Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Sorry, tokia jau mano natura drebti tiesiai sviesiai ax.gif

Prisiedus erienos, soti ir laiminga. Einu koki filma paziuresiu, pasimegausiu sekmadienio likuciais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2014 01 05, 15:58)
Labas,

Aš tai tikėjausi stebuklo turbūt, kažkokio lengvo jausmo, o nuo sausio 2 pradėjusi whole30, 2 dienas kankinausi su žvėrišku galvos skausmu, šiąnakt miegojau labai ilgai ir vistiek prisnūdusi jaučiuosi... Vakar gelebėjausi vaistais, bet vistiek ašaros byrėjo iš skausmo, nes kiekvienas judesys vėrė kiaurai galvą- tokį skausmą esu turėjusi, kai būdavo migrena  g.gif

drinks_cheers.gif aš žinok jaučiuosi taip pat. Šiandien gal jau kažkiek geriau, bet vistiek galva dažnai susvaigsta, energijos ne prūdai. MB jaučiasi irgi panašiai. Pakalbėjom, kad gal per staigiai šokom čia. Plius gal man dasideda kad maitinu g.gif na bet ištvėrėm 4 dienas, ištversim ir dar 26 bigsmile.gif Tik va šiandien apsipirkinėti tikrai sunku buvo, ir kas keisčiausia ne pro saldumynus sunkiausia buvo eiti, bet pro varškę, sūrį, ryžius, vaisius ir riešutus
Atsakyti
Nuo rytojaus ir aš jungiuos prie besilaikančių W30 būrelio smile.gif
Tuo pačiu bandysiu ir kavos atsisakyti. Tik nežinau, ką gerti vietoj jos? Nerandu skanios arbatos
Atsakyti
QUOTE(Jurgel @ 2014 01 05, 21:19)
drinks_cheers.gif  aš žinok jaučiuosi taip pat. Šiandien gal jau kažkiek geriau, bet vistiek galva dažnai susvaigsta, energijos ne prūdai. MB jaučiasi irgi panašiai. Pakalbėjom, kad gal per staigiai šokom čia. Plius gal man dasideda kad maitinu g.gif  na bet ištvėrėm 4 dienas, ištversim ir dar 26 bigsmile.gif  Tik va šiandien apsipirkinėti tikrai sunku buvo, ir kas keisčiausia ne pro saldumynus sunkiausia buvo eiti, bet pro varškę, sūrį, ryžius, vaisius ir riešutus

ale kaip smagu kad kartu su Mb laikotes mirksiukas.gif nes pvz labai sunku namuose gaminti maista vienoki vyrui,kitoki sau,dar kitoki vaikams,nors sias dienas vaikus stengiuos maitinti panasiai,mesyte tik su darzovem,jokiu bulku ir kitu nesamoniu.
Man irgi galva skauda trecia diena,jegu nera,prakaitas pila . Parduotuvej ir man sunku buvo,norisi ir to ir ano,o dar pro kepyklele praejau,tai toks kvapas doh.gif
Atsakyti
Nesuprantu, kodėl vyrui atskirai gamint reikia, kodėl nemylit ir nesistengiat sveikai maitint? Darai, kaip sau viską, tik, didesniams niurzgoms dar bulves šalia kelias išverdi, ar duonos pasiema prie mėsos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šelma: 05 sausio 2014 - 20:54
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 05, 21:46)
Tik nežinau, ką gerti vietoj jos? Nerandu skanios arbatos

Raudoną su marcipanais nusipirkau prieš kelias dienas - kaip skanu wub.gif Būna su visokiais skoniais. Siūlė net raudoną su kavos pupelių skoniu, bet net uostyti nedrįsau - kažkaip idomiai nuskambėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(SOWELU @ 2014 01 05, 21:54)
Raudoną su marcipanais nusipirkau prieš kelias dienas - kaip skanu  wub.gif Būna su visokiais skoniais. Siūlė net raudoną su kavos pupelių skoniu, bet net uostyti nedrįsau - kažkaip idomiai nuskambėjo biggrin.gif

O marcipanai leidžiami? biggrin.gif
Ir tie skoniai ar nėra sintetiniai pridėti? g.gif
Atsakyti
Man tie visokie skoniai tik gadina arbatą. Geriu paprastą žalią, žalią su imbieru (natūraliu), imbierą su gvazdikėliais, jazminų žiedais ir citrina. Dieną geriu pu-erch arba vandenį, vandenį su citrina. Man pakanka pasirinkimo.
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 05, 09:14)
autoimunininkams gali netikti pieno produktai ir kiausiniai, todel bandysiu ir ju nevalgyti.
na kava praeidavo normaliai, gal tikrai netinka riebus pieno produktai ir nevirskina po ju..
bet juk yra sioks toks sveikatos pagerejimas laikantis Paleo?

turejau omeny , kad esu pagal ta testa visai priklausoma nuo sios dietos smile.gif
pagerejimas yra. tik nusizengsiu- negerumai grizta. bet jau suprantau kad kelio atgal nera.
siaip labai nuklydus nebuvau. didziausias nuklydimas buvo riekele duonos (nuo kurios kaip nekeista nieko nesidare). kitu grudu ir miltu nesu ragavus per ta laika. bet va cukru... 85% sokolade ir vaisiuose - taip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2014 01 05, 20:53)
Nesuprantu, kodėl vyrui atskirai gamint reikia, kodėl nemylit ir nesistengiat sveikai maitint? Darai, kaip sau viską, tik, didesniams niurzgoms dar bulves šalia kelias išverdi, ar duonos pasiema prie mėsos  biggrin.gif

drinks_cheers.gif taip ir darau. o juokingiausia kad atseit jo tas greitas maistas- makaronai ar ryziai verda ilgai. as jau valgau kol jis verda smile.gif as jau pavalgius o jam tik issiviria:)
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 05, 21:55)
Ir tie skoniai ar nėra sintetiniai pridėti?  g.gif

Tai ten migdolu pasmulkintu primetyta, dar kazkokiu zolyciu ziedeliu. Sudetyje neraso, kad kazkokie sintetiniai skoniai prideti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(InJe*kcija @ 2014 01 05, 20:55)
Ir tie skoniai ar nėra sintetiniai pridėti?  g.gif

man atrodo leidziama tik zoleliu arbata. ir tai keist ja reikia, kad negert metu menesiais, ar ramunes
Atsakyti