Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Nustebink @ 2014 01 08, 10:00)
Laba diena merginos,
užsiregistravau vien dėl šitos temos, seku forumą jau kuris laikas.
mano ūgis 172/ svėriau prieš pradedant 64kg, o dabar vargani 48kg. neturiu ką apsirengti  doh.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Svorio kritimas koks g.gif
QUOTE(Nustebink @ 2014 01 08, 10:38)
Na aprašysiu ką vakar valgiau.
Pusryčiam suvalgiau 3kietai virtus kiaušinius, 100g lašišos ir du pomidorus, čija pudingo puodukas. turėjau didelę priklausomybę kavai tai pakeičiau guaranos milteliais... tikrai padėjo nebegerti.
Pietūs
ant kokosų aliejaus keptą sprandinės Du kepsniai, fermentuotų salotų kalnas, glotnutis su kanapių baltymais, maca šaknis, špinatais, rukola, kokoso pienu.
Vakarienė
kepenėlių pašteto su raw duoniukais. saulėgražų daigų glotnutis.

Man kiek čia nežinomų produktų ir patiekalų g.gif . Pvz., guaranos milteliai, glotnutis su kanapių baltymais, maca šaknis, saulėgrąžų daigų glotnutis.
Jūs LT gyvenate?
Aš kai Whole laikausi, tai nei riešutų, nei vaisių, nei pieno produktų. Gal persistengiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nustebink @ 2014 01 08, 09:00)
Laba diena merginos,
užsiregistravau vien dėl šitos temos, seku forumą jau kuris laikas. Pribrendo laikas turbūt pasireikšti.  g.gif

sveika prisijungus 4u.gif labai žymus svorio kritimas pas tave, jei ne paslaptis kiek tau metų?
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 08, 13:22)
Sveika prisijungus  4u.gif Svorio kritimas koks  g.gif

Man kiek čia nežinomų produktų ir patiekalų  g.gif . Pvz., guaranos milteliai, glotnutis su kanapių baltymais, maca šaknis, saulėgrąžų daigų glotnutis.
Jūs LT gyvenate?
Aš kai Whole laikausi, tai nei riešutų, nei vaisių, nei pieno produktų. Gal persistengiu  g.gif

Lietuvoj lietuvoj smile.gif Na aš ir riešutų nevartoju o iš vaisius tai valgau išskyrus bananus, vynuoges, persimonus.
Čia stebuklo labai nėra, viską galite įsigyti lietuvoje smile.gif

Atsakyti
Totoriškas bifšteksas išbandytas essen.gif Niekad nemaniau, kad tokį daiktą valgysiu, o tuo labiau ir pati ruošiu biggrin.gif Skanu NEREALIAI thumbup.gif
Atsakyti
Pumpica, o svoris tau nepriaugo? Man tai žiauriai. Susiėmus krenta. Bet aš pieną, t.y. giretinėlę įsivedžiau į savo gyvenimą. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pur-pur @ 2014 01 08, 16:00)
Pumpica, o svoris tau nepriaugo? Man tai žiauriai. Susiėmus krenta. Bet aš pieną, t.y. giretinėlę įsivedžiau į savo gyvenimą. biggrin.gif

nu zinok minimaliai..as maziausia ka esu pasiekus tai buvo 68.7 , o dabar svyruoja tarp 69.8-70 blush2.gif tai skaitau labai neblogai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 08, 13:51)
sveika prisijungus  4u.gif labai žymus svorio kritimas pas tave, jei ne paslaptis kiek tau metų?

24.

O tyrimai tai paprasti, skydliaukės echoskopija, bendras kraujo ir šlapimo. Jačiuosi gerai.
Daktarė tai patarė mažinti sporto krūvius ir aišku pradėti vartoti angliavandenius iš grūdinių kultūros. Tai sumažinau sportą nors seniau krosas buvo kaip kasdienis ritualas.
Vieną dieną per savaitę išvis nepsortuoju tai jaučiuosi laaabai nelaiminga, tingiu ką nors daryti.
Aš labai mėgstu kraštutinumus, nemoku per vidurį. Prieš whole tai išvis rūkiau kaip kaminas, siaubingai, po 2 pakelius į dieną. :| ir sugalvojau kad jau viskas, arba greit mirsiu arba reikia mesti. Tai mečiau rūkyti tą pačią dieną kai pradėjau whole, tai eina sau galvojau kad pragaras atsivėrė biggrin.gif bet iškenčiau dvi savaites ir va, viskas gerai tik tas svoris mane baugina. Nes nu laabai krenta, o valgyt jau dar daugiau neina.
Atsakyti
Aloha!

QUOTE(Nustebink @ 2014 01 08, 09:00)
Norėjau pasiteirauti ar yra merginų kurios praktikuoja whole nuolatos?
Nes aš prieš 5 mėnesius norėjau pabandyti mėnesiuką išsivalyti, tai taip ir likau iki dabar.
mano ūgis 172/ svėriau prieš pradedant 64kg, o dabar vargani 48kg. neturiu ką apsirengti 

Sveika (tikiuosi taip ir yra 4u.gif ) prisijungus! Kiek laiko jau laikotės whole? Stebėtinas kritimas svorio. Nenorit ramybės dėlei pasidaryt išsamesnį kraujo tyrimą, dar hormonų ir mineralinių medžiagų, vitaminų?

Aš tik nuo spalio laikausi, tai kaip ir Paleo buvo, tik su kava ir laaabai retai pieno produktus (Naujakas), bet svoris man nekrenta taip, pirmą mėnesį 4,8kg, po to per du dar1,2kg, dabar nuridinėju šventinį kilogramą, nuo pirmadienio ir be kavos showoff.gif

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 08, 09:24)
Grįžtant prie whole temos - visgi dar nesu pasirengusi psichologiškai mesti kavos  doh.gif Pradėjau vėl gerti, nestiprią, su kokosų pienu. Visa kita ateinančiam mėnesiui lieka tas pats - jokių desertukų, jokių pieno produktų.

Ai, aš jau trečia diena, lomkių nėra, bet įprotis ir noras nedingęs. Kakavos (organiškos su burokėliais ir hibiscus) puodelį išgeriu su kokospieniu. Be pieno produktų ir vaisių varau friends.gif LABAI mėgstu kavą. Tiesiog negeriu ir viskas.

QUOTE(Nustebink @ 2014 01 08, 09:38)
Atsikėlus iškarto lengvai varau pabėgioti, 5 kartus per savaitę.
Pusryčiam suvalgiau 3kietai virtus kiaušinius, 100g lašišos ir du pomidorus, čija pudingo puodukas. turėjau didelę priklausomybę kavai tai pakeičiau guaranos milteliais... tikrai padėjo nebegerti.

Pietūs
ant kokosų aliejaus keptą sprandinės Du kepsniai, fermentuotų salotų kalnas, glotnutis su kanapių baltymais, maca šaknis, špinatais, rukola, kokoso pienu.

4 kartus į savaitę prieš vakarienę einu į salę svorių pakilnoti.
Vakarienė
kepenėlių pašteto su raw duoniukais. saulėgražų daigų glotnutis.

thumbup.gif viskas skamba super, išskyrus ŠITIEK sporto ohmy.gif Hormonų neišbalansuos tokie krūviai?

Gal galite pasidalinti kaip gaminat, kur perkat paryškintus produktus, patiekalus? 4u.gif

QUOTE(taša @ 2014 01 08, 09:51)
ir nusipirkau is kitos koleges abonimenta i gyma.
o dar is kito - 3 pakus kaimisku kiausiniu  puiki diena!

thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 08 sausio 2014 - 17:50
QUOTE(Nustebink @ 2014 01 08, 17:36)
24.

va, viskas gerai tik tas svoris mane baugina. Nes nu laabai krenta, o valgyt jau dar daugiau neina.

Na taip, mažokas svoris.
O pieno produktus toleruoji? Jei taip, pagerk vakarais po puslitriuką gero riebaus pieno + dar grietinėlės įsipilk. Kritimas baigsis, ir atgal priaugsi, kiek tik norėsi.
Ir sultinių išsivirk ir panaudok . Tokiai sportuojančiai turėtų būt kaip tik.
Aš kai perėjau į paleo su savo 85 kg ir nutirpau iki 69 (gyvenime tiek mažai nebuvau svėrus) tai pieno pagalba sustabdžiau procesą ir atgal priaugau 1 kg per savaitę.
Bet tai šaunuolė, kad nutarei tabako pramonės neberemti thumbup.gif , lai užsikasa savo šiukšlėse.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo " voresta ": 08 sausio 2014 - 17:53
QUOTE(pumpica @ 2014 01 08, 10:01)
taip, nemokami buvo su siuntimu mirksiukas.gif
Kai perejau ant Paleo mitybos ...

Aišku, ačiū, kad pasidalinot smile.gif

QUOTE(Gricė @ 2014 01 08, 13:22)
Aš kai Whole laikausi, tai nei riešutų, nei vaisių, nei pieno produktų. Gal persistengiu  g.gif

Aš irgi smile.gif O dėl ko čia persistengėt, taip ir turi būt, nebent labai silpna būtų, tai tuos vaisius gal galima po truputį. Bet aš nevalgau.

QUOTE(cushy @ 2014 01 08, 15:31)
Totoriškas bifšteksas išbandytas  essen.gif  Niekad nemaniau, kad tokį daiktą valgysiu, o tuo labiau ir pati ruošiu  biggrin.gif  Skanu NEREALIAI  thumbup.gif

Kaip ruošei? Aš tik restorane valgius, kaip kotletas patiektas su įmuštu žaliu kiaušiniu viduryje, patiektas buvo su daržovėm.

QUOTE(Nustebink @ 2014 01 08, 16:36)
Aš labai mėgstu kraštutinumus, nemoku per vidurį.

O reiktų po truputį link AUksinio viduriuko keliauti 4u.gif Aš irgi tik kelyje...
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 08, 10:24)
Jūsų KMI gi baisiai mažas  blink.gif
Mano ūgis toks pat, kaip Jūsų, tai su tokiu svoriu turbūt būčiau absoliutus kaulų rinkinys.
Man kažkaip net nesitiki, kad valgant daug ir gerai, taip stipriai kristų svoris.. Suprasčiau dar, jeigu būtų didelis viršsvoris, bet Jūsų atveju jo net nebuvo prieš pradedant paleo g.gif
Papildyta:

Tai sportuoja gi kik dayg. % artai per savaite laksto, 4 kartus savaiteje svorius kilnoja, 5 menesius pienisku nevalgo, kur nekris svoris. Bet I jauciasi gerai ir tyrimai geri. B to, ju jau 5 menesius whole. Man per 50 whole dienu su biskuciu nusirideno 13 kg, nors irgi antsvorio neturejau. Dabar jau riebi grietine, mascarpone, sviestas, tai nebekrenta svoris.

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 08, 18:51)
Na taip, mažokas svoris.
O pieno produktus toleruoji? Jei taip, pagerk vakarais po puslitriuką gero riebaus pieno + dar grietinėlės įsipilk.  Kritimas baigsis, ir atgal priaugsi, kiek tik norėsi.
Ir

O svoris auga tik nuo pieno su grietinel, ar ir nuo 40 proc. grietines, sviesto ir mascarpones?
Voresta, o koks tavo ugis? Isivaizdavau, kad tu su savo 1 valgymu turetum buti kaip nendrele:)
Atsakyti
turiu prasyma kur galima rasti ir kurioj temoj ka reikia vartoti su whole 30 ta programa noriu placiau pasiskaityti
Atsakyti