Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Nidulia, nu ir? atsigauna tavo energijos gamyklėlė, pridėjus šiek tiek cukraus?
Skalpas visai ramus? nebeari?

Mergos tai visokius juodukus, aguoninius, dar kazka smaguriauja, o as - nieko:)

vargšė nesmaguriautoja. Neverk soske.gif
Atsakyti
As skydliauke prasiechoskopavau, krauja padare, nu viskas idealiai, ner prie ko prikibt wub.gif pries menesi buvo zemas kalcis, dabar ir tas tvarkoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 06, 21:31)
Mergos prisismaguriavo, užtat dabar po švenčių ant Whole sėdi  nail.gif

as 50 dienu atsedejau whole biggrin.gif

QUOTE(" voresta " @ 2014 01 06, 21:39)
Nidulia, nu ir? atsigauna tavo energijos gamyklėlė, pridėjus šiek tiek cukraus?
Skalpas visai ramus? nebeari?
vargšė nesmaguriautoja. Neverk  soske.gif

Su energija kazkokia mistika - kas antra diena. Viena diena nupiepusi visiskai, ant koju npastoviu o jau kita diena - darbuojuosi normaliai. Kaip uzkereta, nezinau net ka sakyti ir kaip komentuoti.
Skalpo - tas vienas taskas, kur sakiau, vis primena, kad reikia pasikasyti. Glitimo taip ir nesu gavusi nei laselio, kiausus prilaikau, pieniskus dabar apmazinau, per sventes kazkiek bulves virtos igriuvo I burna:) Nezinau kodel tas vienas taskas vis dar paniezti. Nors negaliu jau skustis, palyginus kas buvo rugsejo, spalio menesiais, tai dabar - rojus:)
Atsakyti
o kaip Jums neatsibosta pusryčiams tie kiašiniai ar kiaušinienė nes jau aš ryt nė nebeprarysiu nors kepiau vieną dieną su daržeovėm kitą vėl kitaip
Atsakyti
Vyrui persti gerkle. Klausia, ar galima arbatos su medum. Sakau, jo, pakabink kuo daugiau cukruoto medus, tai ryt isisirgsi garantuotai. Arbatmedziu pakvepuoti priversti - misija neimanoma, tai nors kakavos sviesta ciulpia mielai.
O, rekia, dar kakavos reikalauja lotuliukas.gif Niekada nebuciau patikejusi, kad maniskiui skanumynu taps kakavos sviestas.
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 06, 15:52)
Agurkai, pomodorai, salotos iššibraukia..o kopūstai, morkos, burokai atsibosta kasdien 

Cukinija, baklažanas, avokadas, patisonas, moliūgas, kepti svogūnai, pastarnokas, ropė, ridikas, batatai, topinambai, salierų lapkočiai ir šaknis, žirneliai, paprikos, brokolis, žalios šparaginės pupelės, raugintiu kopūstai, žiedinis kopūstas...

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 06, 20:31)
Mergos prisismaguriavo, užtat dabar po švenčių ant Whole sėdi  nail.gif

va va nail.gif

Pirma diena be kavos, man veik nieko, o MB praskaudėjo galvą visą dieną vos pajudindavo doh.gif , bijojau, kad migrena negrįžtų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(tiktak @ 2014 01 06, 21:39)
o kaip Jums neatsibosta pusryčiams tie kiašiniai ar kiaušinienė nes jau aš ryt nė nebeprarysiu nors kepiau vieną dieną su daržeovėm kitą vėl kitaip

Aš ne visada kiaušus, jei nusibosta, tai sūdytos lašišos pusryčiams nusinešu su avokadu. Ryt skystai virti kiaušai ir ghee sviesto nešiuos, pietums šoninės kepsnys ir žalių kopūstų su morkom salotos su alyv. al., kmynais ir citrinos sultim.

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 06, 21:54)
O, rekia, dar kakavos reikalauja lotuliukas.gif Niekada nebuciau patikejusi, kad maniskiui skanumynu taps kakavos sviestas.

biggrin.gif Mano mažiausia labai mėgsta, vidurinis tik iš reikalo čiulpia (atleiskit už kalambūrą laugh.gif).
Papildyta:
QUOTE(pumpica @ 2014 01 06, 21:07)
As skydliauke prasiechoskopavau, krauja padare, nu viskas idealiai, ner prie ko prikibt  wub.gif pries menesi buvo zemas kalcis, dabar ir tas tvarkoje smile.gif

Pasidalinkit, prašau kokius kraujo tyrimus darėtės, noriu dabar pasidaryti, o po to po Whole ir dar opros mėnesių vėl.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hippie: 06 sausio 2014 - 23:18
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 06, 22:54)
Vyrui persti gerkle.  Arbatmedziu pakvepuoti priversti - misija neimanoma,

Pasirodo - imanoma, kvepuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gricė @ 2014 01 06, 10:16)
Gal aš per riebiai ir per daug valgau? Mano pūsryčiai (dažniausiai jie visada tokie):

Pamiršau paminėti avokadą. Dabar išgyvenu periodą, kai neįsivaizduoju ryto be avokado. Galėčiau visą dieną tik juos ir valgyti ax.gif Jei užmatysit kokią akciją kokiam PC, tai rašykit čia ax.gif

Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 06, 23:17)
Pasidalinkit, prašau kokius kraujo tyrimus darėtės, noriu dabar pasidaryti, o po to po Whole ir dar opros mėnesių vėl.

as dariausi bendra kraujo tyrima, kalci, cholesteroli, hormonus...ka zinau, kokius prirase, tokius dariaus biggrin.gif pradejau eit pas gydytoja del to, kad plaukai slinko. Padare tyrimus -kalcis buvo labai zemas. Dar dave siuntima skydliauke tirtis, nes pas mane kazkoks mazgelis besiformuojantis anksciau buvo. Tai ten kraujo tyrimus pakartojo (praejo kazkur menesis nuo anu tyrimu, per ta laika as geriau kalci ir varske pradejau valgyt rytais biggrin.gif ) Taiva tai tyrimai pakartotini buvo jau geri, mazgelis nepakites. Ir plaukai nebeslenka thumbup.gif
QUOTE(Gricė @ 2014 01 07, 06:35)
Pamiršau paminėti avokadą. Dabar išgyvenu periodą, kai neįsivaizduoju ryto be avokado. Galėčiau visą dieną tik juos ir valgyti  ax.gif Jei užmatysit kokią akciją kokiam PC, tai rašykit čia ax.gif

Labas rytas  4u.gif

IKI po 1.49 berods, nu bent jau sekmadieni maciau, gal dar nesibaige akcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pumpica: 07 sausio 2014 - 08:44
QUOTE(Hippie @ 2014 01 07, 00:17)
Cukinija, baklažanas, avokadas, patisonas, moliūgas, kepti svogūnai, pastarnokas, ropė, ridikas, batatai, topinambai, salierų lapkočiai ir šaknis, žirneliai, paprikos, brokolis, žalios šparaginės pupelės, raugintiu kopūstai, žiedinis kopūstas...
va va nail.gif

Cukinijos baklazanai man per brangu dabar jau..ziediniai ir brokolis irgi kainuoja. Ridiku nemegstu..
Na bet praziemosiu kazkaip smile.gif Norisi vasaros ir svieziu pomodoru, agurku, salotu wub.gif

Nidulia, o cia tavo 200gr. varskes ir mesos gabalas visai dienai???
Jei taip, tai as tikrai zymiai daugiau suvalgau unsure.gif Aisku, ir svorio priaugau..tik dar neatseku nuo ko - nes angliu labai daug nebuvo..Tik zinau, kad kopustu raugintu su cukrumi valgiau nemazai..nes labai skanus buvo blush2.gif
Bet energijos visai neturiu..kazkoks uzburtas ratas verysad.gif PAsiilgau to jausmo kai laksciau ant sparnu wub.gif Bet as kantri..sulauksiu gal 4u.gif

pumpica, smagu, kad tyrimai geri 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SOWELU: 07 sausio 2014 - 09:25
QUOTE(Gricė @ 2014 01 07, 06:35)
Pamiršau paminėti avokadą. Dabar išgyvenu periodą, kai neįsivaizduoju ryto be avokado. Galėčiau visą dieną tik juos ir valgyti  ax.gif Jei užmatysit kokią akciją kokiam PC, tai rašykit čia ax.gif

man tie maziukai is RIMI, kur po 6 supakuoti- nepatiko schmoll.gif Tokie minksti, gyslos viduje kietos...veu, 2 ismeciau - pradejo pelyti. O tie dideli normalus avokadai - skanus. Nuo siandien Maxej po 1,49 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 07, 10:28)
man tie maziukai is RIMI, kur po 6 supakuoti- nepatiko schmoll.gif Tokie minksti, gyslos viduje kietos...veu, 2 ismeciau - pradejo pelyti. O tie dideli normalus avokadai - skanus. Nuo siandien Maxej po 1,49 Lt.

Tokie rudi RIMI buvo, supakuoti. Man jie irgi nelabai patiko. O sekmadienį Maximoje buvo diiidžiulių avokadų po 5,99 Lt vnt. Ir tai su nuolaida, jei neklystu, nuo 10 Lt. Nokinu dar, neragavau. Tokį pietums vieną suvalgius bus sotu. Aš valgau be nieko, vieną, tiesiog su šaukštuku kabinu ir viskas.
Atsakyti