Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

QUOTE(aristokrate @ 2014 01 05, 13:58)
Kur galiu rasti šios informacijos, nes man kažkaip sudėtiga su salotų gaminimų šiuo metų laiku.
Kokius užpilus naudojate salotoms?
Ar savo gamybos majonezas tinka?

http://zaliavalgyste...wforum.php?f=30
Diskusijos ne veganams 4u.gif
Per temas reik eit ir skaityt, nemazai bus smile.gif
As nenaudoju majonezo dazniau, siaip alieju su citrinos slakeliu. Arba jei jau ziauriai kazko ymantraus noriu, tai tahini pasta sutrinu su trupuciu cesnaku, raudonu svogunu, avokadu blenderyje ir uzpilu ant zaliu lapiniu darzoviu.
Ant siltu tik ghee uzpilu.
4u.gif
QUOTE(Hippie @ 2014 01 05, 15:11)
Nebūtinai. Aš ant sūdytų lašinukų dažnai pakepu, ant ghee, ant gyvūlinių taukų. Bet man ir su kokoso aliejum viskas skanu...
Kokioj tempoj ir kiek laiko užtenka kiaušiniams orkaitėje, nes MB man gamino kokosinius debesėlius su kiaušiniais, tai kiaušinis galėtų būt ir mažiau pakeptas...

Na nemegstu as rafinuotu dalyku, nesvarrbu, kur jie eina smile.gif Kokosas man skanu tik su vistiena arba kiauliena. Kiausiniams ir zuviai - ne ne smile.gif
Atsakyti
dar iškilo klausimas tai kada jus valgot tuos kokosinius sausainius ar aguonu pyragą, juk užkandžiauti negalima iš viso....
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 15:31)
dar iškilo klausimas tai kada jus valgot tuos kokosinius sausainius ar aguonu pyragą, juk užkandžiauti negalima iš viso....

Kaip kitos merginos, nežinau, bet aš kai valgau pyragą, tai užskaitau kaip atskirą valgymą, gaunasi pyragas pietums arba vakarienei.
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 14:31)

iš karto po maisto, pvz: pagrindinis patiekalas, kava su pienu ir desertas - viskas vienu ypu.
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 15:31)

Mano nuomone, tai nėra/negali būt kasdienis maistas, o tik skanėstas retom progom. O jei tai darysi retai, tai jokio skirtumo, kada suvalgysi.
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 14:31)

Aš kepiau tik Kalėdoms ir gimtadieniui. Ir ne visus kartus jį valgiau - tiesiog džiaugiausi, kad ir šeimai, ir draugams aguonų pyragas (ir morkų, beje) patiko, visi valgė ir gyrė. Aš suvalgiau jo labai nedaug, nes su atsiradusiu man gyvenime paleo dingo ir noras smaližauti. Nors namuose visada yra saldumynų, nekyla net minties, net jokio noro nesiranda juos ragauti. O jei ir panoriu ko nors skanaus, tai rūgštus obuolys - skanuma thumbup.gif Mandarinai jau per saldūs biggrin.gif
Atsakyti
Labas,

Aš tai tikėjausi stebuklo turbūt, kažkokio lengvo jausmo, o nuo sausio 2 pradėjusi whole30, 2 dienas kankinausi su žvėrišku galvos skausmu, šiąnakt miegojau labai ilgai ir vistiek prisnūdusi jaučiuosi... Vakar gelebėjausi vaistais, bet vistiek ašaros byrėjo iš skausmo, nes kiekvienas judesys vėrė kiaurai galvą- tokį skausmą esu turėjusi, kai būdavo migrena g.gif
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2014 01 04, 23:51)
Moteros, gal kas noretų iš vilniečių kooperuotis rafinuotam kokosų aliejuj iš Sanitekso ? Siandien buvau, tai neradau, bet , sako, reikia uzsakyti... Bet pagalvojau, kad 25 kg. man gerokai perdaug bus smile.gif

QUOTE(san @ 2014 01 05, 10:54)
Aš jau parsitempiau 25 kg iš prekypolio. Jei kam tinka mano dislokacijos vietos, irgi galiu pasidalinti.

Sveikos,
kokia kaina gaunasi 1 kg? Žiūrėjau Sanitex intern. psl., bet kainos ar nemačiau, ar nerašo ten g.gif
Galvojant į priekį, tai galiojimo laikas - metai, susinaudos. Visai norėčiau kelių kg, bet nevilnietė aš

Šiandien galvos nebeskauda, negėriau jokių vaistų. Ir savijauta visai gera, energijos daugiau. Vis tik mano naujametis pasmaguriavimas pirktiniu pyragu svečiuose davė apie save žinoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tasty @ 2014 01 05, 15:58)
Labas,

Aš tai tikėjausi stebuklo turbūt, kažkokio lengvo jausmo, o nuo sausio 2 pradėjusi whole30, 2 dienas kankinausi su žvėrišku galvos skausmu, šiąnakt miegojau labai ilgai ir vistiek prisnūdusi jaučiuosi... Vakar gelebėjausi vaistais, bet vistiek ašaros byrėjo iš skausmo, nes kiekvienas judesys vėrė kiaurai galvą- tokį skausmą esu turėjusi, kai būdavo migrena  g.gif

o pries tai paleo jau matinotes ar cia taip grieztai ieidinejat i sia mityba? Keliais psl. atgal sioj teoj yra, del ko gali galva skaudet.. Lengvo jausmo palaukit dar bent pora savaiteliu mirksiukas.gif.
Atsakyti
O man lygiai nuo lapkričio 18 - osios, kai su paleo pradėjau draugauti, neskaudėjo galvos (tfu tfu tfu). Ir tą rytą atsikėlus jau skaudėjo, bet kadangi buvau nusprendusi, tvirtai pasiryžusi pradėti paleo, tai nekreipiau dėmesio į tą sopę, tik įsiminiau ją. Šiaip migrena gana dažna mano "draugė" buvo biggrin.gif
Pradėjusi paleo antrą dieną griežtai ėmiaus whole30. Prieš Kalėdas baigiau, per šventes atsigavėjau, o dabar vėl whole30. Man visai nesunku kažko atsisakyti. Tiesiog įdomu stebėti(s), kaip kartais galiu nenorėti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 05 sausio 2014 - 16:12
QUOTE(Tasty @ 2014 01 05, 14:58)
Labas,

Aš tai tikėjausi stebuklo turbūt, kažkokio lengvo jausmo, o nuo sausio 2 pradėjusi whole30, 2 dienas kankinausi su žvėrišku galvos skausmu, šiąnakt miegojau labai ilgai ir vistiek prisnūdusi jaučiuosi... Vakar gelebėjausi vaistais, bet vistiek ašaros byrėjo iš skausmo, nes kiekvienas judesys vėrė kiaurai galvą- tokį skausmą esu turėjusi, kai būdavo migrena  g.gif
druskeles palaizykit, arba elektrolitu pagerkit. staigiai ir smarkiai sumazinus angliavandenius pasisalina daug vandens is organizmo, todel gali sutrikti drusku pusiausvyra.
Atsakyti
QUOTE(<tundra> @ 2014 01 05, 16:06)
o pries tai paleo jau matinotes ar cia taip grieztai ieidinejat i sia mityba? Keliais psl. atgal sioj teoj yra, del ko gali galva skaudet.. Lengvo jausmo palaukit dar bent pora savaiteliu mirksiukas.gif.

Dabar tik, bet man nuo įprastinės mitybos reikėjo nuimti tik pieno produktus ir miltinius. Nežinau ar galėjo super stipri abstinencija per porą dienų pasireikšti g.gif
Tiesa, vakar pusryčiams valgiau kokoso kremą su chia, dar bananą įsipjausčiau, nes pietūs negreit buvo numatyti. Tai buvo neskanu ir paskui toks jausmas, lyg skrandis būtų sustojęs- praėjo po geros valandos tik. Tai gal čia nuo to kokoso? g.gif

QUOTE(jautiena @ 2014 01 05, 16:12)
druskeles palaizykit, arba elektrolitu pagerkit. staigiai ir smarkiai sumazinus angliavandenius pasisalina daug vandens is organizmo, todel gali sutrikti drusku pusiausvyra.

Ačiū 4u.gif
Atsakyti