Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 07, 13:57)
niu gi prie varskes kalnelis riebios grietines ir mascarpone. Dar vakare sukirtau 2 desreles (pati kimsau farsu) su kopustais.
Ir man su energija nelabai kas. O tau Rokas nesake, kad po 1 vaisiu suvalgyti \gal ir pas tave organizmas sunkiai gliukoze keliasi? O tu sportuoji? Rokas sake, kad suda energijos bus, jei neduosim raumenims geru apkrovu karta i savaite.
Panasu, kad maniskis per velai puole kvepuoti arbatmedziu, blaskesi nakti, teko miegoti su uzdarytu balkonu:( Ryte, maciau, jau nosi traukia ir kosti choru dviese su maze. Vienas baseine prisiplaukiojo ir po to dar i darba, kita -Vichy parke turskesi visa sestadieni. Issidezinfekavo, tai dabar karksi abu.

o tau leido pieno riebalus? pas tave lyg anaerobinis irgi yra?
Atsakyti
Sveikos,

Šiandien DU valgymai smile.gif - pusryčiams putpelių kaišinių kiaušinienė ir šoninė su kopūstų morkų salotom, o dabar jautienos šaltiena, dar kaposiu kokoso kokio po to thumbup.gif

Žinot kokį cirką pardėj radau? cool.gif O gi Young Coconut, iš Tailando cool.gif Nusipirkau du-sau ir SB, tipo nupjaut viršų ir gert su šiaudeliu vacation4.gif Jei ne šiandien, tai ryt išbandysim.

QUOTE(pumpica @ 2014 01 07, 08:43)
as dariausi bendra kraujo tyrima, kalci, cholesteroli, hormonus...ka zinau, kokius prirase, tokius dariaus  biggrin.gif pradejau eit pas gydytoja del to, kad plaukai slinko. Padare tyrimus -kalcis buvo labai zemas. Dar dave siuntima skydliauke tirtis, nes pas mane kazkoks mazgelis besiformuojantis anksciau buvo.

Jei siuntimą gaunat, tai kraujo tyrimas nemokamas?

Dar norėjau paklaust kaip dabar maitinatės, pilnai Paleo ir toliau? Pieno produktus, vaisius valgot? Kiek jau laiko?

Kaip šaunu, kad tyrimai visi gerėja wink.gif

QUOTE(SOWELU @ 2014 01 07, 08:55)
Cukinijos baklazanai man per brangu dabar jau..ziediniai ir brokolis irgi kainuoja.

QUOTE(taša @ 2014 01 07, 11:50)
as irgi dabar nei kalafijoru nei ziediniu neperku - kainos kosmines... unsure.gif

Šiandien per lietų, per pietus išėjus pasivaikščiot, nuėjau iki mažos maksimkės, o ją uždarinėja plėtimui, tai mėsai 40proc., visom daržovėm 50proc. nuolaida ir t.t. ir pan. Tai teko tris maišus palikt saugojimo spintelėj, o dar su dviemn parsitarabanint į darbą doh.gif Bet jau laiminga kaip slyva, kad papigiai visko prisipirkau smile.gif

QUOTE(pumpica @ 2014 01 07, 13:51)
Cento zirnelius uzskaitau  thumbup.gif tik man keista, kad atseit ten nera cukraus, nes nu skonis kaip ir visu kitokiu, net idomu ar jie ten teisybe raso ant etiketes  g.gif

Aš Optimos perku, nes Cento šalia nėra. O dėl etiketės, tai negali gi viskuo žmogau netikėt, taip iki paranojų galima nueit, reik kažkuo tikėt, jei negali ko nors pakeist. Taip pat galima nepasitikėt ir kitų firmų etiketėm.

QUOTE(Solve @ 2014 01 07, 16:08)
Vajetau, kaip as vakar nutrūkau, kad jūs žinotumėt " Riešutų nereikia - o gal truputį, gi nedraudžiama. O gal dar grietinėlės į kava - gi labai skanu".

Tai KAIP atitrūkot, riešutų užvalgėt ir grietinėlės? biggrin.gif

QUOTE(Šelma @ 2014 01 07, 17:03)
O gal tiesiog būna tokių "vilko" dienų ir jos natūralios, su nuotaikom ir ciklu susijusios 

Man būna VILKO dienų friends.gif Bet dažniausiai su PMS susiję.
Atsakyti
QUOTE(LiepaMėta @ 2014 01 07, 17:56)
Glicerolis ir yra glicerinas t.y. tapati medžiaga.Šiap naudojama išoriškai, kosmetikoje, bet matyt galima ir vartoti maistui.Chemijoje glicerolį sujungus su riebiosiomis rūgštimis gaunami riebalai.
Man tai kazkuo primine Dukano dietoj siuloma vartoti parafino alieju, nes jo neisisavina organizmas ar kazkas tokio...

siandien nukrypavau iki vietinio mesininko, paprasiau saujos jaucio ir saujos kiaules farso, tai kaip visada parsivilkau virs kg mesos, nes jo ir mano "saujos" supratimas labai skiriasi...
user posted image
trecdali netilpusiu i skarvada kukuliaciu sugrudau i saldikli, nes jau ir taip tris dienas situs valgysim doh.gif verdu tirsta pomidoru sriuba ir lesiu kukulaicius su sriuba. saviskiui sakyciu, kad ten pomidoru padazas, nes sriubos jis ne ne, o skirtumas koks tas as nzn...

Hippie: gerai apsipirkai thumbup.gif man kartais tik nuskyla, kai vietiniam supermarkete randu nukainuotu steiku ar avies gabalu su ta diena ar sekancia besibaigianciu galiojimu. bet tokiu daug nepripirksi... saldyta man nepatinka, o iskart daug neprigaminsi dvieju asmenu "seimai"...
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 07, 18:29)
As jau po menesio ar pusantro pale buvau jegas atgavusi, bet kazkur jos dingo.
Shelma, puslitri grietineles? 

Jei jau tu neturi veiklos, turedama pilna troba zmogeliuku, tai as tada visai nieko neveikiu  biggrin.gif Jei ne darbas, tai eiciau kartis I neveiklos  lotuliukas.gif

Nu dalinausi tą puslitrį, ale tikrai buvo baisiai daaaaug biggrin.gif

Man fizinės veiklos reikia- sporto, vėlimo, generalkos. Nes pasikrapštymai ėdimą prišaukia doh.gif
Atsakyti
kazi kur Elata dingus....

sutinku su Selma fizine veikla geriausias priesnuodis nuo uzkandziavimo ir vis kazko norejimo.

Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 07, 19:05)
O tau negalina sociuju? Man tai prirasyta daugiau sociuju, tame tarpe ir mascarpone:) Siandien be jokio sazines grauzimo suvalgiau indeli grudetos varskes ir nedideli puodeli mascarpones:)

as snd pasidariau puse banano salfyto su mascarpone rolleyes.gif
iskart gerkle suskaudejo.... unsure.gif
Papildyta:
o dar pastebejau toki dalyka-galiu ilga laika nevalgyt. sekmad eidama i cerkve negalejau nieko velgyt. grizau namo tik 3-4. iki to laiko nevalgiau. ir nieko. bet va jei pavalgai kazko-lyg ir daug, bet matyt nepakankamai riebalu, tai po to norisi ko nors dar- kazka skanaus.
ypac vakarais galiu valgyt valgyt ir valgyt..... vienu ypu bet daug visokio maisto.
wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ativas @ 2014 01 07, 21:26)

gal sokolada kepa? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 07, 20:13)
Man tai kazkuo primine Dukano dietoj siuloma vartoti parafino alieju, nes jo neisisavina organizmas ar kazkas tokio...

siandien nukrypavau iki vietinio mesininko, paprasiau saujos jaucio ir saujos kiaules farso, tai kaip visada parsivilkau virs kg mesos, nes jo ir mano "saujos" supratimas labai skiriasi...
user posted image
trecdali netilpusiu i skarvada kukuliaciu sugrudau i saldikli, nes jau ir taip tris dienas situs valgysim  doh.gif verdu tirsta pomidoru sriuba ir lesiu kukulaicius su sriuba. saviskiui sakyciu, kad ten pomidoru padazas, nes sriubos jis ne ne, o skirtumas koks tas as nzn...

Hippie: gerai apsipirkai  thumbup.gif man kartais tik nuskyla, kai vietiniam supermarkete randu nukainuotu steiku ar avies gabalu su ta diena ar sekancia besibaigianciu galiojimu. bet tokiu daug nepripirksi... saldyta man nepatinka, o iskart daug neprigaminsi dvieju asmenu "seimai"...

wow, super ideja! as kazkaip niekad nesaldau tokiu dalyku.... o reiktu!
mane biski jau uzknisa 3 kartus i diena gaminti valgi...
ranka nekyla sildyt darbe mikrobangej. bet apie uzsaldima nepagalvojau, o gal tiesiog neturiu didele keptuves kad galeciau savaitei uzsaldyt...

snd isbandziau saliero bulvytes orkaitej pakepint. saknu!

o nebandei padaryti cili/meksikietiskos sriubos?
as saviskiuj dariau su pupelem, sau be. ziauriai skanu! sublendoruoji ir nesijaucia tie sveiki pomidorai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taša: 07 sausio 2014 - 22:04
QUOTE(ativas @ 2014 01 07, 21:26)
sutinku su Selma fizine veikla geriausias priesnuodis nuo uzkandziavimo ir vis kazko norejimo.

ir man siandien atejo mintis, kad seniai Elatos protingu postu beskaiciau blush2.gif.

QUOTE(taša @ 2014 01 07, 22:03)
wow, super ideja! as kazkaip niekad nesaldau tokiu dalyku.... o reiktu!
mane biski jau uzknisa 3 kartus i diena gaminti valgi...
ranka nekyla sildyt darbe mikrobangej. bet apie uzsaldima nepagalvojau, o gal tiesiog neturiu didele  keptuves kad galeciau savaitei uzsaldyt...
snd isbandziau saliero bulvytes orkaitej pakepint. saknu!

Mane irgi, ypac, vakare po darbo...sivakar is kameros zuvienes buljono atsisildziau, ipjausciau petrazoliu, poro, pakaitinau.., skanu, daugiau nesinorjeo nieko, gal labiau is nuovargio, bet aisku paskui, sukus apsisukus, vis tiek kazko noris, nu ir prasideda, vienu riesuteliu, kitu, moliugo seklyciu, datule.. doh.gif pasirodo, kaip svarbu, sociai pavalgyt.
Atsakyti

QUOTE(JolkitaS @ 2014 01 07, 20:15)
o tau leido pieno riebalus? pas tave lyg anaerobinis irgi yra?

Kad ne, near vistik pas mane anaerobinio. Tai surasyta man ir sviestas, ir grietine, mascarpone ir grietinele. Zodziu - sociuosius reikia didinti.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 07, 21:03)
o nebandei padaryti cili/meksikietiskos sriubos?
as saviskiuj dariau su pupelem, sau be. ziauriai skanu! sublendoruoji ir nesijaucia tie sveiki pomidorai
o receptelis koks? as taip dariau: smulkinta svoguna ir cesnaka pakepinau ghee, tada suverciau dvi skardines cielu, be odeliu pomidoru, skaldytu pipiru, lauro lapa, koncervuota chili, paviriau 15min, sublenderiavau, imeciau smulkintu petrazoliu lapu - labiau tiktu oreganas, bet sita tik dziovinta turiu, o norejosi zaliu. pasiskaninau grietine ir nom nom.
Atsakyti
Deserto receptelis atrodo skanus ir simpatiskas
http://paleoleap.com...kiwi-popsicles/
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jautiena @ 2014 01 08, 02:12)
o receptelis koks? as taip dariau: smulkinta svoguna ir cesnaka pakepinau ghee, tada suverciau dvi skardines cielu, be odeliu pomidoru, skaldytu pipiru, lauro lapa, koncervuota chili, paviriau 15min, sublenderiavau, imeciau smulkintu petrazoliu lapu - labiau tiktu oreganas, bet sita tik dziovinta turiu, o norejosi zaliu. pasiskaninau grietine ir nom nom.

as pagal Beata. neranda kazko puslapio.bet paanasiai darau, be pupeliu darau ir be grietines. ir idedu sauksta kakavos.

*****, tik pasidziaugiau kad koju netraukia meslungis, ir kad tyrimai geri, kaip sianakt sutrauke abejas kojas- viena peda, kita blauzda. vienu metu.
pas medikus itariu berzgciai klaust, pasiulys magni pagert, kur lapelyja parasyta- gerti 6-8 tabl 3 kartus i diena. tfu
skaiciau kad del hormonu sutrikimu gali traukti, arba del sutrikusios kraujotakos.. hm, matyt man viskas tinka, nes Mh gi normoje!!!!
kaip uzknisa.... unsure.gif

aj, ir dar Eozinofilu pas mane kaip visada per mazai - 0,15(1,50-5). atseit didelis skaicius rodo uzdegima, bet mazas irgi manau nelabai gerai? kazkas neatlieka savo funkcijos? g.gif

noriu patekti pas daktara Housa.....
Papildyta:
QUOTE(Laukinė prerija @ 2014 01 08, 07:15)
Deserto receptelis atrodo skanus ir simpatiskas
http://paleoleap.com...kiwi-popsicles/
user posted image

hm...kazkaip nelabai skamba kivi su sokoladu...
Atsakyti