Įkraunama...
Įkraunama...

PALEO

Wow, Paleo-ant bangos biggrin.gif 1 ir 5 vietos thumbup.gif

http://www.cosmopoli...s.d?id=63664288
Atsakyti
QUOTE(Hippie @ 2014 01 05, 02:04)
Tai visgi rakom ar kaip darant atsispaudimus? g.gif

Kaip atsispaudimus normalius, ne ant keliu o ant pirstu galu, istiestomis rankomis smile.gif

user posted image

va, jau koja pakele, beliko priesinga ranka pakelti:) Jei dar rankoje bus svarmuo ir ji pritraukti prie krutins alkune stumint lnk mentes, tai bus super:)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 01 04, 19:36)
O kodėl kiaušinių nevalgyti? Nugis, kertu juos su kalnu daržovių  unsure.gif

autoimunininkams gali netikti pieno produktai ir kiausiniai, todel bandysiu ir ju nevalgyti.

QUOTE(Azu @ 2014 01 04, 19:36)
O gal nuo kavos pilvas taip sureagavo?

na kava praeidavo normaliai, gal tikrai netinka riebus pieno produktai ir nevirskina po ju..

QUOTE(taša @ 2014 01 04, 23:30)
as visiska ligone

bet juk yra sioks toks sveikatos pagerejimas laikantis Paleo?
Atsakyti
Labas...dar klausimelis,kas ryt gerklej jauciu toki kaip gleiviu kamsti,atkosciu zalius skreplius,ar tai gali buti nuo gerl'o? kol antibiotikus geriau (angina buvo) taip nebuvo,dabar vel islindo. Gal cia ta kandida bujoja?
Atsakyti
QUOTE(<tundra> @ 2014 01 04, 23:23)
Aš norėčiau ax.gif. Nes irgi buvau, nemačiau, o internetu nesupratau, kaip užsakyt blush2.gif. Lauksiu AŽ blush2.gif.

Aš jau parsitempiau 25 kg iš prekypolio. Jei kam tinka mano dislokacijos vietos, irgi galiu pasidalinti.
Atsakyti
QUOTE(sevelija @ 2014 01 05, 10:47)
Labas...dar klausimelis,kas ryt gerklej jauciu toki kaip gleiviu kamsti,atkosciu zalius skreplius,ar tai gali buti nuo gerl'o? kol antibiotikus geriau (angina buvo) taip nebuvo,dabar vel islindo. Gal cia ta kandida bujoja?

jei nieko neskauda(gerklės), tai visai normalu su paleo tokie reiškinukai, apie tai yra perspėjama, per kažkur gi turi išeit visoks brudas. Pati skrepliavau porą mėn.
Jei tai reikštūsi kaip angina, tai pasidaryk inhaliacijas su arbatmedžio aliejumi.
Atsakyti
QUOTE(" voresta " @ 2014 01 05, 11:03)
jei nieko neskauda(gerklės), tai visai normalu su paleo tokie reiškinukai, apie tai yra perspėjama, per kažkur gi turi išeit visoks brudas. Pati skrepliavau porą mėn.
Jei tai reikštūsi kaip angina, tai pasidaryk inhaliacijas su arbatmedžio aliejumi.

aciu labai kaip visada uz atsakyma 4u.gif nieko daugiau man nera,tik tas skrepliavimas,aisku toliau laikaus paleo,ir tikiu kad pageres smile.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Lietuviu zaliavalgiu nemazai ytraukia y savo raciona raw pieno produktu, sudytu lasiniu, nes visgi ilga laika vien zolem negyvensi, ypac ziema, kai vaisiu mazas pasirinkimas smile.gif Viena mergina visada vakarienei apie 100 g jautienos suvalgo su darzovem, jai skanu ir gerai. Nemazai informacijos ten yra is vorestos ir silver, ir tikrai ne vien zolytes valgo smile.gif
Pas mane sveciuojasi sese, nesimatem gerus 4 menesius, klause ar krutines nepasidinau biggrin.gif biggrin.gif papasakojau apie paleo, sako reiks paskaityt biggrin.gif Kam del sveikatos, kam siaip del grozio.. biggrin.gif
Sveikos visos prisijungusios naujai 4u.gif Smagu, kad burys plesias 4u.gif
Dariaus testa, tai isvis tik 3 mano atsakymai buvo TAIP smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 05 sausio 2014 - 10:33
Aš tik noriu paklaust o kai tuos kiaušinius pusryčiams kepat būtinai riekia kokoso aliejų naudot ar ta ghee sviestą, nes šiandien pabandžiau su kokoso alieju na taip žiauriai neskanu kad,,,,,,,,,,,,,,
Atsakyti
QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 12:20)
Aš tik noriu paklaust o kai tuos kiaušinius pusryčiams kepat būtinai riekia kokoso aliejų naudot ar ta ghee sviestą, nes šiandien pabandžiau su kokoso alieju na taip žiauriai neskanu kad,,,,,,,,,,,,,,

Tai ghee galit naudot 4u.gif Man skaniau virtas kietai su sviestu 4u.gif Arba galima iskaptuot darzove kokia, ymust pora kiausiniu ir orkaitej iskept, ant virsaus sviesto uzdet, irgi skanu 4u.gif Man kokosas skaniausias vienas arba y kava. Kepti gaila kazkaip, nepigus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 05, 11:31)
Labas rytas 4u.gif
Lietuviu zaliavalgiu nemazai ytraukia y savo raciona raw pieno produktu, sudytu lasiniu, nes visgi ilga laika vien zolem negyvensi, ypac ziema, kai vaisiu mazas pasirinkimas smile.gif Viena mergina visada vakarienei apie 100 g jautienos suvalgo su darzovem, jai skanu ir gerai. Nemazai informacijos ten yra is vorestos ir silver, ir tikrai ne vien zolytes valgo smile.gif
Pas mane sveciuojasi sese, nesimatem gerus 4 menesius, klause ar krutines nepasidinau biggrin.gif  biggrin.gif papasakojau apie paleo, sako reiks paskaityt biggrin.gif Kam del sveikatos, kam siaip del grozio.. biggrin.gif
Sveikos visos prisijungusios naujai 4u.gif Smagu, kad burys plesias 4u.gif
Dariaus testa, tai isvis tik 3 mano atsakymai buvo TAIP smile.gif

Kur galiu rasti šios informacijos, nes man kažkaip sudėtiga su salotų gaminimų šiuo metų laiku.
Kokius užpilus naudojate salotoms?
Ar savo gamybos majonezas tinka?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2014 01 05, 09:14)
bet juk yra sioks toks sveikatos pagerejimas laikantis Paleo?

biggrin.gif man atrodo taša apie įmesto testo rezultatus parašė (TAIP buvo turbūt gerokai daugiau nei 5). Aš irgi šiek tiek ligonė, bet viskas kontroliuojama showoff.gif

QUOTE(tiktak @ 2014 01 05, 11:20)

Nebūtinai. Aš ant sūdytų lašinukų dažnai pakepu, ant ghee, ant gyvūlinių taukų. Bet man ir su kokoso aliejum viskas skanu...

QUOTE(Egliukasz @ 2014 01 05, 11:25)
Arba galima iskaptuot darzove kokia, ymust pora kiausiniu ir orkaitej iskept, ant virsaus sviesto uzdet, irgi skanu 4u.gif

Man kokosas skaniausias vienas arba y kava. Kepti gaila kazkaip, nepigus

Kokioj tempoj ir kiek laiko užtenka kiaušiniams orkaitėje, nes MB man gamino kokosinius debesėlius su kiaušiniais, tai kiaušinis galėtų būt ir mažiau pakeptas...

Tai naudokit kepimui pigų rafinuotą kokosų aliejų wink.gif
Atsakyti