Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 07, 00:21)
Pasirodo - imanoma, kvepuoja  biggrin.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Gricė @ 2014 01 07, 09:40)
Tokie rudi RIMI buvo, supakuoti. Man jie irgi nelabai patiko. O sekmadienį Maximoje buvo diiidžiulių avokadų po 5,99 Lt vnt. Ir tai su nuolaida, jei neklystu, nuo 10 Lt. Nokinu dar, neragavau. Tokį pietums vieną suvalgius bus sotu. Aš valgau be nieko, vieną, tiesiog su šaukštuku kabinu ir viskas.

tiesa. kas tik geresnio- ir kainuoja...
as irgi dabar nei kalafijoru nei ziediniu neperku - kainos kosmines... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 07, 09:55)
Cukinijos baklazanai man per brangu dabar jau..ziediniai ir brokolis irgi kainuoja. Nidulia, o cia tavo 200gr. varskes ir mesos gabalas visai dienai???
Jei taip, tai as tikrai zymiai daugiau suvalgau  unsure.gif Aisku, ir svorio priaugau..tik dar neatseku nuo ko - nes angliu labai daug nebuvo..Tik zinau, kad kopustu raugintu su cukrumi valgiau nemazai..nes labai skanus buvo  blush2.gif
Bet energijos visai neturiu..kazkoks uzburtas ratas  verysad.gif PAsiilgau to jausmo kai laksciau ant sparnu  wub.gif Bet as kantri..sulauksiu gal  4u.gif

niu gi prie varskes kalnelis riebios grietines ir mascarpone. Dar vakare sukirtau 2 desreles (pati kimsau farsu) su kopustais.
Ir man su energija nelabai kas. O tau Rokas nesake, kad po 1 vaisiu suvalgyti \gal ir pas tave organizmas sunkiai gliukoze keliasi? O tu sportuoji? Rokas sake, kad suda energijos bus, jei neduosim raumenims geru apkrovu karta i savaite.
Panasu, kad maniskis per velai puole kvepuoti arbatmedziu, blaskesi nakti, teko miegoti su uzdarytu balkonu:( Ryte, maciau, jau nosi traukia ir kosti choru dviese su maze. Vienas baseine prisiplaukiojo ir po to dar i darba, kita -Vichy parke turskesi visa sestadieni. Issidezinfekavo, tai dabar karksi abu.
Atsakyti
Cento zirnelius uzskaitau thumbup.gif tik man keista, kad atseit ten nera cukraus, nes nu skonis kaip ir visu kitokiu, net idomu ar jie ten teisybe raso ant etiketes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 07, 13:57)
niu gi prie varskes kalnelis riebios grietines ir mascarpone. Dar vakare sukirtau 2 desreles (pati kimsau farsu) su kopustais.
Ir man su energija nelabai kas. O tau Rokas nesake, kad po 1 vaisiu suvalgyti \gal ir pas tave organizmas sunkiai gliukoze keliasi? O tu sportuoji? Rokas sake, kad suda energijos bus, jei neduosim raumenims geru apkrovu karta i savaite.

Suvalgau as po vaisiu, kartais daugiau. Sportas mano visada budavo dvi sokiu treniruotes per savaite. Dabar pridejau dar pora kartu i savaite ta pratima rekomenduota...Siaip sportuodavau daugiau, kai jegu turedavau. Ir pagrinde darydavau pratimus su pilnu apkrovimu - tarkim 10min. kazkoks kompleksas pratimu.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 07, 15:24)

Dabar pridejau dar pora kartu i savaite ta pratima rekomenduota...Siaip sportuodavau daugiau, kai jegu turedavau. Ir pagrinde darydavau pratimus su pilnu apkrovimu - tarkim 10min. kazkoks kompleksas pratimu.

Tai turetu buti viskas ok. Neklausei Roko, kodel taip, ai ir sportuoji, ir riebala valgai? Kas cia darosi, kad mudvi kaip vistos pastipe:)
Padarai Roko pratima net su svarmeniu rankoje ir pakelta koja?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 07, 15:26)
Tai turetu buti viskas ok. Neklausei Roko, kodel taip, ai ir sportuoji, ir riebala valgai? Kas cia darosi, kad mudvi kaip vistos pastipe:)
Padarai Roko pratima net su svarmeniu rankoje ir pakelta koja?

Na jis konkreciai nepasako, nes ir pats nezino kada susitvarkys viskas..vieniems greiciau, kitiems leciau..Bet, kai pagalvoju, kaip gerai jauciausi pries Paleo..juolab ir sveikatos bedu neturejau..
Padarau ta pratima rolleyes.gif
Atsakyti
parejo mano tyrimai:
viskas gerai, except:
hemoglobinas 117( 120-150)
CRB 8,60 (0-5) hm... g.gif gali but del candidos?
Kalcis 2,10(2,15-2,57)

keista, visis magniai ir vit D normoj:

Mg 0,79 (0,53-1,11)
D3 65,1 (50-250) nors aisku galetu but ir daugiau
Atsakyti
Vajetau, kaip as vakar nutrūkau, kad jūs žinotumėt doh.gif doh.gif doh.gif
Nu jau kaip pykstu ant savęs. Bet ir šiandieną dar negaliu į vėžes pareiti. Siaubas kažkoks verysad.gif
Mano insulino lygis vakar turbūt kosmosą pasiekė doh.gif
Iš tos nevilties net Rokui paskambinau ir užsisakiau nuotolinį OBT (metabolizmo tyrimą).

Nieko nebus, kol nepasakys man ką galiu valgyti, o ko ne. Nes deruosi su savimi kiekviename žingsnyje. box.gif " Riešutų nereikia - o gal truputį, gi nedraudžiama. O gal dar grietinėlės į kava - gi labai skanu".

Gal pagaliau ramu bus, kai pasakys kokius riebalus ir kiek galiu valgyti. bigsmile.gif

Net gėda, dauguma iš čia net per šventes sugebėjot išsilaikyti verysad.gif . Respect 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Solve: 07 sausio 2014 - 16:15
Solve, iš klaidų mokomės friends.gif Aš vakar irgi prisprogau, neaekvačiai daug, bet pasikapsčius vakare savyje, kodėl taip nutiko ir priežastį radau- per mažai veiklos, per anksti kėliausi, niūrus oras, todėl įkalinta namie, pusryčiai per kūdi buvo, pietūs per vėlai, gerai išalkus (išvažiavus buvau) Ir pms nagus rodo ax.gif Tai valgymai 4 gavosi doh.gif Vienas iš jų, valandą pusantros po sočių pietų, kokoso riešutas, ir grietinėlės kone puslitris doh.gif Ir niekaip nepasisotinau, tik pykino, nuo maisto pertekliaus, o viduje tas noras KAŽKO išliko doh.gif
Šiandien pusryčiai sotūs, ir jau rami rolleyes.gif O gal tiesiog būna tokių "vilko" dienų ir jos natūralios, su nuotaikom ir ciklu susijusios g.gif
Atsakyti
QUOTE(Solve @ 2014 01 07, 17:08)
Vajetau, kaip as vakar nutrūkau, kad jūs žinotumėt  doh.gif  doh.gif  doh.gif

vaje, koks baisus nutrūkimas lotuliukas.gif
maniau, bandelėm ir tortais apsivalgei biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 07, 15:54)
Na jis konkreciai nepasako, nes ir pats nezino kada susitvarkys viskas..vieniems greiciau, kitiems leciau..Bet, kai pagalvoju, kaip gerai jauciausi pries Paleo..juolab ir sveikatos bedu neturejau..
Padarau ta pratima  rolleyes.gif

As jau po menesio ar pusantro pale buvau jegas atgavusi, bet kazkur jos dingo.
Shelma, puslitri grietineles? doh.gif Pavarai): Jei jau tu neturi veiklos, turedama pilna troba zmogeliuku, tai as tada visai nieko neveikiu biggrin.gif Jei ne darbas, tai eiciau kartis I neveiklos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gaminau morkavini pyraga. nu zinokit man nepatiko. labai jauciasi morkos. aisku gal ten reikia jaunu mazu morkyciu.. o mano pyrage jos labai jautesi, ne saldumas, bet pats morku skonis toks.
zodziu aguoninis man 100 kartu geriau smile.gif
Atsakyti