Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(taša @ 2014 01 07, 15:18)
parejo mano tyrimai:
viskas gerai,  except:
hemoglobinas 117( 120-150)
CRB 8,60 (0-5) hm... g.gif  gali but del candidos?

Tas crb gali keistis del candidos?
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 06, 16:40)
o kam tau jis?

nu man liepė vartot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 07, 18:58)
Tas crb gali keistis del candidos?

crb - uzdegiminis procesas. Bala zino, gal ir kandidos isbujojimas gali buti uzdegiminiu procesu.
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 01 07, 19:04)
nu man liepė vartot g.gif

tai to, kuris liepė, ir paklausk, kur jo galima įsigyti.
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 07, 20:06)
crb - uzdegiminis procesas. Bala zino, gal ir kandidos isbujojimas gali buti uzdegiminiu procesu.

man atrodo, kad dėl candidos crb negali būt pakilęs g.gif

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 07, 20:18)

jei nerasiu, tai teks klaust cool.gif

gal turit minčių kaip tuos lašinius suvalgyt doh.gif pasiskaičiavau ant cronometer, kad anksčiau žymiai padaugindavau baltymų, kaip lengva jų padaugint unsure.gif ir kaip sunku tuos riebalus suvalgyt doh.gif pavalgai pusryčius ir matai, kad vakarienei tik riebalus galėsi valgyt, žiauru. Skaitau kaip Nidulia grietinėles su mascarponėm laižo ir pavyyyydžiu. Sūdyti lašiniai jau šlykštūs pasidarė, rūkyti irgi nebelenda, o reik bent 100 g kasdien suvalgyt ph34r.gif
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 07, 16:18)

CRB 8,60 (0-5) hm...

nagi, jei tau anksčiau reumatoidinį artritą klijavo, tai ir tą CRB matavo anksčiau- turi pasižiūrėt senesnių tyrimų rezultatus ir palyginti- gal tas dabartinis yra mažiau nei buvo anksčiau?
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 07, 16:18)
parejo mano tyrimai:
viskas gerai,  except:
hemoglobinas 117( 120-150)
CRB 8,60 (0-5) hm... g.gif  gali but del candidos?
Kalcis 2,10(2,15-2,57)

keista, visis magniai ir vit D normoj:

Mg 0,79 (0,53-1,11)
D3  65,1 (50-250) nors aisku galetu but ir daugiau

daug kur yra rasoma,ir man is mediku zinoma,kad crb iki 10 yra norma g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 01 07, 19:30)
. Sūdyti lašiniai jau šlykštūs pasidarė, rūkyti irgi nebelenda, o reik bent 100 g kasdien suvalgyt  ph34r.gif

vienus vakar lapnojau, apsilaižydama.
pirktinių nestorų šviežių lašinių gabalą įmečiau į verdantį vandenį, palaikiau gal 5 min (jie sukietėjo, sustandėjo) ištraukiau, nuvarvinau, pabarsciau nesmarkiai druska ir prieskoniais, įtryniau ir atsipjoviau - ir... pjoviau dar ir dar- tikrai ne 100 gr, o daugiau suniamniojau . O jau jų odelės skanumas nestuke.gif .
O tu, kai ruoši troškintas daržoves, pabaigoj į jas įmesk apsūdytų šviežių lašinukų smulkius gabaliukus.
Papildyta:
QUOTE(sevelija @ 2014 01 07, 19:38)
daug kur yra rasoma,ir man is mediku zinoma,kad crb iki 10 yra norma  g.gif

schmoll.gif
http://www.sorpo.lt/...b..._(CRB,_CRP)
Sveikų žmonių kraujo plazmoje CRB koncentracija labai maža (≤5 mg/l)
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 07, 18:32)
nagi, jei tau anksčiau  reumatoidinį artritą klijavo, tai ir tą CRB matavo anksčiau- turi pasižiūrėt senesnių tyrimų rezultatus ir palyginti- gal tas dabartinis yra mažiau nei buvo anksčiau?

reiktu kortelej paieskot.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 07, 19:18)

Glicerolis ir yra glicerinas t.y. tapati medžiaga.Šiap naudojama išoriškai, kosmetikoje, bet matyt galima ir vartoti maistui.Chemijoje glicerolį sujungus su riebiosiomis rūgštimis gaunami riebalai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiepaMėta: 07 sausio 2014 - 18:56
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 07, 20:42)
vienus vakar lapnojau, apsilaižydama.
pirktinių nestorų šviežių lašinių gabalą įmečiau į verdantį vandenį, palaikiau gal 5 min (jie sukietėjo, sustandėjo) ištraukiau, nuvarvinau, pabarsciau  nesmarkiai druska ir prieskoniais, įtryniau ir atsipjoviau  - ir... pjoviau dar ir dar- tikrai ne 100 gr, o daugiau  suniamniojau . O jau jų odelės skanumas  nestuke.gif .
O tu, kai ruoši troškintas daržoves, pabaigoj į jas įmesk apsūdytų šviežių lašinukų smulkius gabaliukus.

kaip pavydžiu, kad galit taip valgyt.... aš turbūt turiu kažkokių psichologinių problemų, kad negaliu į burną paimt pašildyto, pavirto lašinio, šiandien irgi ant daržovių vietoj sviesto užmečiau lašinių, tik jų nevalgiau cool.gif kiek riebalo ištirpo ant daržovių, tai tiek doh.gif nežinau kaip juos sumalt, sumaišyt su kuo nors, kad suvalgyt, į krūtinėlę primalu, bet reiks didint santykį lašinių su mėsa g.gif

Atsakyti
QUOTE(*Kamelija* @ 2014 01 07, 19:30)
. Skaitau kaip Nidulia grietinėles su mascarponėm laižo ir pavyyyydžiu. Sūdyti lašiniai jau šlykštūs pasidarė, rūkyti irgi nebelenda, o reik bent 100 g kasdien suvalgyt  ph34r.gif

O tau negalina sociuju? Man tai prirasyta daugiau sociuju, tame tarpe ir mascarpone:) Siandien be jokio sazines grauzimo suvalgiau indeli grudetos varskes ir nedideli puodeli mascarpones:)
Atsakyti