Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(SOWELU @ 2014 01 05, 22:36)
Tai ten migdolu pasmulkintu primetyta, dar kazkokiu zolyciu ziedeliu. Sudetyje neraso, kad kazkokie sintetiniai skoniai prideti smile.gif

Jeigu iš "Skonis ir kvapas", tai ten rašo, kad yra marcipano kvapiosios medžiagos sudėtyje smile.gif
Papildyta:
QUOTE(taša @ 2014 01 05, 22:37)
man atrodo leidziama tik zoleliu arbata. ir tai keist ja reikia, kad negert metu menesiais, ar ramunes

Žodžiu ryt gersiu ką nors iš namuose turimų žolyčių, o po darbo užsuksiu kokios įdomesnės nusipirkti, bet irgi žolinės.
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 16:21)
o tai Jus dedat druskos kai kepat kiaušinius ryte ar tik žolelių ir viskas

jei valgau ne su sudytais lasiniais- dedu

Papildyta:
QUOTE(<tundra> @ 2014 01 05, 16:29)
as tai dazniausiai dedu druskos i patiekalus, ir i kiausinius, man taip skaniau. Is pradziu pradejus paleo, atrode, kad per suriai valgyt pradejau, nes nebuvo atsvaros su saldumynais, bet ilgainiui atsirado kazkoks balansas, susinormalizavo viskas smile.gif.
P.S. Panasu kad apciuopiamus paleo rezultatus turiu, nemaza karpa kaip ir savaime nunyko bigsmile.gif.

thumbup.gif

as ir labai suriai pradejau valgyt, i pomidoru su grietine salotas dejau labai daug(na anksciau beveik nevalgiau druskos)
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 05, 22:35)
drinks_cheers.gif  taip ir darau. o juokingiausia kad atseit jo tas greitas maistas- makaronai ar ryziai verda ilgai. as jau valgau kol jis verda smile.gif as jau pavalgius o jam tik issiviria:)

Pas mus tas pats biggrin.gif

Tipo pailepinom ryte- agurką žalią nupirkau doh.gif Visi valgė, o mes su dukriuku viduriuojam- žarnynas tikrai daug jautresnis.. Granatų žieveles geriam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 14:31)
dar iškilo klausimas tai kada jus valgot tuos kokosinius sausainius ar aguonu pyragą, juk užkandžiauti negalima iš viso....

is karto po valgio, arba....vietoj jo smile.gif

Papildyta:
QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 16:33)
o vakarienei kiek tos varškės su grietine valgot ir ar būtinai tos grietinės reikia dėt....

puse pakelio Dvaro 12%. jo butinai su grietine. man taip skaniau
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 05, 21:46)
Nuo rytojaus ir aš jungiuos prie besilaikančių W30 būrelio smile.gif
Tuo pačiu bandysiu ir kavos atsisakyti. Tik nežinau, ką gerti vietoj jos? Nerandu skanios arbatos

Raudonosios/rooibos, nemeginai? Man labai skani.

QUOTE(SOWELU @ 2014 01 05, 21:54)
Raudoną su marcipanais nusipirkau prieš kelias dienas - kaip skanu  wub.gif Būna su visokiais skoniais. Siūlė net raudoną su kavos pupelių skoniu, bet net uostyti nedrįsau - kažkaip idomiai nuskambėjo biggrin.gif

Jei raso, kad kazkokio skonio(braskiu skonio , avieciu skonio ir t.t.) tai su sintetiniais kvapais. Jei rasi su (su braskiu gabaliukais, su melynemis ir t.t.) bus su naturaliais dziovintais dalykais.

QUOTE(Laisvė @ 2014 01 05, 21:58)
Man tie visokie skoniai tik gadina arbatą. Geriu paprastą žalią, žalią su imbieru (natūraliu), imbierą su gvazdikėliais, jazminų žiedais ir citrina. Dieną geriu pu-erch arba vandenį, vandenį su citrina. Man pakanka pasirinkimo.

zalia ir puerch-stimuliantai, kaip ir kava, juodoji, baltoji, geltonoji arbatos:) Ne visiems galimi stimuliantai pagal nukrypimus. Roibos-neutrali, near stimuliantas.
Atsakyti
Šelma, 10 kilu nulekei net? Bet tai jau gaunasi istvermes treniruote, nepersistenk. Naudingiau trumpos, bet stipriai apkraunancios raumenis, treniruotes.
Atsakyti
QUOTE(taša @ 2014 01 05, 23:03)

puse pakelio Dvaro 12%. jo butinai su grietine. man taip skaniau

Aš pas save 9 procentų riebiausią randu doh.gif

QUOTE(Nidulia @ 2014 01 06, 00:18)
Šelma, 10 kilu nulekei net? Bet tai jau gaunasi istvermes treniruote, nepersistenk. Naudingiau trumpos, bet stipriai apkraunancios raumenis, treniruotes.

Kodėl blogai ištvermės? Aš nuo to kaifuoju, dievinu ilgus bėgimus wub.gif Ir dar treniruoklius- ale dešinę ranką suvėliau iki kalėdų, negaliu jokio svarmens į ją paimt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 05, 14:25)
tai tahini pasta sutrinu su trupuciu cesnaku, raudonu svogunu, avokadu blenderyje ir uzpilu ant zaliu lapiniu darzoviu.

Na nemegstu as rafinuotu dalyku, nesvarrbu, kur jie eina

Tahini pati gamini ar perki? Čia sezamų sėklų tyrė?

Aš irgi kol kas tik ant nerafinuoto kepu ax.gif Bet ateis laikas, kad nusipirksiu kepimams kokosų rafinuoto. Neprieina rankos dabar.

QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 14:31)
dar iškilo klausimas tai kada jus valgot tuos kokosinius sausainius ar aguonu pyragą, juk užkandžiauti negalima iš viso....

Iškart po valgio ir labai retai.

QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 05, 20:46)
Nuo rytojaus ir aš jungiuos prie besilaikančių W30 būrelio smile.gif
Tuo pačiu bandysiu ir kavos atsisakyti. Tik nežinau, ką gerti vietoj jos? Nerandu skanios arbatos

Valio, tai linksmiau bus friends.gif Aš irgi nuo ryt be kavos cool.gif Vakar negėriau, o šiandien kažkokį psichologunį puspuodį šviežiai maltos išliurlinau, bet nepasakyčiau, kad labai kaifavau, bet galvelę keliskart sudiegė cool.gif Nuo ryt-nė lašo biggrin.gif

QUOTE(sevelija @ 2014 01 05, 20:47)
ale kaip smagu kad kartu su Mb laikotes 

Parduotuvej ir man sunku buvo

MB irgi kartu laikosi, nežinau ar ryt pasirašys Whole 30 be kavos cool.gif Jis dar vaisių labai mažai suima, tai irgi žiūrėsiu ar valgys, aš-be vaisių vaysiu, nors vaisiai Whole 30 galimi labai nedideliais kiekiais.

O man kaip tik džiaugsmas pardė-tiek nereikalingų skyrių thumbup.gif , kiek laiko, pinigų susitaupo rolleyes.gif Pradžioj gal sunkiau pro vaisius praeidavau, dabar jau nieko, ramiai.

QUOTE(Laisvė @ 2014 01 05, 20:58)
Man tie visokie skoniai tik gadina arbatą. Geriu paprastą žalią, žalią su imbieru (natūraliu), imbierą su gvazdikėliais, jazminų žiedais ir citrina. Dieną geriu pu-erch arba vandenį, vandenį su citrina. Man pakanka pasirinkimo.

Žalioji-stimuliantas, kaip ir kava. O vanduo su citrina-ne maistas? Insulinas neišsiskiria?

QUOTE(taša @ 2014 01 05, 22:03)
puse pakelio Dvaro 12%.

Kokio svorio pakelio?

QUOTE(Šelma @ 2014 01 05, 23:33)
Kodėl blogai ištvermės? Aš nuo to kaifuoju, dievinu ilgus bėgimus  wub.gif Ir dar treniruoklius- ale dešinę ranką suvėliau iki kalėdų, negaliu jokio svarmens į ją paimt  doh.gif

Ar Žinty ar HS rašė kaip ir kodėl dėl sporto su svoriais pranašumų prieš ištvermės pratimus, kažkas su hormonais susiję...
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 06, 00:33)

Kodėl blogai ištvermės? Aš nuo to kaifuoju, dievinu ilgus bėgimus  :wub

http://www.homosanit...niu_aktyvavimas
yra ir zintyje klausimai/atsakymai ir dar kazkur skaiciau.
Atsakyti
Aš radau, kad pu-erch, jei plikoma ilgiau kaip penkias minutes (na, tarkim, 15 min.) veikia tonizuojančiai:
Pagal tradicinę kiniečių mediciną Pu-erh arbata gerina žmogaus sveikatą, natūraliai valo organizmą, šalina riebalų perteklių, tuo pačiu metu aprūpindama organizmą reikalingais mineralais, skatina lieknėjimą. Taip pat ji padeda sumažinti cholesterolio kiekį kraujyje. Dėka šių jos savybių, mes jaučiamės gerai ir esame energingi.
Pu erh arbatos paruošimas: į didelį puodelį beriamas šaukštelis arbatos, ji užpilama filtruotu virintu 95oC vandeniu. Laikoma 5 minutes. Pu-erh arbatą galima plikyti kelis kartus. Kinijoje Pu-erh nuplikoma verdančiu vandeniu ir po to ruošiama. Užpilti galima iki keturių kartų. Gydomąjį poveikį turi pirmi du kartai. Galima gerti prieš naktį, geriau suvirškinamas maistas. Palaikius užplikintą ilgesnį laiką(10-30 min) veikia tonizuojančiai
.
Atsakyti
sveikos,

pasidariau tyrimą, pasirodo esu didesnė ligonė nei jaučiuosi, nustatė disaerobinį ir ketogeninį nukrypimus, uždraudė sočiuosius riebalus (o aš ką tik atradau grietinėlę doh.gif ) ir liepė valgyt organus, kas man labai nepriimtina. Aš tik raumenį valgiau visą gyvenimą, krūtinėlėje net randu ką išpjausyt doh.gif nuo menkiausios gyslelės žiaukčioju, o dabar še tau, kad maža nepasirodytų wacko.gif
Gelbėkit, gal žinot ką pasigaminti ir kaip tuos organus skaniai suvalgyt, nes tik apvirtų tikrai neprarysiu schmoll.gif Iš kepenų darausi paštetą, bet su sviestu, nes vienos jos sausos, dabar sviesto nebegalima, tai galima dėt lašinius, o kaip visokius paslėpsnius, karkas (bože nežinau net kas tas yra, tik pavadinimus girdėjus doh.gif ), liežuvius? Kieno kepenys geriausios?
Santykį nustatė, baltymų 20 , riebalų 40, anglių 20, inertinų 20. Kaip sužinot, kiek inertinų yra? Kuriose daržovėse jų daugiausia?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2014 01 05, 22:12)
Raudonosios/rooibos, nemeginai? Man labai skani.

o man neskani, negaliu gert jos unsure.gif
Atsakyti