is buteliuko?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 09, 10:57)
klausimas - ar pas visus kalcis normoj?
is kur ji gaut, nevalgant pieno produktu?
ar visos geria is buteliuko?

o iš kur kalcio gauna karvė? kiti gyvūnai? Jie gi pieno nevalgo, tačiau kalcio nepritrūksta?

http://zintis.eforum...9b6a33b83357575

manau, pilnai galima tokius klausimus uždavinėti šitame forume.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 09 sausio 2014 - 10:35